18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Getafe - Atletico Madrid: (AH: -0,5) 2

Match center
13. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Jose Sanchez
12. mar. 2021 kl. 04:36 (Opdateret 13. mar. 2021 kl. 22:56) 12/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)

Getafe uden deres "målkonge" Mata

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-0-53%
Betvalue: 107,06%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 0-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

De få gange Getafe har scoret på det sidste har Mata haft sidste fod på bolden. Et dumt rødt kort forhindrer ham at gøre det i denne kamp. I det hele taget er der ikke meget at være glad for som fan af holdet. Det har sejlet for dem, bortset fra en 3-0 sejr hjemme over Valencia, som dog fik rødt ved stillingen 1-0. Et af målene signeret ovennævnte Mata, der også scorede deres enlige mål i den sidste tabte kamp mod Valladoid inden Dommer Lopez fik nok af ham og gav ham det røde kort.

Igen kan træner Simione vælge fra alle hylder. Han tog ved føring i deres sidste kamp fornuftigt de spillere der var i fare for endnu et gult kort ud af kampen, hvilket ville have betydet karantæne i denne kamp. Tænker blandt andet på spillere som Suarez og Felix. Dog nåede forsvarsspiller brasilianske Felipe at få et mere og sidder denne kamp over.

De seneste 6 kampe i LL har A.Madrid vundet ude over Getafe, som på hjemmebane ikke har scoret et eneste mål i 9 timer i disse opgør. Og der er en pæn chance for dette fortsætter uden Mata.

Et must win opgør for Atl. Madrid, som har vundet 9 kampe af 12 mulige ude og kan stille med bedst mulige hold mod Getafe, som kun har æren at fighte for.

Det kunne overvejes at spille at de vinder til 0 eller at de vinder med præcis et mål. Da jeg ikke på nogen måde tror de vinder stort. De har en kamp mod Chelsea i CL samt det ville være atypisk Atl. Madrid. Men vælger den "sikre" variant.

Skulle man finde noget som taler mod spillet er det at de pt spiller mange kampe. Det var en udsat kamp de spillede onsdag, samt de har et returopgør mod Chelsea i CL. Det kan naturligvis mærkes i bentøjet. Og der er en minimal chance for Simione roterer lidt til denne kamp.

EDIT: Der er naturligvis en mulighed for nedrykning; men forventer de lægger pæn afstand i deres næste kamp (hjemme mod Elche) med 3 point til følge. MÅSKE mere om denne kamp når vi nærmer os.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback