18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Genoa - Sampdoria: X

Match center
14. april 2013 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Luigi Ferraris
Opdateret
2
0
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 37-32-31%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
I 32. spillerunde spilles Derby della Lanterna på Stadio Luigi Ferraris i Genova, når Genoa (nr 19 med 27 point) tager imod bysbørnene fra Sampdoria (nr 14 med 36 point).

Genoa ligger pt til nedrykning og tabte sidste søndags udekamp i Napoli med 2-0. Hjemmeholdet har kun hentet eet point i de seneste fem kampe, og med kun syv spillerunder tilbage ser det meget kristisk ud. Genoa var i samme situation i sidste sæson hvor man overlevede, men spørgsmålet er om man kan gøre det to sæsoner i træk.

Til søndagens opgør tyder det på at man kun må undvære Kucka på midtbanen.

Sampdoria har tabt de seneste to runder, begge hjemme: 0-2 mod Inter og 1-3 mod Palermo. Seneste udekampe: 3-1-tab hos Cagliari og 0-0 hos Atalanta.

Gæsterne har ni point ned til nedrykningsstregen, og bør ikke komme i problemer, men mangler fortsat fire point op til de 40 point som normalt betyder overlevelse.

Til søndagens kamp kan man stille i stærkeste opstilling.

Jeg forventer et meget tæt opgør mellem disse to mandskaber, og hvor der ligeledes vil være godt gang i den på tilskuerpladserne.

Genoa har brug for tre point, men eet vil være bedre end ingenting, og gæsterne fra Sampdoria kan sagtens nøjes med eet point.

Kryds er spilbart til oddset.

GENOA:

Hjemmeholdet tabte 2-0 ude mod Napoli i søndagens aften kamp, og krisen er begyndt at tag ved i Genoa, og med kun et point i de seneste fem kampe ligner man i øjeblikket et hold som spiller i Serie B i næste sæson. De seneste rygter fra Genova lyder på at blive søndagens lokalopgør ikke vundet så vil træner Davide Ballardini blive fyret, hvilket nok vil gøre mere skade end gavn her hvor vi går ind i de sidste spillerunder i dette års Serie A.

Hjemmeholdet stod i samme situation i sidste sæson, hvor man dog overlevede, men spørgsmålet er om man overlever to år i træk. Genoa har ikke vundet siden den 17 februar hvor man besejrede Udinese med 1-0, det skal dog nævnes at i de seneste spillerunder har man været oppe mod mandskaber som Milan, Fiorentina, og Napoli som alle er i Top 4, og bestemt ikke er modstandere som hjemmeholdet kan måle sig med, og mandskaber hvor man kan forlange at man henter tre point.

Man var tæt på at rykke ned i sidste sæson efter en dårlig sæson, og jeg må indrømme at jeg havde ikke forventet at Genoa vil ligge til nedrykning i denne sæson, man har handlet fornuftigt ind på markedet i januar, hvor navne som Manfredini, Portanova og Matuzalem er kommet til, men spillet fungere ikke hos hjemmeholdet, og specielt i det offensive er det ikke nok kun at have Marco Borriello til at lave målene, samtidig har man haft svært ved at skabe chancer i en del opgør i løbet af sæsonen, og har været alt for svingende.

I de sidste syv spillerunder har man et ganske fornuftigt program så man skal bestemt ikke afskrive hjemmeholdet fra at kunne overleve igen i år, efter derbyet mod Sampdoria, kommer Atalanta på besøg næste weekend, og herefter gælder det Chievo(ude) Pescara(hjemme) Torino(ude) Inter(hjemme) og Bologna på udebane i den sidste kamp i sæsonen.

Søndagens lokalopgør mod Sampdoria skal helst vindes, da Siena spiller ude mod Pescara som er mere eller mindre rykket ned, og samtidig tager Palermo hjemme imod Bologna, og derfor skal Genoa helst have tre point i dette opgør.

For to år siden var de to holds roller byttet, hvor det var Sampdoria som lå til nedrykning, og her gav Genoa ikke nogen hjælpende hånd til naboerne, som senere rykkede ned, og derfor forventer jeg ingen form for gaver i dette opgør fra gæsternes side, og slet ikke efter at lokale aviser i ugens løb har beskyldt gæsterne for at tabe med vilje mod Palermo i den seneste hjemmekamp.

Genoa har vundet de seneste tre opgør i træk hvor man har haft hjemmebanefordelen.

Jeg forventer at hjemmeholdet vil prøve at sætte sig på kampen fra starten af, og formentligt også ved at spille fysisk hårdt som i det første opgør, men hvor man tabte med 3-1, det vigtigste for Genoa er at komme ubesejret ud af dette lokalopgør, da et nederlag vil betyde at man vil blive presset endnu mere fra tilhængerne som det var tilfældet i sidste sæson, og kan derfor godt kan leve med at komme ud af dette lokalopgør med et point.

Genoas hjemmebanestatistik: 4-4-7, målscore 20-27.

Trupnyt: Alle mand meldes klar dog må man formentligt undvære Kucka(fast) på midtbanen, samt er reserverne Bovo(forsvar) og Marco Rossi(midtbanen) begge meldt ude til opgøret.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-1-1: Frey, Granqvist, Portanova, Manfredini, Jankovic, Rigoni, Matuzalem, Vargas, Antonelli, Bertolacci, Borriello.

SAMPDORIA:

Gæsternes sæson har været godkendt, målet var at overleve som oprykkere efter man var en tur nede i Serie B i en sæson, men man løb dog ind i syv nederlag i træk i løbet af oktober, og november måned hvilket kostede den tidligere træner Ciro Ferrara jobbet, og den tidligere Lazio træner Delio Rossi blev ansat i klubben. Efter Delio Rossis ankomst til Sampdoria er spillet blevet meget bedre, man spiller ikke ligeså defensivt som det var tilfældet under Ferrara, man har dog taget lidt for let på tingene i de seneste kampe, hvor det kun er blevet til et point i de seneste fire opgør.

Sampdoria tabte ude mod Cagliari med 3-1, en modstander som man generelt har det svært med om man spiller hjemme eller ude, og herefter blev til et 0-0 resultat ude mod Atalanta, inden man tabte 0-2 hjemme mod Inter, men hvor man efter spil og chancer bestemt ikke havde fortjent at tabe, og hvor Inter scorede på det de havde igennem hele opgøret.

Søndag blev det så til et 1-3 nederlag mod Palermo i et opgør, hvor man nok spillede den dårligste kamp i denne sæson, uden selvtillid eller gejst, og træner Delio Rossi var efter kampen ude at sige at man langtfra er reddet endnu, og slet ikke efter sådan en præstation. Gæsternes forsvar var alt for gavmilde i søndagens opgør, om det var en offday eller om det er fordi man allerede tænkte på dette lokaloopgør tør jeg ikke spå om, men jeg håber på at det er det sidste.

Sampdoria er placeret på en 14.plads med 36 point, man har ni point ned til Palermo som ligger tredjesidst i tabellen, og med syv spillerunder tilbage bør man ikke komme i problemer med at overleve i denne sæson, man mangler dog forsat fire point op til de 40 point som normalt betyder overlevelse.

Hos gæsterne har der den seneste tid været transferrygter omkring forskellige spillere som Romero, Icardi, Poli, og specielt hos Icardi er det gået ud over hans form,og hvor han specielt i de seneste par kampe har virket meget anonym på banen, hvilket godt kan tyde på at kontrakten med Inter måske allerede er underskrevet.

Gæsterne for Andrea Poli tilbage på midtbanen efter at overstået sidste weekends karantæne, og det bliver bestemt en forstærkning at han er tilbage på holdet igen, han var bestemt savnet på midtbanen i søndagens opgør mod Palermo. Jeg forventer at man vil komme til at se et afventende Doria mandskab, som formentligt vil prøve at straffe det sårbare Genoa forsvar på kontraangreb, og som formentligt vil være godt tilfreds med at få et point i lokalopgøret, da det vil betyde at man forsat har ni point ned til Genoa efter denne spillerunde.

Sampdorias udebanestatistik: 3-5-7, målscore 15-22.

Trupnyt: Sampdoria kan stille i stærkeste opstilling, Krsticic(fast) på midtbanen som har været ude de seneste to kampe er blevet klar til lokalopgøret, men jeg forventer at han starter ude, og Gianni Munari endnu engang starter inde.

Sampdorias forventede startopstilling: 3-5-2: Romero, Costa, Gastaldello, Palombo, Munari, Pedro Obiang , De Silvestri, Estigaribbia, Poli, Eder, Icardi.

Tidligere opgør:

2010-11 Genoa-Sampdoria 2-1

2009-10 Genoa-Sampdoria 3-0

2008-09 Genoa-Sampdoria 3-1

2007-08 Genoa-Sampdoria 0-1

2002-03 Genoa-Sampdoria 0-2 (Serie B)

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback