18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Trabzonspor: 2

Match center
5. juli 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
3. jul. 2020 kl. 10:18 (Opdateret 5. jul. 2020 kl. 22:02) 03/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2): 38-29-33%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert: 1-3
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kan fraværsramte Galatasaray stille noget op?
Alt hvad der kunne gå galt, er gået galt hos Galatasaray. Man er ramt på næsten samtlige positioner, både pga. skader og karantæne. Hvis Trabzonspor skal holde liv i mesterskabsdrømmen, bliver de nødt til at slå et hårdt såret Galatasaray mandskab. 

Det taler for spillet: 

 • Galatasarays startopstilling er blevet lappet på alle fronter med alternative løsninger. Forsvarskæden består af defensive midtbanespillere, mens de defensive midtbanepositioner er dækket af mere offensivt funderede spillere. *
 • Hjemmeholdet bliver højst sandsynligt (hvis Marcao ikke når at blive klar) nødt til at bruge den 17 årige forsvarsspiller, Emin Bayram, der trods sin store potentiale, får svært ved at stoppe ligaens topscorer, Alexander Sörloth. 
 • Trabzonspor skal vinde denne kamp, hvis de skal holde liv i drømmen om mesterskabet. Der er en væsentlig motivationsfaktor, som gør at Trabzonspor har mere at spille for. Galatasaray skal kæmpe for at ende som nr. 3. **
 • Trabzonspor har i de sidste par sæsoner, været ekstremt gode til at spille disse derbyer, særligt mod Istanbul klubberne.
 • Den driblestærke Nwaekeme fra Trabzonspor er meldt klar til kampen, og elsker at spille mod Galatasaray! Han kommer til at spille overfor ligaens mest offensive back, Mariano. Mariano er en vigtigt brik i Galatasarays spilopbygning, og her kan der opstå masser af plads til Nwaekeme. 

Hold øje med:

 • Det er trods alt en derby, og for begge klubber handler det ikke blot om 3 point, men også om håneretten. Galatasaray og Trabzonspor har flere gange i denne sæson været oppe at toppes via medierne, og har beskyldt hinanden for diverse ting. 
 • Flere spillere hos Galatasaray står til at blive sat udenfor døren efter denne sæson. Det er en oplagt mulighed for dem at vise sig. 
 • I sidste uge var Galatasaray den der "fortjente" 3 point mod et andet tophold, Basaksehir. Det var overraskende, for ingen havde forventet at se Galatasaray dominere en kamp, hvor de var hårdt plaget af fravær. ***
 • Trabzonspor er nødt til at vinde, og som minutterne skrider frem uden en scoring, bliver de nødt til at satse. Galatasaray kan derimod vente på det rette øjeblik, og med Feghouli, der stadig er Galatasarays bedste spiller, kan alt ske. 

* Det er helt vildt, hvor hårdt Galatasaray er ramt af fravær. Jeg kan slet ikke huske, hvornår de sidst har været så hårdt ramt på den front. I sidste spillerunde måtte Donk og Lemina spille midterforsvarere. De er begge oprindeligt midtbanespillere. Lemina blev skadet, og er derfor ikke med mod Trabzonspor. Desuden er Galatasaray uden en decideret angriber. Falcao og Andone er ude med skader, mens tredjevalget Büyük har karantæne. Holdets hurtigste spiller, Henry Onyekuru, er ifølge sin kontrakt med franske Monaco nødt til at vende tilbage, og han må derfor ikke spille mod Trabzonspor. 

** Trabzonspor har for nyligt modtaget beskeden, om at de er udelukket fra europæisk fodbold i 1 år pga., at de ikke har overholdt reglerne og FFP. Derfor vil deres plads til (såfremt de ender i top 2) tredjepladsen, som altså giver billet til Champions League kvalifikationen. Galatasaray har dog en hel del lejesvende, der skal vende tilbage til deres respektive klubber, og går nok ikke så meget op i om Galatasaray får den tredjeplads eller ej. 

*** Det skal dog siges til Basaksehirs forsvar, at de gennem hele sæsonen har spillet defensivt mod hold som Fenerbahce, Besiktas, Trabzonspor og Galatasaray. Basaksehir lod Galatasaray spille med 70% boldbesiddelse. Det vil Trabzonspor næppe give lov til. 

Fravær:

Galatasaray: Muslera (målmand, fast), Linnes (højre back, rotation), Luyindama (forsvar, fast men uden licens), Lemina (midtbane, fast), Marcao (forsvar, fast (tvivlsom)), Onyekuru (venstre kant, fast, uforventet vendt tilbage til Monaco), Falcao (angriber, fast), Andone (angriber, rotation), Büyük (angriber, rotation). 

Trabzonspor: Pereira (højre back, fast), Hosseini (forsvar, rotation). 

Oddsmarked: 
Oddset på en Trabzonspor har været faldende i takt med at listen over fravær hos Galatasaray er blevet længere og længere. Med nyheden om at Onyekuru hos Galatasaray ikke kan være med, er angrebsmulighederne for hjemmeholdet virkelig begrænset. Samtidig kan Trabzonspor forsvaret ånde lettet op, da onyekuru er ligaens hurtigste spiller. 
Bet365 er pt. højst med 3,20, mens de andre aktører ligger på 3 eller derunder. 

Forventede startopstillinger:

Galatasaray: Kocuk - Mariano - Donk - Emin (Marcao) - Sarrachi - Seri - Antalyali- Feghouli - Belhanda - Bayram - Akbaba

Trabzonspor: Cakir - Da costa - Türkmen - Campi - Novak - Ndiaye - Sosa - Parmak - Ömür - Nwaekeme (Guilherme) - Sörloth

Kilder:
Sporx - BeInsports - Fanatik - Fotomac - Mackolik - Transfermarkt - Aspor

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback