18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Granada - Villarreal: Over 2,5 Mål

Match center
3. april 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Nuevo Los Carmenes    Guillermo Cuadra
2. apr. 2021 kl. 12:33 (Opdateret 3. apr. 2021 kl. 15:53) 02/04
172
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Villarreal kan tage 6. pladsen med en sejr over Granada og dermed få muligheden for at for svare en Europa League Kvalifikations pladsen. Imens kan Granada forsvare deres plads i top 10!
Det taler for
 • To hold der spiller offensivt og som udgangspunkt også målrigt. Villarreal kan tage 6. pladsen såfremt Betis taber til Elche. Uanset hvad bør udeholdet komme ud noget offensivt!  Granada kan forsvare deres plads i top 10. Det bør være attraktivt for syd spanierne at sikre den plads så længe det er muligt.
 • Begge hold især hjemmeholdet har spillet en del målrige kampe. Deres måde at bygge et angreb op på, hvor de især på kanterne tit får skabt muligheder byder også på et mål eller to fra Granada. Tilgengæld giver de også en del rum bagud som modstanderen tit har kunne udnytte. 
 • Villarreal har i deres offensiv og på midtbanen en helt anden kreativitet. De gode i de små rum, og til at spille hurtigt, og det er helt sikkert her, at de straffer modstanderen mest og det kommer Granada også til at kunne mærke i deres defensive del. 
 • Villarreal ligger godt oppe i tabellen når det xG også når de spiller på fremmed græs.  Granada ligger lidt længere nede på den generelle xG tabel. Dog ligger de noget højere når de spiller hjemme. 
Hold øje med
 • Begge hold kan i princippet leve fint med et kryds her. Det er uden tvivl Villarreal der har mest at hente i kampen her.  Men der er stadig en del runder tilbage, og derfor kan der stadig nå ske meget! 
 • Begge hold spiller 5 dage efter opgøret kvart finale i EL. Granada skal møde Manchester United på eget græs og Villarreal skal en tur til Zagreb. Det kan have en betydning for opgøret her. Der kan blive roteret og sparet lidt.
 • Ingen af holdende havde dog nogle spillere med til landsholds pausen. Men derfor kan der ved et uafgjort resultat eller ved en 2-0 føring godt bliver sparet på pladserne og de bedste offensive kan ryge ud noget før! 
 • Kampen kan blive mindre offensiv end hvad jeg regner med. Det kan være begge hold er tilfredse med et kryds og egentlig bare skal havde den "overstået". Slaget kan også blive rykket mere hen på midtbanen. Det har Granada især praktiseret før, for at få deres modstander på afstand og det kan blive svært for Villarreal at nedbryde det, hvis først Granada for den slag kontrol over kampen. 
Oddsmarked

Ved Bet365 kan ma lige nu få odds: 3,75 - 3,30 - 2,10 på det rene 1X2 marked. Det giver et CV på: 26% - 29% - 46%. 
Villarreal er selvfølgelig favoritter her. Men Granada har stået noget bedre på eget græs end på udebane. Derfor kunne jeg også godt se at de kunne give Villarreal en del modstand og selv komme på tavlen. 
Det ligner ikke hjemmeholdet at spille på resultat og dermed komme ud med et mere defensivt udtryk, derfor kunne et interessant spil være at begge hold scorer i kampen. 
Seneste de to hold mødte hinanden endte kampen der 2-2 på Villarreals bane. Oddset på over 2,5 mål stod som højeste odds til 2,30. 
Så jeg selvom det er 15 øre lavere her, syntes jeg stadig det er et fint spil! 

Kampens Forløb:


Jeg forventer sådan set at begge hold kommer forholdsvis offensivt ud fra starten af. Jeg forventer at de satser og bruger både deres kanter og kreativitet til at komme godt fra land. 
Kampen kan dog blive mere defensiv end hvad jeg forventer. Men som sagt, så ligger det ikk rigtig til nogle af holdende at spille på resultat. Derfor forventer jeg også mål i kampen. 

Trup Nyt: 


Granada forventer jeg i en 4-2-3-1 Formation! 


De Silva - Ruiz - Sanchez - Duarte - Miguel - Montoro - Gonalons - Herrera - Kenedy - Soldado - Rodriguez 
De må undvære: Soro - Foulquier - Milla - Suarez - Lozona

Villarreal forventer jeg i en 4-4-2 Formation!

Andres - Gaspar - Tortajada - Torres - Pedraza - Chukwueze - Capoue - Parejo - Gomez - Moreno - Bacca
De må undvære: Coquelin - Trigueros - Estupinan - Foyth - Iborra

Sportsmole.co.uk har en anden forventet line up til kampen her! 


 

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Understat.com - Betxert.com - Sportsmple.co.uk - Villarrealcf.es - Granadacf.es

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback