18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit - Godsent: 2

9. februar 2021 kl. 12:00 - Snow Sweet Snow 1
8. feb. 2021 kl. 23:53 (Opdateret 10. feb. 2021 kl. 13:14) 08/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Snow Sweet Snow 1

Chance (1-2): 75-25%
Betvalue: 103,75%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Gambit er stadigvæk i ferie-mode og vil blive overrasket over det høje niveau fra Godsent. Gambit er dog et hold i særklasse, med individuelt topniveau og en bred map pool. Kan Godsent få gang i en krig. Så ser jeg måske en overraskelse her.
Det taler for
 • Godsent kan matche Gambit på et punkt. Det er fire-power. Det er nogle vilde individualister, som Brasilien sender i kamp. Kan dette blive en slagmark, hvor taktikken droppes for en stund. Så vil Gambit blive forvirret og evt ryge på bagenden.
 • Gambit har ikke haft mange kampe i 2021. Det er "kun" blevet til seks kampe. Det er utrolig lidt, i forhold til de fleste andre teams. Godsent skal udnytte, de måske endnu er i lidt ferie-mode.
 • En ting er få kampe, men Gambit ligner ikke helt sig selv 100% her i 2021. En skidt kamp mod Sinners(Som Gambit kunne havde tabt) efterfuldt af en endnu dårligere kamp mod Sprout, som de halv heldigt vandt. Også chok nederlaget til FPP. Er så fræk, at sige Gambit mangler lidt koncentration samt ikke er på 2020 niveauet endnu. Har de ikke fundet det gode spil frem, så Godsent altså for gode.
 • Tager vi den taktiske del fra. Så har Godsent det hele. Erfaring, raw-talent, power og ikke mindst fire-power. Spiller for spiller, så er det individuelle niveau der. Og kan sagtens matche Gambit på dagen. Både Felps, b4rtin og Dumau har vist, at de har aim/ingame IQ til, at lege med.
 • Godsent overrasker i vetoen. De har nu vist, at de kan spille alle maps(Som har været i spil) - Fine sejre mod Siiners, IB og Extremum(Sidstnævnte blev kørt over)
Hold øje med
 • Gambit kan tælle en håndfuld nederlag, de seneste 4 måneder. De vinder gang på gang. Det er ikke mange kampe, som er tætte. Gambit er et af de hotteste navne og har været det længe. Samtidigt møder de et Godsent, som er helt nye på scenen og som kun har få kampe sammen.
 • Gambit er fuld af erfaring, teamplay og fire-power. Denne kamp kunne meget vel, blive afgjort på de første to punkter, nemlig erfaring og teamplay. Spillerne hos Gambit har spillet sammen utrolig længe og har mange kampe sammen. De kender hinanden til ukendtlighed. Den taktiske del af spillet, sidder på ryggraden.
 • Dumau, b4rtin og Latto er uprøvet kræfter. De kommer fra mindre hold, som ikke har spillet mod de store drenge. At Gambit spillerne har spillet mod de helt store, kan have betydning i sådan en kamp her. Der er flere om, at dele presset. Som de efterhånden har været vant til i mange måneder.
 • Alle hos Gambit snitter stats over 1.0 i rating. Hobbit, Sh1ro og Ax1le ligger på hhv 1.22, 1.27 og 1..23 i rating. Den impact trioen bringer til serveren, kan blive afgørende, hvis ikke Godsent lukker dem ned. Det er der bare ikke mange hold der lykkedes med.
 • De seneste 3mdr vinder Gambit 73% af deres kampe, på de forskellige maps eller mere. Procenterne går fra 73-100% - Gambit må være forhåndsfavorit på alle maps.
Oddsmarked

Markedet er godt nok uenige her. Men Danskespil, Onsidebetting og Leovegas har værdi.
Licensløs bookie har værdi.

Jeg er stor fan af Gambit og har endnu min skepsis omkring Godsent. Men over odds 4 synes jeg simpelthen er for vildt. Det skal prøves af og en overraskelse kunne meget vel ske her. Gambit er selvfølgelig kæmpe favoritter og skal de også være.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback