18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit Youngsters - Alternate attaX: (AH: -1,5 Maps) 1

3. august 2020 kl. 12:00 - Nine to Five 2
1. aug. 2020 kl. 11:52 (Opdateret 3. aug. 2020 kl. 14:20) 01/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Nine to Five 2

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-0-61%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Tyskerne fra Alternate aTTaX (herefter AA) har vist ustabilitet i deres spil på det seneste, hvilket ikke kan siges om Gambit Youngsters (herefter GY), som spiller noget af det bedste cs i tiden og er inde i en virkelig god stime.
Det taler for
  • GY har en forrygende form, hvor de vinder kampe på stribe. Ikke nok med at de vinder - de gør det også overlegen, hvilket virkelig ser fantastisk ud for dem. De slår sågar hold med kvalitet; LDLC, Tikitakan og AVEZ 2-0 for at nævne nogle af de seneste sejre.
  • sh1ro er det helt store stjernefrø. 1.27 rating sidste tre måneder. Men det er ikke noget nyt og GY har levet på hans præstationer og med en god højre hånd i Ax1Le. Men det seneste stykke tid har nafany og supra spillet virkelig godt og det har været key til, at GY har klaret sig så godt.
  • Map pool står GY stærkest på stort set alle maps. 5/7 maps har GY fordelen.
  • Tyskerne har ikke set så stabile ud i deres seneste kampe, som de gjorde for bare to uger siden.
Hold øje med
  • Hobbit er fornyligt joinet GY. Jeg er i tvivl om, hvorvidt han kan komme i spil allerede nu. Jeg tror det dog ikke. Han er trods alt en god spiller med en masse erfaring og ligner han går ind og tager IGL-rollen. Umiddelbart derfor en svækkelse af holdet, da han og de andre ikke er sammenspillet på samme måde, som den nuværende core.
  • AA har to maps i Vertigo og Inferno, hvor jeg mener de er stærkest og skal være små favoritter. Vertigo regner jeg med dog stærkt med at GY banner først, som senest indbyrdes opgør, hvorefter Inferno kommer i spil. GY vandt heldigt Inferno sidst, men har siden hen spillet det seks gange mere og vundet de fem.
  • AA er et godt tysk hold, som holder højt topniveau. De har individualister, som alle kan skyde fra sig, hvilket er skræmmende. GY er mere afhængig af to eller måske tre spillere, som stepper op.

Gambit Youngsters tager imod Alternate aTTaX i Playoffs første runde. GY gik sikkert videre med 3-0 record, mens AA måtte ud i en afgørende kamp imod GamerLegion. Den vandt de på mirakuløstvist og dermed 3-2 record. De tabte første map, Overpass, som var eget map pick og herefter vendte de et exit fra nede 5-14 til 16-14 på andet map. De har udvist en usikkerhed, hvilket GY kan udnytte til fulde med den form, som de kommer med. AA har "kun" vundet tre af deres seneste fem kampe. Det er blevet til nederlag til Tikitakan og Izako Boars og det kunne altså nemt have heddet 2/5 sejre, hvis ikke de lavede det fantastiske comeback. 

Jeg mener oddset er en smule for højt her og tænker den vil falde en smule hen imod kampstart.
GY kan enten gå med dust2 eller Overpass, men tror dog sidstnævnte bliver deres valg. AA har tabt deres seneste tre kampe på mappet og har ikke set stærke ud. AA vandt godt nok 16-3 på Overpass imod GY sidst, men det var sådan en kamp, hvor alt fungerede for tyskerne og intet fungerede for GY, så det lægger jeg ikke forfærdeligt meget i.

AA går med Inferno - andet vil overraske mig meget, da jeg ikke ser et bedre valg. Vælger de andet, jamen så er det kun positivt for spillet i min optik. Vertigo er selvfølgelig deres favoritmap, men som skrevet, så regner jeg stærkt med at GY banner dette.

Alternativt er GY med handicap på eget map pick. Hold øje før kampstart og slå til.

Held og lykke!

Kilder

www.hltv.org

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback