Annonce

Hanna Falk - Sadie Bjornsen: 2

13. februar 2018 kl. 12:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 49-51%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Sadie Bjornsen har gået to klassiske sprints denne sesongen og kommet på podiumet i begge to. Falk blev nummer 13/24 i de to sprintene, men vant i Dresden og formen er måske på vej efter en trøblete sesong.

Bjornsen viste tidlig i sesongen at hun er en god klassisk sprinter.

Hun har også en bronze fra 10km klassisk intervall denne sesongen.

Hun har tidligere slået til under mesterskab og var med Diggins med at tage bronze på teamsprinten i netop klassisk sprint i VM 2016.

Der gikk hun hurtigst i 3/6 af sine etapper.

Falk vant sprinten i Dresden, men den by-sprinten som var i fri stil er ikke som den løjpen vi får at se i Sør Korea. Det var hendes første sejer i åtte år.

Hun har også tidligere været på podiumet i Drammen, som også er en sprint i byen - med mange svinger og korte opløb.

I Korea vil det være to længere oppoverbakker og en krævende nedoverkøring ind mod opløbet. Det er vigtig at kunne holde god fart ned mod mål og køre dristig nedover. Her er de amerikanske løberne blandt de bedre.

I en krævende løjpe hvor man er nødt til at være modig, så er svenskene udsatte. De er ofte indblandet i styrt.

Begge disse to løberne går ofte gode prologer så det er gode muligheder for at begge tager sig videre til finalen. Ingen af disse to er så gode at de i et stærkt heat vil være favoritt til at gå videre.

Bjornsen har sin helt store styrke i klassiske løb og vil gå skiathlon to dager før sprinten. Det trænger ikke være dumt at få gået bort lidt nervøsitet før man skal ud i duelløbene på sprinten.

Feedback