Annonce

Granada - Barcelona: (AH: +2,0) 1

Match center
2. april 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Nuevo Los Carmenes    Santiago Jaime
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 40-21-39%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 1,98
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 hold der kæmper i hver deres ende af tabellen. Granada er ved at være i en farlig position, hvis man skal undgå nedrykningen, men har på det seneste leveret flotte kampe på hjemmebanen.

Barcelona er da også gjort til storfavorit, og skal også slå Granada 10 ud af 10 gange, men man har dog en væsentlig mangel til netop dette opgør; Messi sidder ude med karantæne.

Dertil er der landsholdskampe ugen før, så skader kan rykke procenter - Granada har ikke så mange spillere af sted med deres respektive landshold, men det har Barcelona.

Odds 1 ved et 2-måls nederlag.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

* Granada er trods deres placering i bunden, begyndt at vise tænder hjemme på Los Carmenes, og led senest et smalt nederlag til Atleticó Madrid; 1-0 på et sent mål af Griezmann. Dertil har Granada kun tabt een kamp med 2 mål i denne sæson hjemme.

* Barcelona står uden deres lille troldmand Messi, der sidder ude med karantæne. Er der en spiller som rykker procenter over på modstander-mandskabet er det netop ham.

* Barcelona har mange spillere af sted med deres landshold, og får dermed ikke den samme pause som Granada spillerne gør. Og de har et travlt program i forvejen med Ligaen, Champions League og en Copa Del Rey-finale i vente.

* Landsholdspausen kan få spillere der er tvivlsomme tilbage i Granada-truppen. Ramos (angriber) forventes at blive sin lårskade kvit frem mod dette opgør.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

* Selvom Barcelona mangler Messi har man rigelig kvalitet på bænken, til at skulle kunne slå et Granada-mandskab.

* Granada blev i seneste runde kørt over 3-1 af bundkonkurrenterne Gijón. Selvtilliden kan have fået et væsentlig knæk, da overlevelsen pludselig er langt væk; 7 point til Leganes.

* Barcelona har vundet hele 5 opgør med mere end 2 overskydende mål i denne sæson på udebaner, samt scoret mere end 3 mål i halvdelen.

* Barcelona-spillerne er vant til travle programmer med landshold og klubfodbold, så der må forventes at de kan overkomme dette, uden de helt store problemer.

Trupnyt kommer nærmere kick-off, men det mest væsentlige skulle være nævnt.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback