18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

HellRaisers - Endpoint: (AH: -3,5 Runder) 2

6. maj 2020 kl. 19:00 - ESEA MDL
6. maj. 2020 kl. 00:31 (Opdateret 6. maj. 2020 kl. 20:26) 06/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 42-0-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 14-16
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Sæsonen går for HellRaisers' vedkommende igang i dag, og her skal de møde et stærkt spillende Endpoint, hvor englænderene i den grad har favoritværdiheden. HR har præsenteret et helt nyt lineup, som på papiret ikke er på det gamle lineups niveau.
Det taler for
  • HR skal spille med standin til kampen. Grundet ESEAs regler om, at mindst 2 fra sidste sæsons lineup skal spille mindst de 2 første kampe af den næste sæson, skal HR spille med standin, hvilket vil være skidt, da det vil være svært at bruge deres taktikker, og misforståelser let kan forekomme. De kommer derfor til at spille med crushie, men hvem han erstatter er ukendt.
  • HR har samlet 2 spillere op, som kun har gjort sig bemærket i kvalifikationer og små CIS turneringer (JIaYm, ProbLeM). De har ikke spillet på et niveau som ESEA MDL før, så der er højst sandsynligt en smule tilvænning for de to spillere, før de begynder at spille med høj selvtillid og på samme niveau som normalt.
  • Endpoint spiller generelt på et meget højere niveau end Hellraisers vil gøre. Endpoint ligger nummer 38 i verden og bliver inviteret til turneringer hvor hold som North, CPH Flames og Gambit Youngers spiller. De er altså vant til at spille mod dygtige hold, og ved hvordan man spiller ordentlig CS. Hellraisers har ikke prøvet at spille mod hold på dette niveau (som hold).
  • Endpoint har fundet formen igen. I BLAST Rising slog de Salamander 16-3 samt Tricked og Alternate Attax 16-12. Disse sejre giver selvtillid, i sær eftersom Endpoint tidligere har haft det svært mod Tricked, og også spiller tæt mod Alternate.
Hold øje med
  • CIS hold har det med at spille med hovedet under armen. Er Endpoint klar på, at HR flyver rundt på serveren, og er oppe i deres ansigter med det samme? Hvis kommunikationen ikke er on point fra start, er det svært at stoppe. Dette bliver i sær forstærket af, at der bliver spillet med standin, da HRs normale taktikker højst sandsynligt ikke kan bruges.
  • Endpoint har en dårlig vane med at gøre kampene unødvendigt tætte. De kan være foran 14-7, men så stadig kun vinde 16-14. Dette har dog været mod markant bedre hold end HR.
  • Hvis Endpoint taber begge pistolrunder (og efterfølgende force) kan økonomien godt snowballe, hvilket vil gøre det svært for Endpoint at kunne dække handicappet. Det gælder derfor om at være klar fra start, og er Endpoint ikke det, så kan de få problemer.
Oddsmarked

Kampen kan ikke finde spå oddsportal.com. 

Hellraisers sejr ligger i odds 2,9 på Danske Spil, mens Endpoint sejr ligger i 1,4. 

Meget lidt om VETO:

Jeg vil ikke skrive en masse om veto i denne kamp. Hellraisers har ikke spillet en eneste kamp på HLTV eller på ESEA, så der er ingen viden om deres map pool og veto-tendenser. Dog er det sikkert, at vi kommer ud på et map som Endpoint føler sig komfortable på, da begge hold må veto 3 maps, og Endpoint spiller alle maps bortset fra Nuke. Kampen skulle være spillet d. 5 maj, men blev udsat.

På HLTV live siger serveren at mappet er Dust2, men dette er også det første map man spawner på i en ESEA server inden vetoen bliver lavet, så dette skal der ikke lægges meget i. Jeg ville dog ikke blive overrasket hvis mappet blev Dust2, som er et stærkt map for Endpoint. 

Kilder

HLTV.ORG

ESEA.NET

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback