18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Genclerbirligi - Besiktas: Dobbeltchance: 1X

Match center
27. december 2013 kl. 19:00 - Fodbold, Tyrkiet - Tyrkiet Super Lig
Ankara 19 Mayis Stadi
Opdateret
1
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 29-28-43%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
En del taler for indskud på, at Genclerbirligi ikke taber. Indbyrdes har Besiktas kun én sejr i de seneste fire indbyrdes møder i Ankara, teamnews taler klart for Gencler, og som vanligt er der en odds-overvurdering af de store Istanbul-klubber.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Genclerbirligi mangler én stamspiller, mens Besiktas er uden fire. Især fraværet af spilfordelerne Manuel Fernandes og Oguzhan Özyakup svækker.
 • Hjemmebane-fordelen er altid vigtig i Tyrkiet. Derudover er det næppe nogen ulempe for Genclerbirligi, at de spiller på kunstgræs.
 • Indbyrdes hedder resultaterne de seneste fire sæsoner i denne kamp 0-0, 0-2, 4-2, og sidste år 1-1... ikke nogen klar Besiktas-dominans.
 • Genclerbirligis form har pil op. Deres tre seneste kampe er resulteret i 0-0 ude med Bursa, 1-1 hjemme med Galtasaray, og senest 3-2 ude over Antalya.
 • Genclerbirligi-træner Mehmet Ozdilek har tidligere stået i spidsen for Besiktas. Næppe nogen taktisk ulempe.
 • Der tenderer typisk til at herske en odds-overvurdering af de tre store Istanbul-klubber. Alt andet lige skal 1,80 for en 1X-double være godt betalt. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Besiktas ér det bedre hold af disse to, ingen tvivl om det. Og selvom 12 spillere er ude, så er Besiktas-truppen bred.
 • Besiktas spillede trods mange fravær (dog ikke helt så mange som her mod Genclerbirligi) godt i seneste 4-1-hjemmesejr over Elazig.
 • Der er visse mandskabs-usikkerheder hos Genclerbirligi (idet det meste dog tyder på, at de kun kommer til at mangle én mand).

Spil-form: Jeg har valgt at tage Genclerbirligi på en helt almindelig 1X-halvgardering, da jeg ikke anser uafgjort for noget urealistisk resultat (et yderligere argument er, at 1X-oddsene hos Bet365 er en smule over oddsene på Asian-markedets Genclerbirligi på Asian Handicap +0,5). Med det sagt, er jeg dog ikke i tvivl om, at værdien ligger på Genclerbirligi-siden, og (afhængigt af hvilke odds man kan score sig) at stramme bettet til Genclerbirligi på Asian Handicap +0,25 er bestemt en mulighed.

Bedste betaling for en 1X-double på Genclerbirligi til ikke at tabe: Odds 1,80 hos Bet365.

Alternativ spil-form: Genclerbirligi på Asian Handicap +0,25 (2,09 SBObet, 2,05 Bet365).

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Generel værdi imod Fener, Gala & Besiktas: Et overordnet kig på betting på tyrkisk fodbold har gennem nu snart mange år afsløret, at der gennemsnitligt vil være penge i på fornuftige handicap-linier at gå imod de tre store og populære Istanbul-klubber, Fenerbahce, Galatasaray og Besiktas. Dette trekløver er generelt det bedste, tyrkisk fodbold kan byde på, og på den lange bane plejer de også at være gode for at dele mesterskab og top-placeringer imellem sig, men ser man på odds i deres enkelte kampe... ja, så er de ganske enkelt for spil-populære, lig med generel minus-værdi i spil på dem... og derfor vil der pænt ofte være værdi i spil på, at de netop ikke indfrier de mange fans’ (som ofte gør indskud på dem og derfor presser deres odds ned) forventninger.

Netop et sådant eksempel, mener jeg, vi har for os her i Besiktas’ udekamp mod Genclerbirligi.

Indbyrdes: Dette besøg i hovedstaden Ankara er sjældent enkelt for Besiktas. Kigger vi eksempelvis på de seneste fire indbyrdes møder i Ankara mellem disse to klubber, så er de sluttet 0-0, 0-2, 4-2, og sidste år 1-1... og hver gang har Besiktas som det naturligste i verden været klar favorit...

Favorit er Besiktas også denne gang, og en favorit-status til storklubben fra Istanbul ér berettiget, men igen mener jeg, at den er blevet overdrevet.

... + teamnews: Yderligere et argument taler for punt på Genclerbirligi, nemlig teamnews. Gencler må efter alt at dømme undvære én stamspiller, forsvareren Serkan Kurtulus (der har siddet ude de seneste par kampe), men kan derudover formentligt stille i stærkeste.

Modsat stiller det sig for Besiktas, der har hele 12 mand ude med karantæne eller skader. Helt så slemt bliver det ikke i praksis for Besiktas, idet vi kun kan kalde fire af dem for deciderede stamspillere (ingen tvivl dog om, at Besiktas er hårdt ramt på bredden, hvilket begrænser deres taktiske muligheder). De fire stamspillere, der er ude, er Ramon i forsvaret, samt Manuel Fernandes, Oguzhan Özyakup og Atiba Hutchinson på midtbanen. Og her kommer det nok største problem for Besiktas. Holdets offensive organisation er nemlig bygget op omkring de to spilfordelere Manuel Fernandes og Oguzhan Özyakup, og uden begge bliver det et helt anderledes og betydeligt mindre flydende Besiktas-opspil, vi får at se.

Samlet vurdering: Teamnews taler klart til fordel for Genclerbirligi, og sammenholdt med, at Besiktas notorisk har det svært i Ankara, samt den vanlige odds-overvurdering af en storklub som Besiktas, ja så finder jeg værdi i punt på, at Genclerbirligi tager point.

Situation - Genclerbirligi: Den tyrkiske hovedstad Ankaras største klub er folkekære Genclerbirligi, som altid har fin opbakning på kunstgræs-stadionet 19 Mayis Stadyumu tæt på det gigantiske Anat Kibir-monument, som huser de jordiske rester af grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, legendariske Atatürk (som i lighed med konstitutionen i Frankrig forbød en sammenblanding af politik og religion, uden hvilket meget havde set anderledes ud i Tyrkiet). Genclerbirligi sluttede sidste sæson på en godkendt midter-placering, og noget lignende kunne det ligne i denne sæson, hvor Gencler dog ligger en smule tættere på bunden.

Genclerbirligi har efter 16 spillerunder samlet 18 point sammen, hvilket rækker til en øjeblikkelig delt 12.plads med Antalya i den 18 hold store Süper Lig, men der er dog et betryggende seks point hul ned til holdene på den forkerte side af nedryknings-stregen.

Genclerbirligis statistik er 5-3-8 med 3-2-3 på hjemmebane.

Form & seneste resultater - Genclerbirligi: Resultaterne den seneste måned viser (i kronologisk rækkefølge) følgende for Genclerbirligi: 1-3 hjemme til Gaziantep, 0-1 hjemme til Nazilli Belediye fra den tredje-bedste række (pokal-kamp), 0-0 ude med Bursa, 1-1 hjemme med Galatasaray, og i seneste weekend 3-2 ude over Antalya. Det er værd at bemærke, at resultaterne og formen i de seneste tre kampe peger den rigtige vej for Genclerbirligi.

Situation - Besiktas: En tredje-plads efter de to store Istanbul-konkurrenter Fenerbahce og Galatasaray var, hvad det blev til sidste sæson for Besiktas, hvilket fansene næppe var helt tilfredse med, men reelt – traditionelt, budget- og spillerlønnings-mæssigt ligger Besiktas et stykke efter Fener og Gala – var placeringen på ingen måde overraskende.

Noget lignende kan man forestille sig denne sæson. Forsvarende mester Fenerbahce har lagt sig suverænt i spids med 38 point for de foreløbige 16 spillerunder, og derefter følger et tæt felt med overraskelsen Kasimpasa (hvor længe holder de monstro?) med 31 point, Galatasaray med 30 og Besiktas med 29 point.

Besiktas’ statistik for sæsonen er 8-5-3 med 4-2-2 på udebane.

Form & seneste resultater – Besiktas: Resultaterne den seneste måned for Besiktas’ vedkommende viser: 3-3 ude med Fenerbahce, 1-2 ude til Buca fra 1. Lig, den næstbedste række (pokal-kamp), 1-1 hjemme med Sivas, 1-2 ude til Kasimpasa, og senest 4-1 hjemme over Elazig.

Trupnyt - Genclerbirligi: Der er næppe tvivl om, at Genclerbirligi-træner Mehmet Ozdilek vil søge at udnytte sit kendskab til Besiktas, som han tidligere har stået i spidsen for, og det kan blive taktisk vigtigt.

Ingen spillere er definitivt ude for Genclerbirligi, idet en del dog er rubriceret som tvivlsomme. Det drejer sig om følgende: Forsvareren Serkan Kurtulus, de to midtbanespillere Jimmy Durmaz og Doga Kaya, samt de to angribere Ermin Zec og Mervan Celik.

Tager vi dem én for én, så har forsvareren Serkan Kurtukus (stamspiller) ikke trænet med de seneste to uger, og det ligner ikke, at han bliver klar. Den svenske midtbanespiller Jimmy Durmaz (stamspiller) fik nogle hårde skrub senest mod Antalya, men han har været med i træningen de seneste par dage, og det ligner, at han spiller. En anden midtbanespiller, Doga Kaya (mest reserve) har været ude med influenza tidligere på ugen, men skulle være klar igen (det ligner dog uanset, at han vil miste sin start-plads fra kampen mod Antalya til Ozgur Ileri – se lidt længere nede i teksten). Angriberen Ermin Zec (stamspiller) fik ligesom Jimmy Durmaz nogle hård skrub imod Antalya og måtte sidde over i træningen i starten af ugen. Han har dog været med de seneste par dage, og det ligner, at han spiller. En anden angriber, Mervan Celik (reserve) har ligesom Doga Kaya været ude med influenza, men han burde være klar igen (han må dog uanset tage til takke med en plads på bænken).

Derudover skal vi have med, at den faste midtbanespiller Ozgur Ileri vender tilbage på holdet efter senest at have måttet sidde over mod Antalya med karantæne (han erstatter sandsynligvis Doga Kaya).

Sammenfatter vi teamnews for Genclerbirligi, så ligner det, at kun én stamspiller, forsvareren Serkan Kurtukus, vil være ude, men at resten af holdet er klar.

Trupnyt - Besiktas: Trods en masse afbud (ikke helt så mange som til dagens kamp mod Genclerbirligi, men alligevel omfattende) havde Besiktas i seneste weekends hjemmekamp mod Elazig ikke det store problem med at smadre de små gæster med overbevisende 4-1, men ansvarshavende Slaven Bilic er formentligt klar over, at besøget i hovedstaden hos Gencler kan blive en anderledes vanskelig affære. Teamnews er ikke opmuntrende for den kroatiske træner og Besiktas-fansene.

Til at starte med er forsvareren Ramon spærret af karantæne, og dertil kommer ikke færre end 11 mand ude med skader.

Ukampdygtige er følgende: Reserve-målmand Günay Güvenc, de fire forsvarere Ibrahim Toraman, Pedro Franco, Gökhan Süzen og Ismail Köybasi, de fire midtbanespillere Manuel Fernandes, Oguzhan Özyakup, Atiba Hutchinson (yes, det er dén Atiba Hutchinson, vi kender fra Superligaen, hos Besiktas bliver han benyttet som midtbane-kant) og Sezer Öztürk, samt de to angribere Dentinho og Michael Eneramo.

Det lyder jo mildest talt foruroligende for Besiktas, i alt 12 mand ude med karantæne eller skader, men helt så slemt er det dog ikke i praksis. Lad os kigge på tingene.

Af reelle stamspillere ude finder vi nemlig kun fire mand, den karantæne-spærrede Ramon i forsvaret, samt Manuel Fernandes, Oguzhan Özyakup og Atiba Hutchinson på midtbanen. Med det sagt, er der dog to store problemer hos Besiktas.

Det første er, at holdets to playmakere, Manuel Fernandes og Oguzhan Özyakup, begge er ude, og det efterlader et tomrum, hvem der skal skabe chancerne. Senest hjemme mod bundproppen Elazig gik det nemt nok, men det bliver en anden kamp denne gang. Det andet problem for Besiktas er, at Slaven Bilic’ muligheder er begrænsede med så mange folk ude. Især på midtbanen får han problemer med at remplacere Manuel Fernandes, Oguzhan Özyakup og Atiba Hutchinson tilfredsstillende. Besiktas-truppen er ganske vist pæn bred, men det ligner, at offensivt så kommer midtbanen til at droppe i niveau.

Sammenfattende synes teamnews at tale til klar fordel for Genclerbirligi.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Genclerbirligi (4-2-3-1): Ramazan Köse; Ugur Ciftci, Ante Kulusic, Ahmet Yılmaz Calık, Dusko Tosic, Ozgur Ileri, Jean-Jacques Gosso, Radosav Petrovic, Jimmy Durmaz, Ermin Zec og Bogdan Stancu.

Besiktas (4-2-3-1): Tolga Zengin; Serdar Kurtulus, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Ugur Boral, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Necip Uysal, Olcay Sahan, Filip Holosko og Hugo Almeida.

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback