18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Hailey Baptiste - Yue Yuan: 1

Match center
14. januar 2022 kl. 03:35 - Tennis, Australien - WTA - Australian Open, Qualification | f
Court 14, Melbourne Park
13. jan. 2022 kl. 23:51 (Opdateret 14. jan. 2022 kl. 06:24) 13/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)

Kval finale til AO.

Chance (1-2): 32-68%
Betvalue: 108,80%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Yuan som buldrer afsted kan komme i problemer mod hårdtslående Amerikaner. 
 

Yuan har startet 2022 med 7 sejre i træk med 2-0 hvilket er stærkt gået. I de 2 seneste har modstanden været af en højere kaliber, hvilket også har gjort at kampene har været markant tættere end i hendes første uge. Det har været tydligt at når der har stået en stærk server mod hende ligesom hun selv er, har det ligesom taget toppen af hendes spil og virker mere menneskelig. 

Nu er Yuan ikke kun serv, for hun har været skarp i returspil og kun haft små udfald der ikke har kostet endnu. Der kunne dog godt være lidt træthed at spore, og det bliver i dag mod en spiller der endnu ikke har udfoldet sit potientiale.

Efter Baptiste brød ordentligt frem i 2019, har der siden Corona ikke kommet meget spændende fra hende. Hun har kun momentvis vist godt spil, og tog i hendes dårlige sidste år sæt fra Vika og Tauson i Chicago. Det skal siges at sættet mod Vika, var et resultat af at Vika lavede umenneskelige mange dobbeltfejl, næsten som vi ser Sabalenka gøre det for tiden.

Baptiste er rent power men har haft problemer med at ramme sine mål på banen. Efter at have fået sig en forskrækkelse i første kamp, kørte hun en meget mere kontrolleret kamp mod Stojanovic, og gik fra kampen uden at blive brudt på 3 breakbolde imod sig. Med sådan en type spiller er det meget dagsformen der kommer til at afgøre for hende, men virker til at have steppet en smule op så chancen vil være der for hende.

Grundlæggende må man forvente en kamp med få breaks, så at holde serv vil være første prioritet for begge parter. Man kan tale om markedet overvurderer Yuan eller undervurdere Baptiste, men har ikke set et tydeligt aftryk fra Yuan som skulle kunne ryste Baptiste helt af.

Markedet ligger fra 3.00-3,20 på Baptiste hvor Bet365 lige kører den et lag højere.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback