18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit Youngsters - Copenhagen Flames: 1

17. april 2020 kl. 11:50 - Home Sweet Home Cup
15. apr. 2020 kl. 12:49 (Opdateret 17. apr. 2020 kl. 12:46) 15/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (20)

CPH Flames med udskiftning kan koste

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 6-16
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Vi har med en BO1 kamp at gøre her, hvilket altid taler for underdogs. I dette tilfælde vurderer bookmakerne at GY som underdog til kampen, hvilket jeg faktisk er en smule uenig i.

Uenig på baggrund af at GY map pool er rigtig stærk, de har spillet flere officielle kampe de sidste 3 måneder, har bedre winratio på samtlige maps og dertil er i bedre form end CPH Flames. Endvidere har CPH Flames mistede en af deres bedste spillere, TeSes, til Heroic og derfor hentet Queenix som erstatning. En klar svækkelse i mine øjne. 

Med bedre form end CPH Flames siger måske heller ikke så meget, da de altså har tabt deres seneste 4/5 kampe. Gambit har 3/5 nederlag, så ikke meget bedre, men trods alt en smule. De har begge mødt god modstand, så på det sammenligningsgrundlag står de meget lige. 

Synes derfor flere ting taler for GY end CPH Flames, som det ser ud nu, så derfor værdi i de unge talenter. Flames har et par farlige spillere i refrezh og farlig. Førstnævnte har spillet med på topniveau og rammer han det niveau kan det blive rigtig svært for GY. Farlig er x-factoren på holdet og rammer han sine AWP skud (og sh1ro ikke gør) , så bliver det helt sikkert en meget svær opgave for GY. 

Mappet kunne blive Overpass, Vertigo eller dust2, men svært at være helt sikker på ét bestemt map. Om ikke andet, så har Gambit Youngsters overhånden i vetoen efter min mening pga. deres bredde map pool. 

Held og lykke! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback