18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit - Virtus.Pro: 1

10. februar 2021 kl. 09:00 - Snow Sweet Snow 1
9. feb. 2021 kl. 19:32 (Opdateret 11. feb. 2021 kl. 08:17) 09/02
84
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Snow Sweet Snow 1

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Dette er to hold, som altid giver os gode kampe. Individualister i absolut topform. Gambit har de seneste 6 måneder, haft godt fat i VP, hvor det blevet til 3 sejre og 1 nederlag. VP vinder dog alle kampe, de kan komme i nærheden af.
Det taler for
 • Så længe disse lineups, har været som i dag. Så har Gambit som regel overtaget på VP. Mødt hinanden fire gange - 3 sejre til Gambit og kun et nederlag. #1
 • Rammer bans som de plejer i vetoen. Så vil VP elskede Inferno ryge, som i min bog er deres absolutte bedste map. Ender dette i en lang Bo3, så har Gambit en fordel ved, at have en bred map pool. Ikke nok med det, så har de en vild win% på samtlige maps. Skal en af disse hold vinde 2-0. Så ser jeg Gambit have større chance end omvendt. Det er hvis der bliver kigget isoleret på vetoen.
 • Alle hos Gambit snitter flotte stats. Men især trioen Sh1ro, Ax1le og Hobbit er on-fire. 1.28, 1.24 og 1.23 i rating. 1.19, 1.22 og 1.27 i impact. Lukker man en ned hos Gambit, så overtager en anden bare. En styrke som ikke mange hold kan matche. Det individuelle niveau er i særklasse.
 • Selvom VP er et topklasse hold. Så ligger meget af presset, hos Yekindar og Jame. Kan godt være nervøse for, hvordan holdet reagere hvis de ikke er on-point. Niveauet mellem duoen og resten af holdet er uden tvivl stor.
 • Fire-power delen må jeg tilskrive Gambit. Awp mod awp, der vinder Sh1ro mod Jame. Han er mere skarp, tager flere frække peaks, er mere sikker på awpen. Rifler delen ser jeg kun Yekindar udfordre Gambit, Ellers er Ax1le og Hobbit bedre end både Qikert og Buster. Spiller for spiller der vinder Gambit på 4/5 positioner.
Hold øje med
 • Selvom VP er i top10, som er helt fortjent. Så mangler de som Gambit, at slå Astralis, G2, Navi etc. Dog er hold som Fnatic, NIP; OG og BIG blevet slået. Samtidigt har VP samlet en masse erfaring qua, de har haft utrolig mange kampe mod toppen af poppen. Den del mangler Gambit lidt.
 • VP har en bred map pool, hvor 6/7 maps bliver spillet. Alle maps har de en god streak på.
 • Gambit har lidt anderledes ud i 2021, spillet har ikke været helt i 2020 gear. Det ikke blevet til mange kampe. Samtidigt har de sovet lidt i timen. De kom dog godt igen mod Godsent. Skal dog se Gambit i topform over flere kampe, før jeg tror de er 100% tilbage. VP omvendt har været kørende og har vundet 9 kampe i træk. Ingen nederlag i 2021 og 6 kampe i træk er vundet 2-0
 • Yekindar og Jame er on-fire. Den seneste måned(Hvor deres 2021 kampe ligger) Rammer de 1.30 og 1.36 i rating. 1.54 og 1.22 i impact. De har været outstanding. De resterende spillere følger med. Dette er et lineup i fremragende form. Det individuelle niveau er i særklasse.
 • Taktisk har VP lignet et hold, som har en plan C - Det er hvad jeg har haft savnet hos Gambit. Især i 2021. Jeg kan godt være nervøse for, om Gambit har ændret nok til, at kunne trænge igennem VP
Oddsmarked

Onsidebetting, Leovegas, Danskespil, Bet365 har værdi - Ikke alle bookies har åbnet odds på kampen
Licensløse bookies har værdi

#1 - Skal selvfølgelig med, at så længe det har været Gambit og Virtus.Pro - Så har det været indbyrdes kampe som er meget lige. i 2020 vandt Gambit 4 kampe og VP 3 kampe. Det er trods alt kun, få ændringer der har været på de forskellige hold.

Denne kamp er helt lige. Det er de små ting og dagen som afgører hvem der vinder. 
Vetoen får dog en del, at sige. Train, Overpass og Vertigo er bla tre maps, hvor jeg synes Gambit spiller cs på et niveau som er et halvt hak bedre end VP.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback