18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ground Zero - ORDER: (AH: -1,5 Maps) 2

8. maj 2020 kl. 04:30 - ESL One: Road to Rio - Oceania
8. maj. 2020 kl. 00:54 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 08/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

ESL One: Road to Rio - Oceania

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 49-0-51%
Betvalue: 112,20%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Ingen bliver så glad som mig når man ser der er tidligt kænguru bang bang bold! Ground Zero møder ORDER. Begge hold skal vinde for, at samle så mange points som muligt. Så vi har en spændende kamp i vente, måske?

Hvad taler for:

- Order er lige nu #71 på ranglisten, men de er i min bog et top #50 hold. De spiller super lækkert cs også har de profiler man bare ikke kan komme udenom. De har så meget talent på det hold, at det gør helt ondt.

- Order har et map pool der er super lækkert. De vil instant ban Overpass, da det et map de overhovedet ikke spiller. Jeg kunne forestille mig de vil pick Mirage hvor de kun har tabt 1 gang på 9 forsøg. Men det et skud. Men de kan ikke vælge et map hvor GZ er favorit på nogen måde. De spiller 6/7 maps godt. Dog er Dust2 & Inferno deres svage maps. GZ er bare endnu dårligere.

- Order er et team med erfaring og raw talent, og det er en fantastisk blanding. Ustilo & Rickeh er de 2 der har prøvet mest ud af alle spillerne fra begge team. De ligger begge på 1.12 i ratio som er flot og stabilt. De har tidligere erfaring fra større hold. Derudover har man Alistair, som er serverens stjerne. Har har mere talent end hele Gz tilsammen næsten. Han ligger lige nu på 1.20 i ratio og 1.26 i impact. Det er meget sjælendt han har en kamp hvor det ikke kører. Han er en spiller der er SUPER offensiv, elsker at finde first kills, tage offensive peaks og kan han skabe overtals runder, så det lige efter bogen. Generelt er det et hold der spiller meget offensivt, men det er ikke på en tosse måde som Cloud9 f.eks – Det super kontrolleret. Må være de gamle rotter fra holdet, der holder lidt snor i de unge drenge.

- GZ kommer fra 2 kampe med 2-0 i nederlag. I alt har de 3 kampe ud af de seneste 5 hvor de tabte. Og de 2 sejre de har, var med ringe Cs. Det er ved, at være mange kampe siden man har set GZ spille flot cs.

- Er begge mandskaber på toppen, så vil ORDER alligevel være et niveau bedre. Spiller Order halvdårligt, og GZ er på øverste hylde. Så vi nogenlunde 50/50. Men Order er et stabilt hold, der ikke falder ud et helt map. Jeg ser dem som sagt et niveau bedre, det er de. Og skal de også være med det hold de har. 

Hold øje med:

- GZ skal vinde. Også er det 2 hold der hader hinanden. Udover det, tog GZ map mod Order sidst de mødtes.

- Order's sidste kamp spillede de direkte dårligt trods de vandt. Så er de på samme Niveau, så får Order det svært ved, at hive dette spil 2-0

- GZ besidder ikke et hold med kæmpe stjerner. Men Burnruok & Void skal nævnes. De ligger på 1.10 & 1.05 i ratio, men førstnævnte har en impact på 1.30. Det er helt sindsygt og viser bare, han kan finde og vinde runder alene. Udover det, så er GZ kommet i top100 på ren og skær godt teamplay. De kan noget specielt sammen som enhed. De spiller ikke noget vildt og voldsomt Cs. Det meget struktureret og afventende. Men de viser til tider dejligt spil som et hold. Og det skal de finde frem til dagens kamp.

- Trods jeg ser ORDER være favorit på alle maps efter bans. Så kan Order være lidt svingende på Inferno. Det er det eneste map jeg ser GZ har en lille mulighed. Jeg ser dem som sagt ikke favorit på nogen maps. Men de kan godt drille på Inferno.

GZ kan kun overraske i denne kamp, og vil gøre deres for, at give ORDER en hård dag på serveren. Men de skal stå tidligt op. For ORDER plejer, at være til stede når det gælder. De har mere erfaring end GZ har. Det forventer jeg, at skinne igennem i dette matchup. ORDER er besat bedre på holdet: lige fra IGL til awp’er. Der er ikke en position GZ er bedre. Dog kan teamplay fra GZ gøre noget. Og kan de finde lidt pistolrunder og komme foran 2-0 / 3-0. Så kan det sætte lidt tanker i gang hos de unge. Det er set før, de kan sagtens ryste de unge fra Order.

Kængurudrink til alle og god kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback