18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit Youngsters - SMASH: Resultat: 2-0

6. april 2020 kl. 14:55 - LOOT.BET Season 6
5. apr. 2020 kl. 23:20 (Opdateret 6. apr. 2020 kl. 19:23) 05/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

Fine chancer for en sikker sejr

Chance: 41%
Betvalue: 107,42%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Første kamp for begge i LOOT.BET Season 6, så det handler om at komme godt fra start. Heretics slog i dag Nordavind og AGO tabte ligeledes, så allerede to gode hold presset fra start. Det kan dermed få konsekvenser at tabe dette opgør og ende i den ende af Swiss-systemet.

Gambit Youngsters (GY) er et ungt hold, men har efterhånden spillet sammen længe. De spiller også godt og har en stjernespiller i sh1ro, som med tiden nok skal ende på årets individuelle top20 hltvrangliste. Derudover har de også en god caller i Ax1le (hvis ikke jeg tager helt fejl), som generelt også bare er en stabil spiller. Han har også haft en tid for "første holdet" Gambit, en tid som sluttede for ham i februar 2019. Siden april 2019 har han repræsenteret GY og han har sammen med holdet nu spillet sig op på 37. pladsen verden over. Det er ret imponerende taget i betragtning af at holdet har en gennemsnit alder på ca. 18 år 10 måneder!

De møder et SMASH hold, som ikke har lang tid sammen på bagen. Faktisk har de kun spillet sammen siden i år, så vi snakker altså et lineup med 4 måneder sammen og en statistik der hedder 8-14 i sejre/nederlag. Så ikke en vild god statistik og modstanden har ikke været af bedste kvalitet alle gange. De har dog formodet at vinde et map næsten hver gang, hvilket selvfølgelig taler lidt imod spillet her. I de seneste to nederlag har det været på Train (vs. Moviestar) og Nuke (vs. Singularity). Nuke kommer de ikke til at spille, da det er GY first ban, men Train er åben. Train er til gengæld et map, som GY gerne vil spille og har gjort det 16 gange de seneste 3 måneder med win på 56%. 

Derfor er Train, for mig, det oplagte pick for SMASH og det map, hvor de kan true GY og mit spiltip. De resterende maps er GY bare det bedre. Som hold, statistikkerne er med dem og de klarer sig godt online. Havde været mere nervøs, hvis det var LAN. Der har SMASH alligevel en del mere rutine at kører på. 

Evt. spil kan være GY vinder med 16-13 eller mere på 2. map (GY's pick) til 1,80.

Også hos bet365.

Held og lykke!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback