18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Cagliari: Begge hold scorer: Ja

Match center
24. januar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Marco Di Bello
22. jan. 2021 kl. 10:38 (Opdateret 24. jan. 2021 kl. 16:53) 22/01
170
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 62%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 1-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det ligner et tæt og åbent opgør i Genova og begge mandskaber har svært ved at holde nullet. Cagliari er i krise, og har hårdt brug for point og det kan betyde en defensiv tilgang, men det dufter af mål i begge ender af banen.
Det taler for
 • Begge mandskaber er kendt for at lukke mål ind, og det sardinske mandskab er ikke godt kørende i øjeblikket, og har lukket mål ind elleve af de seneste tolv opgør man har spillet, og har lukket mål ind i otte ud af de første ni udekampe i denne sæson.
 • I Cagliaris seneste tolv opgør har begge mandskaber scoret i ni af opgørene.
 • I ni af Cagliaris udekampe indtil videre i sæsonen har begge mandskaber scoret i seks af opgørene, og i de seneste tolv indbyrdes opgør mellem de to mandskaber har begge hold scoret i ni af opgørene.
 • Genoa er bestemt heller ikke kendt for at være de mest stabile i det defensive, og i de seneste syv hjemmekampe har begge hold scoret i seks af opgørene, og i sæsonens første ni hjemmekampe har man lukket mål ind i otte af opgørene.
 • Begge mandskaber har hårdt brug for point, og selvom Genoa er favoritter så har Cagliari bestemt en offensiv som kan gøre ondt på hjemmeholdet.
 • Genoa er blevet bedre spillende efter trænerskiftet og har kun tabt et opgør i de seneste fem spillerunder, og har fået point mod stærke mandskaber som Lazio hjemme, og Atalanta ude senest og med Cagliaris dårlige form i øjeblikket så bør man have gode muligheder for at få point i søndagens hjemmekamp på Stadio Luigi Ferraris.
 • Begge mandskaber kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling til opgøret.
 • Det dufter af mål og chancer i begge ender, og med to forsvar som har problemer med at holde nullet så bør begge angreb kunne komme frem til en del chancer i dette opgør.
Hold øje med
 • Cagliari er i krise i øjeblikket og har tabt de seneste seks opgør, og det kan betyde en defensiv tilgang og hvor fokus vil være meget på det defensive, og hvor man bare skal have et point med hjem fra opgøret.
 • Genoa er blevet bedre efter Ballardini har taget over som træner, og i de seneste to opgør mod Bologna og Atalanta har man holdt nullet i begge opgør.
 • Gæsterne fra Sardinien har efter min mening fortjent at have flere point på kontoen, og har været uheldige i flere opgør med ikke at vinde.
 • Frygten for nederlag kan spille ind hos begge mandskaber, og det kan betyde en forsigtig tilgang, og hvor chancerne og målene udebliver.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1.72 på at begge hold scorer i søndagens opgør i Genova, mens Ccashpoint og Bet365 begge er i odds 1.70.

GENOA: Efter trænerskiftet og Ballardini er kommet til er man begyndt at se mere organiseret ud, og det har blandt andet betydet at man har fået point mod både Lazio og senest Atalanta på udebane, og kampen om overlevelse er sat i gang i denne sæson. Kan Genoa forsætte de samme takter som i de seneste fem spillerunder, og hvor det kun er blevet til et nederlag ude mod Sassuolo så bør man kunne overleve i denne sæson.

Det som kommer til at blive afgørende i foråret er erfaring i Serie A, og ikke mindst hvilket mandskab man har når vi går ind i de afgørende spilerunder, og her bør Genoa have mere erfaring og et mandskab som bør kunne overleve i denne sæson, og mandskaber som Benevento og Spezia som man skal kæmpe med kommer ikke til at holde den samme stabilitet over hele sæsonen.

Man er favoritter søndag eftermiddag når kriseramte Cagliari gæster den italienske havneby, men det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør og især fordi det sardinske mandskab har underpræsteret i denne sæson, og bestemt ikke har været heldige efter spil og chancer i denne sæson.

Genoa kan til søndagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og jeg forventer ikke at træner Ballardini ændre det store i forhold til søndagens flotte 0-0 resultat ude mod Atalanta, og hvor man defensivt stod rigtig stærkt.

Genoas hjemmebanestatistik: 2-2-5. målscore 13-16.

Trupnyt: Zapata(reserve) er ude til opgøret, hollandske Strootman gjorde det godt i opgøret i Bergamo og starter på midtbanen igen i søndagens hjemmekamp.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Masiello, Radovanovic, Criscito- Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Czyborra- Destro, Shomudorov.

CAGLIARI: Det sardinske mandskab er uden en sejr i de seneste ti Serie A opgør, man har ganske enkelt underpræsteret i denne sæson, og spørgsmålet er hvor længe Eusebio Di Francesco er træner i klubben da man skal have vendt om på tingene og gerne hurtigst muligt hvis man ikke skal til at kæmpe om overlevelse i denne sæson.

På papiret har man et mandskab som burde kunne placere sig i midten af rækken uden de store problemer, og som det var tilfældet i sidste sæson, men man har ikke hentet de nødvendige point indtil videre, men efter Nainggolans ankomst bør det se mere lyst ud da han var en af de store profiler i sidste sæson, og med stor sandsynlighed også bliver det her i foråret.

Det er ved at være sidste chance for træner Di Francesco og et nederlag i Genova vil med stor sandsynlighed koste en fyring, og det kan betyde at man i søndagens opgør vil tænke defensivt, og stå meget kompakt også selvom det ikke er den spillestil som Cagliari normalt er kendt for at have størst fokus på, men i øjeblikket er det kun at få point som tæller.

Cagliaris udebanestatistik: 1-3-5, målcore 11-18.

Trupnyt: Cagliari kan til søndagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-2-1: Cragno- Zappa, Godin, Ceppitelli, Lykogiannis- Nandez, Duncan, Marin- Nainggolan, Joao Pedro- Simeone.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback