18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit Youngsters - Skade: 1

17. april 2020 kl. 17:50 - Home Sweet Home Cup 2
17. apr. 2020 kl. 14:41 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 17/04
107
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)

Home Sweet Home Cup 2

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

En god Bo3 med et forholdvis godt spillende GambitY mod et helt igennem dårligt spillende Skade, som skal have vendt skuden: Bliver dette kampen?

Hvad taler for:

- Til at starte med, må man bare have det med, at trods GambitY sidste nederlag, så spiller de bare bedre Cs. De spiller som et team, og det er alle 5 mand der kæmper for, at vinde. De tabte stort til CF, og det var tydeligt CF bare var det bedre hold. 

- Map pool kan blive afgørende, til trods for begge hold lige har leveret en skandaløs omgang cs på Inferno, så er det et map de begge godt kan lide, at spille. Men sådan som Skade spiller den for tiden, vil jeg se GambitY som favorit. 

- Selvtillid og høj moral sejre i denne kamp ville jeg mene. Skade er helt nede i kælderen, og det har vi nu set flere eksempler på, og da jeg ikke tror dette er en enlig svale, så forventer jeg, at se forskel i denne kamp. Jeg forventer, at se Gambit faktisk på toppen og et niveau bedre.

- Spiller for spiller ville jeg måske sige Skade er bedst normalt, men med et skade hold der spiller uden tro på tingene, så vil jeg mene Gambit står stærkest både individuelt og som hold. Sh1ro holdets store stjerne ligger på 1.26 i ratio og er fulgt godt op af Ax1le som ligger på 1.19 udover det så ligger deres impact i den gode ende også, som er 1.25 og 1.07. De elsker at finde first peaks, og dette ser jeg store chancer for kan ske, mod et lige nu rundforvirret Skade hold.

- Vetoen taler lige nu for GambitY, de er i min optik bedre på 5/7 maps end Skade. Så om de vælger Train, Overpass, Mirage eller inferno vil jeg se GambitY som favorit. Dette tager jeg udfra dagsformen. Plus Gambity ligger godt med i procenterne også.

- Spillestien hos Skade er hakkende, der er ingen der tager anvar, de spiller i øst og vest. Dette går bare ikke i et hold spil. Men når man er nede rent mentalt, så er det godt nok svært, at rejse sig. Og når man trods alt er lidt gavet i spillet og mener man burde være bedre end de fleste. Så hjælper det slet ikke. Ungdommen er det nye i Cs og har det godt nok altid været. De ligger kampene hurtigere og ser fremad. Dette kan godt komme til, at tale Gambit's vej i mine øjne

Hold øje med:

- GambitY er et mandskab med en masse unge spillere. Og med en gennemsnitsalder på 18år, så må man sige erfaringen kommer Skade til gode. De har prøvet lidt mere end dette unge mandskab, det er noget man måske ville kunne se når kampene bliver lige.

- Skade er trods en down periode stadigvæk på deres bedste rangering lige i øjeblikket, med en flot #39 plads

- På dagen er der ingen tvivl om, at Skade besidder mere kvalitet end GambitY gør. Men den dag har de bare ikke ramt længe. Så hvis Rainwaker, dennyslaw & Rock1ng rammer niveau samtidigt, så får Gambit det svært. Så får de sat sig i en rundkreds og beslutter sig for, at ville spille cs igen. Så er de bedre. Men om de når så langt inden næste kamp tvivler jeg på.

- Dette kunne sagtens blive en lang Bo3 kamp, hvor vi ser alle maps. Og tiltrods for Skade ikke har set gode ud, så har de stadigvæk fine procenter på en 4-5 maps.

- De mødtes i starten af året, der vandt Skade 1612 på Train. Og kunne sagtens se Train blive aktuelt som map igen i denne Bo3

Når vi koger det hele ned igen. Så kan jeg bare ikke en Skade vende denne krise fra den ene kamp til den anden. Der skal en pause til. De skal have snakket tingene igennem, for det kører bare ikke for dem. Nu har de spillet 2 kampe/3 forskellige maps, hvor de har været helt væk. Intet fungere hos dem. Deres kommunikation er ikke til stede. Det er som om lysten til spillet ikke lige er der. Jeg tror vi kommer til, at se ungdommen nappe denne mod erfaringen. Og ser god værdi i 1-tallet her.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback