18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Marseille: Over 9,5 Hjørnespark

Match center
25. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
NEF Stadyumu
24. nov. 2021 kl. 16:12 (Opdateret 26. nov. 2021 kl. 14:04) 24/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Marseille skal frem på banen - Galatasaray kan slå hårdt tilbage. 
Alt ser stadig meget åbent ud i gruppe E i Europe League, hvor 5. runde byder på en kamp mellem Galatasaray og Marseille, der kan komme til at kæmpe om, hvem der skal videre. Det kan allerede blive afgjort i denne runde, hvis Marseille ikke vinder. Franskmændene skal frem på banen og skabe chancer, hvilket kan give plads mere plads til hurtige omstillinger for hjemmeholdet . 

Det taler for spillet:

 • Marseille er presset til at spille offensivt, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en sejr og dermed større chance for at spille sig videre fra gruppen. Det kan betyde flere chancer, flere skud og flere indlæg, hvilket med afretninger kan kaste mange hjørnespark af sig. 
 • Galatasaray har vist gode kvaliteter, når det kommer til at stå kompakt og slå til med kontraangreb. Man har unge Dervisoglu og Aktürkoglu, der stormer frem i deres karriere og allerede har gjort sig bemærket blandt større klubber i Europa. 
 • I det første opgør mellem Marseille og Galatasaray, sad franskmændende tungt på kampen, hvor de ihærdigt forsøgte sig med både skud, indlæg og dybe løb. Dér havde Galatasaray brug for et point, hvilket de også har brug for denne gang. Spillet kan nærmest ligne det fra første kamp. 
 • Galatasaray har både i SüperLig og Europe League været særdeles gode til at skabe chancer, men på samme tid virkelig uskarpe foran målet. Det har også betydet mange afretninger med hjørnespark som følge.
 • Hvis Marseille kommer foran, kan kampen pludselig ændre sig markant. Så skal Galatasaray frem på banen og jagte mål og det kan give endnu flere skud/indlæg.  

Hold øje med:

 • Franskmændene er uden Dimitri Payet og Cengiz Under, hvilket kan betyde færre indlæg og skud. Det kan muligvis påvirke mængden af hjørnespark til Marseille. 
 • Galatasaray fik et smertefuldt nederlag i weekenden til Fenerbahce, hvor man sad på det meste af kampen, men ikke kunne finde netmaskerne. Ikke et ord blev sagt til træning i mandags, da man påbegyndte forberedelserne til Europe League, så meget tyder på dårligt humør blandt Galatasaray spillerne. 
 • Galatasaray kan sikre sig videre avancement i gruppen, hvis de blot får et point ud af denne kamp. Derfor vil man som udgangspunkt fokusere på det defensive og forsøge at holde Franskmændende fra at score. Det kan betyde mindre boldbesiddelse på Marseilles banehalvdel. 
 • Galatasaray har scoret 0 mål på hjørnespark i år, og hverken Marcao eller Victor Nelsson har vist sig at være gode nok i modstandernes felt ved dødbolde. Derfor er hjørnespark ikke et mål i sig selv for tyrkerne. 

Forventede startopstillinger:

Galatasaray: Muslera - Yedlinn - Marcao - Nelsson - Van Aanholt - Kutlu - Cicaldau - Feghouli - Dervisoglu - Aktürkoglu - Diagne/Mohammed. 

Marseille: Lopez - Lirola - Gonzalez - Saliba - Peres - Gueye - Guendouzi - Gerson - Harit - Dieng - Milik.

Oddsmarked: Hos Marathonbet kan man få odds 1,83 til over 9,5 hjørnespark i kampen. 

Kilder: SporX - BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Fanatik - Aspor

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback