18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heretics - Nordavind: 1

5. april 2020 kl. 11:55 - LOOT.BET Season 6
5. apr. 2020 kl. 05:20 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 05/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Et Fransk team op i mod et europæisk team, med 2 danskere involveret, kan det blive bedre! 2 hold der ligger rimelig lige på ranglisten og som jeg tror vil byde hinanden op til dans.

Obs: Jeg synes denne kamp er sat forkert oddsmæssigt, jeg fangede den desværre kun til 2.30, men skulle vidst havde været oppe i omkring 2.6-2.7 stykker. Dette er i min bog en lige kamp, hvor begge kan rende som vinderen, giver dog lige Nordavind et par procenter mere.

Det taler for:

- Først og fremmest, så kan det lige så godt komme ud. Heretics har lavet en udskiftning på holdet, og dette er deres første rigtige kamp sammen. Jeg ser SLET ikke dette som noget negativt. Ja ja, en ny spiller skal spilles ind osv. Det er skam negativt. Men dette er en mand(Dreng) der burde få sine egne punkter her. Han er vild og han rammer så meget hs. For folk der har spillet Cs i mere end et år. Så dette ScreaM's lillebror nemlig Nivera. Nu har jeg set lidt kampe på ham osv. Han er ond og ved en del om anatomi, for den står på headshot! Dette er en super tilføjelse. Han er skiftet ind i stedet for Jeyn, som egentlig ikke var noget, at råbe hurra for. Hans stats var ringe, han udfyldte ikke sin rolle ordenligt. Nu får de en super talentfuld gut ind. Og jeg er sikker på vi vil se Mouse1 i ild! Der er ikke mange stats på ham, men kan kun sige. Dette er et plus for Heretics og jeg tror vi kommer til, at se det i kampen.

- Heretics kommer fra 2 flotte sejre mod OG og Heroic dog kun med 4/5 mand fra roster(nu det sagt, så behøver jeg ikke skrive det hver gang) - Derudover har teamet faktisk praccet en del. De har spillet med i noget der hedder "Orange Unity League" Og da Heretics nye mand har været på holder i snart 3 uger. Har han nået, at få nogle kampe på teamet. Så helt grøn er han ikke før denne kamp. Så jeg synes faktisk formen ser god ud og forventer godt de kan bide skeer med Nordavind.

- Map pool, så forventer jeg, at se Heretics ban Vertigo, af den simple årsag, de spiller ikke mappet. Så forventer jeg Nordavind vil ban Train eller Dust2. Kommer an på om de ideer med i ærmerne. Kan Heretics komme afsted med et pick på Inferno, så tror jeg de ville blive glade. Da de har spillet mappet meget på det seneste. Derudover kan Heretics spille Dust2, Nuke og Inferno. Så rammer vi en god Veto, så ser jeg Heretics sagtens kan være med når/hvis vi rammer et 3 map.

- Hvad jeg har kunne læse og se mig frem til, så har man brugt sindsyg mange timer på pracc og ikke mindst, at få spillet nogle maps sammen. Så forventer egentlig den nye map er ført godt ind på teamet. Så kan Lucky og maka som hver snitter 1.10 og 1.09 være på serveren sammen med Nivera, så kommer vi til, at have med en farlig cocktail af gøre. Jeg mener bookmakerne overspiller, at de har fået en ny mand ind, for Heretics spiller flot cs og siger deres resultater egentlig også. Og med en erfaren herre som kioShiMa med på holdet, som har spillet for mange store teams. Så forventer jeg, at se en velsmurt maskine her senere. Og kan Heretics få kørt lidt på H4RR3 og Natosaphix(Jeg kan li det!) som bestemt ikke spiller en god omgang Cs for tiden. Så har vi fat i den lange ende her! 

Hold øje med:

- Nordavind ligger lige nu #43 i verdenen og Heretics #49. Det har jo egentlig ikke så meget af sige. Men når det så er sagt, så møder Nordavind bare bedre teams end Heretics gør. Render man listen igennem hvem Heretics har mødt, så det lidt la la udover OG og Heroic. Men render men Nordavind igennem, så der faktisk mange gode team i blandt. Og de kommer også sejrsrigt ud af nogle af dem. Jeg synes bare de har været svingende, og det hjælper ikke meget, hvis man vil vinde. Jeg forventede måske, at se lidt ændringer på holdet, men kom ikke i denne omgang. 

- Nordavind har en dybere map pool, og dette kan have meget, at sige hvis vi rammer det afgørende 3 map. De har en 5 maps, som jeg faktisk mener de spiller rimelig habilt. Og 4 af dem nok også bedre end Heretics. Men de er ikke overlegen  på andre end Overpass & Mirage, så uden tvivl det bliver deres pick. Der ser jeg ikke Heretics have mange chancer. 

- Hs og tenski er vel 2 herre vi lige skal nævne, spiller de op til niveau. Og kan de andre supporte lidt og være med på serveren. Så kan Heretics se imod et stormvejr. HS super talentfuld knægt med en masse raw aim. har dog kæmpet lidt med, at finde Niveau sammen med resten af holdet. Men vælger de, at finde det frem i morgen. Så siger jeg Godnat og sov godt. 

- Nordavind har også haft en lille pause, som jeg har hørt skulle havde været brugt på, at finde lidt gejst igen. Der skulle være sket nogle rotationer på holdet(Som sagt kun hørt og ikke andet) - Dette kan godt gøre Nordavind stærkere, da jeg egentlig synes de lignede et team, der var nemt at læse. Så har de fået boosted deres moral lidt. Og komme frisk igang så er Nordavind favoritten i denne kamp. Men igen i min bog så afhænger det meget af, at deres stjerner levere. Og dem er der bare ikke 5 af på dette team.

Kommer Nordavind awp mand Natosaphix(Jeg kan li det) op på en ratio på 1.3-1.5  og det samme for Hs - Så ser jeg dem som favorit. Desværre har det været plat og krone med de 2 her. Så derfor kan jeg faktisk kun se denne kamp nogenlunde 50/50 og derved en super odds på 1 tallet.

Obs: Kan se Danskespil er de eneste der er ude med 2.30 endnu. Og kampen har været gået godt ned. Forventer faktisk vi rammer omkring 2 inden kamp start. Så odds vil være mere 50/50 som jeg også ser kampen

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback