18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

GODSENT - AVEZ: (AH: -1,5 Maps) 1

18. april 2020 kl. 18:00 - DreamHack Masters Spring 2020
18. apr. 2020 kl. 17:25 (Opdateret 18. apr. 2020 kl. 20:38) 18/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

Stærkere hold + bedre map pool

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 109,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Første kamp for GODSENT og AVEZ i DreamHack Masters Spring 2020 Kvalifikationen. GODSENT er én af favoritterne, så dette er en kamp de skal vinde og bør gøre det overbevisende trods de ikke har spillet en officiel kamp siden 2-0 sejren over Spirit til ESL Pro League d. 24. marts. Så en lille måned uden, men kl. 18.00 er de klar til igen at skyde.

Det taler for:

  1. GODSENT er spiller for spiller bedre end AVEZ. De har flere spillere, som har spillet på højt niveau i en længere årrække og har opnået det der var større end en kvalifikation til Dreamhack Master. Her taler jeg mere bestemt om Maikelele og STYKO. Dertil har de zehN og Maden, som til tider spiller på virkelig højt niveau.
  2. De er et bedre sammenspillet hold. Tingene spiller for dem som hold og af den grund er de også placeret på verdensranglistens nummer 20. Det er imponerende af et hold, som ikke har én kæmpe stjerne, som kan redde kampen for dem.
  3. GODSENT banner altid Mirage, som første ban. AVEZ har samme tilgang. De banner også altid Mirage. Det giver forventeligt GODSENT muligheden for at banne et andet map, da det er AVEZ der skal melde ud først (grundet seedning). Det giver derfor GODSENT mulighed for at banne Overpass. Et map, hvor de ikke har gode statistikker på. 3 nederlag ud af 3 mulige de sidste tre måneder. Skal dog nævnes at de har mødt god modstand i form af NIP, NaVi og Heroic.

Hold øje med:

  1. AVEZ har i den seneste tid overrasket ved at slå hold som Moviestar Riders (1613) og SKADE (2-1). Moviestar Riders er dog måske i deres værste form i øjeblikket, så det ligger jeg ikke så meget i.
  2. De har gode winratio på 3 maps; Nuke (71% 7 kampe), Train (67% - 6 kampe) og Overpass (75% - 4 kampe). Ét af de maps, som GODSENT kommer til at skulle vinde, hvis dette tip skal gå min vej. Vertigo tror jeg ikke på bliver AVEZ pick.
  3. Noget tid siden GODSENT har spillet en officiel kamp og nu Online. Starter de fra hvor de slap med flot spil eller kræver det lige et map? En lille risiko der.

Afsluttende kommentar (evt. et alternativt odds)

Alt i alt synes jeg GODSENT er et niveau over AVEZ på alle punkter og synes jeg har svært ved at se dem tabe et map, hvis de får deres spil til at fungere.

Held og lykke!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback