18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gen.G - 100 Thieves: 1

22. april 2020 kl. 22:00 - ESL One: Road to Rio
21. apr. 2020 kl. 19:31 (Opdateret 23. apr. 2020 kl. 07:50) 21/04
205
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Vetoen kan spille ind

Chance (1-2): 41-59%
Betvalue: 110,70%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert: 2-0
Bwin Spil nu hos Bwin

Første kamp for begge hold i ESL One: Road to Rio, hvorfor denne er ekstra vigtig. Vigtig at få en god start på puljespillet, hvor der i alt skal spilles fem kampe. Alle imod alle. Cloud9, Evil Geniuses og Orgless er også en del af gruppe A, som jeg ser kæmpe om de tre første pladser. Triumph er gruppen dårligste hold, som jeg ser det, så dem kan vi umiddelbart kan allerede afskrive fra puljen (Ikke sagt de ikke kan overraske i et par kampe).

Vi skal ud på Gen.G, som jeg synes er et fint skud til det odds.

Det taler for:

  • Gen.G er et spændende hold med en masse kvalitet, erfaring og xfactor. Kvaliteten ses over hele linjen, det er ikke ukendte spillere, som er på den forholdsvis nye line up. autimatic, daps og BnTeT besidder en masse erfaring efter at have spillet CS på topniveau i flere år. Dertil har de s0m, som jeg ser som x-factor manden (kun 17 år), der kan lave de vildeste plays på de vildeste tidspunkter. Med andre ord: En mand der kan vende kampen på egen hånd. Sidste mand er koosta, som i øjeblikket svinger AWP’en flot og ligger med en rating på 1,14 de sidste tre måneder.
  • 100 Thieves er inde i en periode, hvor alt ikke hænger super godt sammen. Det er blevet til en blandet omgang CS fra deres side. De slår Swole Patrol og Evil Geniuses under ESL Pro League Season 11, som blev spillet for 34 uger siden. Også en pulje med seks hold. Herefter taber de deres næste tre kampe, som sendte dem ud i kulden. Nederlag til Liquid, MIBR og FURIA. Specielt imod FURIA smider de sejren væk efter halvleg føring 10-5 på Nuke som T (CT-sitet map).
  • Vetoen ligger af hvad jeg vurderer godt til Gen.G. Jeg håber og tror på at de ikke banner Overpass, som første ban, da et Vertigo ban vil stille dem langt bedre. 100 Thieves vil nemlig banne Overpass, da de ikke spiller den. De har spillet den en enkelt gang siden årsskiftet til 2019, så ville undre mig meget, hvis Gen.G ikke var kloge nok til at udnytte det. Er det scenariet, så står vi med fem maps tilbage og de er de fem maps, som Gen.G spiller mest samtidig med høj winratio på alle. De har dog ikke spillet ét map mere end ni gange, men winratio procenten hedder minimum 60%. Det er flotte tal.

Hold øje med:

  • 100 Thieves er et bedre hold. De er et meget mere sammenspillet hold sammenlignet med Gen.G, som ikke har mange måneder med disse fem spillere. Det kan de vinde lette runder på, da kommunikationen ikke er on point endnu. Gen.G svinger af den grund også en del i niveau, men rammer de topniveau kan de være med blandt de bedste.
  • 100 Thieves er pt. nummer 9 på verdensranglisten efter at have nogle meget vellykket måneder i slutningen af 2019, hvor de var helt oppe som nummer 5. Det er altså et hold med en masse kvalitet.
  • Vi kommer ikke udenom jks, som er 100 Thieves store stjerne. Han leverer altid og på et højt niveau. Ligger i øjeblikket på en rating 1,10 og her ligger han meget stabilt. Det er en mand, som Gen.G skal forsøge at lukke ned så meget som muligt, hvis de skal have en chance.
  • Vedrørende vetoen, så håber jeg som sagt med at Gen.G ikke banner Overpass. Hvis dette er tilfældet, så kan 100 Thieves også vælge at banne Mirage, da det er et af Gen.Gs bedste map og i øjeblikket 100 Thieves dårligste map med nul sejre i de sidste fire (Dog imod rigtige gode modstandere)

Afsluttende kommentar (evt. et alternativt odds)

Jeg synes kampen ligger godt til at Gen.G skal have en fin chance for at vinde denne åbningskamp imod et hold, som svinger i niveau og kommer med tre nederlag i bagagen.
Hvis maps bliver Mirage – Inferno – Nuke står vi med et rigtigt fint spil i min optik.

Held og lykke!

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback