18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Sampdoria: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
10. december 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Daniele Doveri
6. dec. 2021 kl. 13:53 (Opdateret 10. dec. 2021 kl. 22:44) 06/12
185
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det er to kriseramte mandskaber hvor frygten for, at tabe er stor og det bør betyde få mål. Sampdoria har spillet mange målrige opgør på det seneste, men dette Genova derby er tit spækket af grimt spil, og det kan blive tilfældet igen.
Det taler for
 • Det er to kriseramte mandskaber som tørner sammen fredag aften i Derby Della Lanterna i den norditalienske havneby, og Shevchenko hos Genoa er endnu ikke kommet ordentligt i gang som træner i klubben, og D´Aversa i Sampdoria er presset, og det kan betyde en meget taktisk og defensiv affære.
 • Det ligner et tæt og jævnbyrdigt Derby Della Lanterna, og det dufter normalt ikke af mange mål eller en målfest, men tværtimod et lokalopgør med få mål, og i de seneste ni indbyrdes opgør er otte af opgørene gået Under 2,5 mål.
 • Genoa er i dybkrise og har kun vundet et opgør indtil videre i sæsonen, og har ikke scoret i de seneste fire spillerunder, og hvor man ud over skader i det offensive bestemt heller ikke har skabt det store.
 • Genova derbyet er kendt for at være hårdt spillet, og ikke mindst med masser af frispark og stop i spillet, hvilket betyder at rytmen og tempoet i opgørene bliver slået i stykker, og det kan også blive tilfældet fredag aften.
 • Sampdoria og træner D´Aversa er bestemt heller ikke velspillende i øjeblikket, og et nederlag her så bliver D´Aversa med stor sandsynlighed fyret, og offensivt hænger tingene ikke sammen, og mål og chancerne kommer ved tilfældigheder, og hvor det enkeltmands præstationer.
 • Med den situation begge mandskaber står i og i bunden af tabellen, så ligner det et opgør hvor frygten for blottelser og ikke mindst, at tabe ikke kan undgå og spille ind.
 • Sampdorias offensiv med især Quagliarella og Caputo har skuffet indtil videre, Genoa har mere eller mindre kun Mattia Destro til og lave målene, men han kommer sandsynligvis tilbage til dette opgør, men kan være rusten efter og være ude i over en måned.
Hold øje med
 • Tretten af Sampdorias seksten opgør i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål.
 • Disse lokalopgør har til tider deres helt eget liv, man forventer et tæt og taktisk opgør, og pludselig ender det med en målfest.
 • De to mandskaber skal helst have tre point i dette opgør, og hvis de skal væk fra bunden, og Sampdoria har på ingen måde været dygtige til, at kunne lukke af defensivt i denne sæson.
 • Genoa har sandsynligvis topscorer Mattia Destro tilbage til fredagens opgør, og det styrker dem markant offensivt, og da man har kunne mærke hans fravær i de seneste opgør.
 • De to mandskaber har været utrolig svage i det defensive igennem hele sæsonen, og bliver der ikke lukket godt af defensivt i dette opgør, så kan det stikke af med målene.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,90 på Under 2,5 mål i Derby Della Lanterna fredag aften i Genova, mens Marathonbet er i odds 1,84.

GENOA: En sejr i seksten spillerunder og en placering som tredjesidst i tabellen med ti point, og et trænerskifte som endnu ikke helt har givet den store succes med tre spillerunder tilbage før spillerne går på juleferie.

Andrij Shevchenko tiltrådte i Genoa i starten af november og i de første fire opgør ved roret i klubben er det blevet til tre nederlag og et uafgjort resultat, men det skal også med til historien, at man har kæmpet med skader igennem hele efteråret, ny ejer i klubben er kommet til, og ukraineren også lige skal falde til i klubben.

Tre uger mere så åbner transfermarkedet og her må man forvente, at Genoa kommer til at være utrolig aktive med at forstærke mandskabet markant i kampen om overlevelse i denne sæson, så på nuværende tidspunkt er der ingen panik i klubben og troen på at tingene nok skal komme til, at se lysere ud er der forsat hos ledelsen, træneren, og ikke mindst spillerne.

Det ligner et meget tæt og taktisk opgør fredag aften i Derby Della Lanterna, og hvor ingen af mandskaberne vil tabe dette lokalopgør, og jeg tror med den situation som Genoa er i lige i øjeblikket, så er det vigtigste at få point i dette opgør, og uafgjort vil være ganske fint, og hvor fokus bestemt vil være på det defensive og lukke af defensivt.

Genoas hjemmebanestatistik: 0-3-4, målscore 7-14.

Trupnyt: Skadeslisten er forsat lang hos Genoa, Criscito(fast) i det defensive og anfører er skadet, Rovella(fast) på midtbanen er tvivlsom, Fares(reserve) venstre midtbane er skadet, Caicedo(reserve) men som bør starte inde når han er klar i det offensive er skadet, Maksimovic(fast) når han er klar i midterforsvaret er forsat skadet.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Sirigu- Biraschi, Vasquez, Masiello- Sabelli, Sturaro, Badelj, Toure, Cambiaso- Pandev, Destro.

SAMPDORIA: Endnu et nederlag og det niende i sæsonen til Sampdoria i søndagens hjemmekamp imod Lazio, og et 1-3 nederlag og hvor man på ingen måde var tilstede i første halvleg, og hvor træner D´Aversa var mere eller mindre på vej ud af døren med en fyreseddel for anden gang.

D´Aversa er kun træner indtil fredagens lokalopgør, man forsøgte og hente Dejan Stankovic i Røde Stjerne søndag aften som ny træner, men den serbiske klub vil ikke slippe ham her og nu, og da man har et vigtigt opgør torsdag i Europa League imod portugisiske Braga, og et opør tilbage i den serbiske liga inden julepausen.

Jeg tror ligegyldigt udfaldet på fredagens lokalopgør så er D´Aversas tid i Sampdoria slut, det som så er sket mandag er at klubejer Massimo Ferrero er blevet anholdt pga underslæb med virksomheder som han ejer, det har dog ingen indflydelse på Sampdorias fremtid, men det gør umiddelbart, at man ikke kommer til at kunne forhandle med en ny træner indtil videre.

Det bliver med stor sandsynlighed et lokalopgør som kommer til at blive overskygget af klubejer situationen, en træner som står til og blive fyret, og hvor Sampdoria vil være ganske fint tilfreds med en pointdeling, og derfor kan det blive en meget taktisk affære og hvor et point bestemt også kan tilfredsstille klubben og mandskabet pga den situation man er havnet i.

Sampdorias udebanestatistik: 2-1-4, målscore 9-12.

Trupnyt: Damsgaard er forsat skadet i det offensive, Colley vender tilbage i midterforsvaret efter og have siddet ude senest med karantæne, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero- Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello- Candreva, Verre, Silva, Thorsby- Quagliarella, Caputo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportface.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, sampdoria.it, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-12-03
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - USA: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,55
2022-12-06
- Bruger
- Ekspert
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-12-11
- Bruger
- Ekspert
00:00 Paddy Pimblett - Jared Gordon: 1
1,60
2022-12-18
- Bruger
- Ekspert
23:30 Ender i top 3: Samtlige top-10 lande, t/m Danmark
3,00
2022-12-29
- Bruger
- Ekspert
21:30 Atletico Madrid - Elche: Under 0,5 Mål
3,45

Kommentarer

Feedback