18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Hearts - Motherwell: X

Match center
24. december 2011 kl. 14:00 - Fodbold, Skotland - Skotland Premier League
Tynecastle Stadium
24. dec. 2011 kl. 00:09 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 24/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 42-29-29%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Her et interessant opgør fra den bedre halvdel af SPL: Hearts (#5) og Motherwell (#3) har for vane at spille nogle tætte kampe mod hinanden, med Motherwell værende i førerposition gennem den seneste tid.

Formen hos gæsterne må endvidere siges generelt at være bedre end hos Hearts, og de 9 point Motherwell har ned til Hearts (plus en kamp i hånden) taler et tydeligt sprog om en større stabilitet.

Hearts er dog meget stærke på hjemmebane, og to af de tre seneste indbyrdes opgør er da også endt uafgjort.

Begge hold står godt i forsvaret, og mangler omvendt en anelse på toppen, så umiddelbart kunne der godt være lagt op il en målfattig kamp.

HEARTS

Nr. 5 i Premier League. Ét point efter St. Johnstone på fjerdepladsen.

7-4-8 20-14 (Hjemme: 6-0-4 16-7)

Har vundet to af tre seneste hjemmekampe (2-1 over Inverness og senest 4-0 over Dunfermline - men nederlag på 1-2 til St. Johnstone). I seneste runde tabte man 1-0 ude til Celtic.

Det går op og ned for Edinburgh-mandskabet, Hearts, der har savnet meget af den stabilitet man viste i sidste sæson. Holdet har store scoringsproblemer, men kan omvendt takke en særdeles stærk defensiv for at man trods alt ligger lunt i svinget i SPL. Forventningerne til holdet er store, men fakta er at materialet er blevet svækket markant i senere sæsoner. Man har en bred skarre af dygtige og hårdtarbejdende spillere, men man mangler i høj grad ham der smider kuglen i nettet.

Trupnyt

Hearts må undvære den stærke offensivspiller Ryan Stevenson (midtbane; 19 kampe, 2 mål) der nægter at spille pga. uoverensstemmelser med klubben om lønudbetalingen. Eggert Jonsson (midt; 16 kampe, 1 mål) er blevet enig om et skifte til Wolves, så ikke sikkert han spiller, mens Andrew Driver (midt; 5 kampe) har indgivet et transferønske og muligvis heller ikke vil være at finde i truppen.

Trup: Kello, Hamill, Webster, Zaliukas, Mrowiec, Jonsson, Driver, Taouil, Templeton, Robinson, Skacel, Novikovas, Elliott, MacDonald, Obua, MacDonald, McGowan, Black.

MOTHERWELL

Nr. 3 i Premier League. 10 point op til Celtic på andenpladsen og otte point ned til St. Johnstone, men man har en kamp i hånden.

10-4-4 24-19 (ude 7-1-1 17-10).

Bemærkelsesværdigt, at 22 af holdets 34 point er hentet på fremmed græs.

Man har kun tabt én gang i de sidste 10 kampe. Man har vundet de sidste fem udekampe i streg (sidste nederlag var mod Celtic d. 10. september).

Seneste runde spillede man 1-1 hjemme mod St. Mirren, mens man i runden før vandt 0-3 ude over St. Johnstone.

Motherwell har hentet imponerende 22 point i 9 udebanekampe, og denne imponerende performance væk fra eget græs, har givet holdet en helt utrolig gejst - når altså kampene ikke finder sted hjemme på Fir Park. Stabiliteten på holdet er utrolig solid, og mange vil være overraskede hvis Motherwell ikke løber med bronzemedaljerne i år.

Trupnyt

Til kampen må man se bort fra en vigtig brik i form af midtbanespilleren Steve Jennings (karantæne). 

Trup: Randolph, Hateley, Hammell, Craigan, Hutchinson, Hughes, Lasley, Law, Daley, Murphy, Higdon, Humphrey, Forbes, Carswell, Page, McHugh, Clancy, Bradley.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback