18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

GODSENT - ENCE: 1

30. april 2020 kl. 13:30 - Elisa Invitational 2020
30. apr. 2020 kl. 01:05 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 30/04
200
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

Elisa Invitational 2020

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

Vi holder lige en pause og hopper over til Elisa Invitational 2020 hvor de spiller om 2 spot "billetter" - Det er Godsent mod Ence vi skal se i kamp i en BO1

Hvad taler for:

- Lige hurtigt vil jeg nævne Ence skifter nok mand ud til denne turnering. Så Jamppi kommer med i stedet for Xseven (Står noget mere om det nede i "Hold øje med"). Om det kommer til, at ende ud i om de spiller bedre eller ej skal jeg ikke spå om. Men en ting er sikkert. Det er: Det tager tid, at spille en ny mand ind. Der vil ske ting og sager som bestemt ikke er planlagt. Dette er et holdspil hvor alt skal spille. Så vi vil se lidt fejl. Og forhåbentlig mange af dem. Men at der er udskiftning op til denne kamp, ser jeg selvfølgelig kun som et plus for spillet.

De har spillet 5 maps mod hinanden i år, og Godsent har vundet 4 af dem. Godsent er inde i en super god stime med 4 sejre ud af deres seneste 5 kampe. De vandt senest mod North og kampen før det var det Flames der stod for skud. Godsent burde besidde en masse selvtillid og tro på egne evner, det forventer jeg, at se mod Ence.

- Map pool: Da vi er ude i en Bo1 vil den i dette match-up altid tale for Godsent. De har bredere map pool end Ence. Så om vi rammer Dust2, Nuke el Overpass, så ser det godt ud for Godsent mandskabet. De vinder hhv 67, 73 & 60%. På Dust2 har man vundet de seneste 4/5 kampe. På Overpass har man vundet de sidste 3/3 kampe. På Nuke har man vundet de seneste 5/5 kampe. Så alt i alt, er det et Godsent der spiller godt på de maps og er inde i en god stime. Om vi rammer en af de maps vil jeg næsten sige jeg er sikker på. Kan hvert fald garantere vi rammer IKKE et par Ence favorit map som er Train.

- Kun et plus for Godsent, at de faktisk er begyndt igen at spille godt. Trioen Maden, Styko & Zehn ligger alle over 1.0 i ratio og også et godt stykke over. Maikelele halter stadigvæk lidt, men ham og hans awp er begyndt, at spille bedre. Og han havde 2 super flotte maps i seneste kamp mod North. Så tager han det med videre - Så han klart en faktor i dette spil også. Da han på sine bedste dage er en super dygtig awp'er. Men med stjernen i from som jeg mener er Maden. Så kan de godt levere flotte kampe som et hold.

- Jeg synes de har maps hvor de spiller tosse cs. Men de maps de vinder, der er det med flot, struktureret og velformede cs. Hvor Krystal for lagt de rette tacs og alt spiller. Kommunikationen på dette hold, kan man godt se er i top - og at de har spillet sammen længe. Samtidigt har man set dem spille afventende mod hold der er lidt vilde i det. Jeg håber dog, at se et hold der vil angribe et hold, hvor der vil være chance for en masse fejl.

Hold øje med: 

- Der skulle vidst gå nogle ryger om, at Ence sparker deres 6 mand i aktion her. Så det Jamppi der kommer ind istedet for Xseven. Han er en vildbasse der kan ting og sager. Han ligger på 1.37 i ratio og har en impact der hedder 1.53. De tal lyver lidt, for så meget har han faktisk slet ikke spillet de sidste 3 mdr. Han har kun noget der hedder 3 officielle kampe. Man kender ham fra holdet "SJ" - Hvor han også leveret mere end godkendt. Han er super aimer og bare en interessant spiller. Han er nu kommet op på et større hold og skal vise sig frem. Om det er et plus de smider ham ind nu vil jeg ikke afgøre. Men trods alt noget man skal have med når man kigger på dette spil.

- Ence er begyndt, at vise lidt mere tænder. Desværre er det bare på for få maps de gør det. Det er Dust2 og Train (Mest Train). Men derfor skal det selvfølgelig give en masse selvtillid til holdet, at de er begyndt, at spille bare lidt bedre. Man har vundet mod NIP & Fnatic samt taget map fra CoL & NIP i deres seneste 5 kampe. Så der er fremgang, at se.

- Ence map pool er ikke super stærk, men klart en fordel for dem, at det er Bo1 - Så kan de få fjernet alle de maps de ikke er gode på. Det bare synd der er flere maps de er ringe på end gode. Dog skal det med, at jeg forventer vi rammer Dust2 eller Overpass. Ence har vundet hhv 25 & 20% på de 2 maps. De kommer dog senest med en sejr mod NIP på Overpass & En sejr mod Fnatic på Dust2. Så de kan godt. Så rammer vi de 2 maps, vil jeg mene Ence har en chance. Men ikke mere end jeg endnu ser denne kamp 50/50 - Skulle vi ramme andre maps end de 2 jeg forventer vi rammer en af. Så er det kun plus for Godsent. 

- Allu er begyndt, at ramme niveau igen. Det er godt for Ence, at deres Awp'er endelig er ved, at finde form. Han ligger lige nu på 1.08 i rating og impact har listet sig op på 1.11. Det er super vigtigt for Ence, at han leverer i alle kampe. For det løfter hele holdet når han spiller godt. Nu med ny mand inde på rosteren, hvertfald i denne turnering. Kan jo løfte det hele lidt mere op. Så kan være en man skal passe på. 

Begge hold kan godt spille en god omgang rodet cs. Men med en ny mand hos Ence forventer jeg, at se de roder mere rundt end Godsent kommer til. Tror vi kommer til, at se en masse god Cs - med 2 teams hvor der faktisk er gode individualister. 

Så længe siden er det ikke Jamppi kom til holdet, og at han allerede bliver kastet for løverne nu, ser jeg slet ikke som et godt tegn. Det fint de vil prøve ham og se hvor de står. Men for spillet her, ser jeg det kun som et plus, at Ence vælger at skifte en ny mand ind. Det vil altid tage tid og spille en mand ind på holdet. Det lige meget hvor god man er. Så der vil komme fejl i kommunikationen og tingene vil måske sejle lidt. De møder nu Godsent som har spillet sammen meget længe efterhånden. Så vi nok se det samme stabile spil fra dem af. Vi kommer til, at ramme et map Godsent har det godt på lige meget hvordan vi vender og drejer det. Godsent kan styre den Veto som de vil. Da de spiller flere maps end Ence gør. men igen helt åben kamp og helt 50/50 - Derfor god værdi hos Godsent.

God kamp.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback