18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Heretics - Complexity: 1

28. april 2020 kl. 18:30 - ESL One: Road to Rio - Europe
28. apr. 2020 kl. 04:37 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 28/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

ESL One: Road to Rio - Europe

Chance (1-2): 41-59%
Betvalue: 112,75%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et rigtig godt spillende Heretics, som kan spille sit tæt på en sikker top4 position mod et Complexity som efterhånden skal vinde for, at være med i kampen om de pladser.

Hvad taler for:

- Ja det kan jo ikke komme bag på nogen, jeg er en lille fan af Heretics, men for filan de spiller lækkert bang bang bold! Jeg er fan, så det sagt. Et Heretics hold der kun går en vej lige nu. Og det fremad. De forbedres kamp for kamp og er tæt på, at være et af de få hold der kan spille 6/7 maps i map pool! Det super imponerende. De viser gang på gang, at de har klassen online. De ligger lige nu #30 i verden og fortsætter denne fremgang, så ser vi et kommende top #20 hold. De vinder 76% af deres kampe på HLTV. Dog har de en del flere kampe end det, da de har deltaget i anden "liga". Det er en god balance af talent og helt inkarneret erfaring der styrer dette hold. 

- CoL har vist, at lige så snart det ikke spiller for IGL BlameF, så sejler holdet. Ja de tog map mod Astralis på en fin T side på Nuke. Men derfra sejlede de. Så tager de lidt heldigt map mod Vitality. Men bliver svinget ud af serveren hurtigere end de kom ind. Det hjælper bare ikke noget, at ens stjerne online lige nu i hvertfald falder ud på 5/6 maps de seneste 2 kampe. Derudover levere hverken Obo eller Rush heller ikke på niveau. Rush tror jeg ikke en gang kan huske hvornår han sidst har haft en god kamp. Så det er et utroligt svingende CoL mandskab som møder et super stabilt Heretics.

- Heretics spiller lige nu på, at hele holdet spiller godt. De spiller simpelthen som et team. Alle 5 med positive stats. Men vil dog alligevel pille en trio ud nemlig: Maka, Lucky & Nivera, 3 mand med sindsygt højt niveau for tiden. De ligger på 1.16, 1.16 & 1.22 i ratio. Helt uhørt at have en trio der alle har det niveau. Derudover ligger deres impact i kampen også højt. De har 3 mand som leverer i de forskellige kampe og er ikke bange for, at finde first kill.

- Map pool: Jeg var egentlig ude i, at ville spille Heretics til, at tage deres eget pick(Som jeg også ser værdi i) men hoppede på dette Heretics sejr spil i stedet. Jeg mener kun Heretics kan ramme et map, hvor de IKKE er favorit, og det er Mirage. Trods de spiller Mirage habilt ser jeg bare CoL have lidt bedre spillere til mappet, og derfor vil jeg give dem en smal fordel. Derfra er der maps som jeg vil mene er temmelig lige såsom Inferno & Nuke. Dog spiller Heretics en del mere Inferno end CoL gør og med succes. Så det vil blive svært for CoL, at være med der. Vertigo, Overpass & Dust2 er alle maps jeg ser Heretics være favoritter. Deres Ct sider plejer, at være super struktureret, sammensat og vel balanceret. De spiller som har de spillet sammen i 12 år. Derudover spiller de T siden temmelig hurtigt. Aftalerne er på plads fra start af, og man ser ikke en masse misforståelser i løbet af runderne. De spiller og planen er fulgt fra start af. Der så vi Vitality både rive CoL sammen på Dust2 & Inferno. Dårligt sammenspil, dårlig kommunikation og ikke mindst et hav af fejl. Også blev man bare løbet over af et meget bedre team. Af alle de maps vi potentielt kan komme til, at se i dag. Der er CoL kun bedre på procenten på 1 map, og det er Mirage med et par procenter. 

- Jeg mener Heretics er et godt onliner team, med en masse individualister der kan sidde derhjemme og ikke blive nervøs af et kæmpe publikum. Der er CoL det helt modsatte. De elsker, at sidde lan. Og ikke mindst elsker de at hype publikum samt stik lidt til modstanderne som man nu kan til de lans man deltager i. Så taler klart for Heretics, at dette foregår online.

Hold øje med:

- CoL er i min verden ikke et top hold og bliver det heller ikke. Når det så er sagt så har mødt hold der er bedre end hvad Heretics har mødt. De har spillet på et niveau højere end Heretics har. De er først kommet med der hvor det er sjovt. 

- CoL er afhængig af, at BlameF også rammer +20 kills på de maps de spiller. Men gør han det, så leverer som regel også. BlameF, Konfig & Poizon som lige nu er trioen der skal gøre det for CoL. De ligger på 1.14, 1.08, & 1.10 som er mere end fint. Kan de så få Obo eller Rush ud af deres dvale, så kan de sagtens levere. Så vi jo et map mod Astralis og et map mod Vitality. Men nu er dette Bo3 og ikke Bo1. Så de skal steppe op en hel kamp snart og vise verdenen hvorfor de bliver betalt hvad de bliver betalt.

Ingen tvivl CoL har x-faktor spillere. En Konfig el BlameF kan sagtens finde på, at smække +25 kills afsted. Og er det sådan en dag Heretics løber ind i, så skal de være på vagt.

- CoL har map de sagtens kan spille flot, de har bare ikke maps hvor jeg ser dem som kæmpe favorit. Men Mirage med en 64% winrate Nuke 67% winrate  også en Inferno på 50% winrate. De skal vel håbe 2 ud af 3 maps er de 3. Så kan de sagtens kæmpe med. Ellers ser jeg det ekstra svært for dem. Også skal man huske de fleste kampe CoL har spillet og fået deres procenter på er mod hold der er 1 niveau højere end hvad Heretics møder.

- Trods CoL har været "med" mod de store hold. Så ser det da fint ud man "kun" har tabt 2-1. Men man er bare kun med på et map ud af 3. Men kan de tage det positive med, fra de kampe de trods alt tager maps. Så kan det sagtens føre til mere, det har de teamet til. At tage map fra Astralis & Navi bla. Skulle jo gerne føre noget positivt videre til teamet. 

En lille sød opsummering: 

En klog rotte ville nok sige, hvorfor er dit CV som det er, når du mener der er så meget værdi i af Heretics vinder i min analyse. Det kan jeg meget nemt svare på: CoL har erfaringen på dette niveau og tænker også det er derfor oddset er sat som det er. For spiller for spiller, der er CoL ikke bedre som sådan. CoL har 2 mand der ikke har leveret niveau i en del kampe nu. Det har Heretics ikke. Der bliver leveret på hele linjen. Om de så får et chok af, at møde CoL? - Nej det tror jeg nu ikke. Heretics har spillere med erfaring samt de har mødt stjerner da man mødte Dignitas og Ence for den sags skyld. CoL er ikke skabt til online turneringer, de er skabt til, at skulle side til LAN. Havde denne kamp været LAN, så havde mit CV set meget anderledes ud. Men nu er det online og det taler for Heretics. Men tager man CoL, så har de bare spillet sammen længere end Heretics har, som endnu er et nyt lineup dog med en masse kampe allerede. Og man møder som regel top teams hele tiden. Det gør Heretics bare ikke endnu, og det skal tilvende.

God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback