18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gibraltar - Holland: 2 (0-5)

Match center
30. marts 2021 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Victoria Stadium
30. mar. 2021 kl. 10:02 (Opdateret 30. mar. 2021 kl. 22:41) 30/03
481
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)

Holland jagter stor sejer

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-15-45%
Betvalue: 118,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-7
Unibet Spil nu hos Unibet

Holland har brug for en stor sejer og jagter igen en monsterscore som de selv siger. De vant kun 2-0 mod Latvia og er fem mål bag Tyrkiet. Holland spillede en af sine bedre landskampe mod Latvia og møder igen en svag nation som ofte taber stort.

OBS. Oddsen har steget lidt selv om Holland er helt åbne om at de helst bør vinde med 6-7 mål. Måske kan du få bedre odds om du er lidt tåmodig og følger udviklingen nærmere KO.

Holland har fokus på målsaldoen. Tyrkiet har fem mål bedre og det skal Holland forsøge at gøre noget med i aften. 

Holland spillede en flot kamp mod Latvia. 36-4 i afslutninger, men de viste og at de ikke er effektive pt. 

Banen i Gibraltar er fin og Gibraltar taber ofte stort. De har tabt 3-0 hjemme mod Norge og 4-1 ude mod Montenegro. Norge skabte et hav af muligheder, specielt før pause skabte Norge tosifret med muligheder og alene Haaland burde have scoret 4-5 mål. I udekampen mod Montenegro gik det langt bedre, men udover kampen blev det stor forskjell på holdene.

Gibraltar har set sårbare ud på dødbolde. Både Norge og Montenegro scoret og så farlige ud på dødbolde. Både Norge og Montenegro fik mange hjørnespark (13+12) Holland fik 16 mod Latvia.

Gibraltar taber ofte stort. Typisk taber de med 5-6 mål. Danmark, Skottland, Tyskland, Belgia, Estland, Polen og Irland har alle vundet med mindst 6 de sidste årene - og ikke alle har jaget en stor sejer som Holland gør i aften.

Det er 3.kamp på en uge. Næppe en fordel for Gibraltar som består af semi profs og som har hviler meget med bolden.

Det er meldt 18 grader og fint spillevær i aften.

Selv om Holland spillede en af sine bedre landskampe under Boer, så vant de kun 2-0 mod et meget svagt Latvia. Faktisk var Latvia tæt på redusering like før tid som ville have været direkte pinlig. 

F. de Jong er ude i medier og siger at spillerne ikke må tænke på at score selv, men spille for holdet uden at mener at det nødvendigvis er et problem i Oranje, men stemningen er som ofte før i Oranje, lidt ustabil. Den gode stemning med fine resultater som Koeman bygget op står lidt for fald pt. 

Holland havde to fine VM i 2010 og 2014 og et fint Nation League slutspil, men har også flere kval runder hvor de har skuffet. Det er ofte spillemæssigt pent som mot Tyrkiet, men defensiven halter igen og hvor de ellers har mange gode stoppere, så mangler Dijk og Vrij - samt 1.keeperen. På backs er det også nye folk(når Blind i tillegg flyttes ind sentralt)

Kampbilledet vil stensikkert blive et maks dominerende Oranje og en dobbel med stor Hollands sejer hvor de får mange hjørnespark bør vurderes.

Klaassen scoret ikke sidst, men var tæt flere gange og havde en heading i tverliggeren. I aften er oddsen selvfølgelig noget lavere, men Betfair ligger pent med 2,40 modsat fx Bet365 1,72.

Da er det måske mere spennende med Luuk de Jong 1,62 Betfair om han som forventet starter. 

Lægg merke til Ligt(6) Blind(8) og hvis Beek(2,75) eller Gravenberch(4) starter - Betfair højest på samtlige.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback