18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Galatasaray - Manchester United: 1

Match center
20. november 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Rams Global Stadyumu
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 44-26-30%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Betsson Spil nu hos Betsson
OBS!!! ANALYSEN OPDATERET - se nederst

Med 12 point for 4 kampe er Manchester United ikke er videre fra Champions League-gruppespillet, de er også sikker på sejren i denne gruppe H. Andenpladsen i gruppen er totalt åben mellem Galatasaray, CFR Cluj og Braga, så Galatasaray har alt at spille for.

At United-træner Alex Ferguson tæt på 100 procent sikkert vælger at stille op med et rent reservehold garanterer ikke Galatasaray-sejr, dertil er ”United B” alt for stærk, men jeg tør godt bide spids på, at dette 1-tals-odds på Galatasaray-sejr er sat alt for højt og vil blive slashet drastisk.

Derfor tidligt spil. Gerne med høj indsats. Senere kan man sandsynligvis sure-bette med et Asian Handicap +0,5-indskud på Man. U, skulle man ønske det.

Spil-form: Galatasaray-sejr lige på. Det er Betsson’s alt for høje 1-tals-betaling, der er interessant. Hvis jeg var compiler-chef hos Betsson, ville jeg tage en seriøs snak med den ansvars-havende odds-sætter for denne kamp.

Det skal bemærkes, at jeg har været enddog meget konservativ med min chance-vurdering. For at være helt ærlig, så føler jeg faktisk, at Galatasaray-sejrschancen burde sættes højere end de 44 procent, jeg har givet den, men lad nu det være. Pointen er, at der ikke er tvivl om, at der er pæn massiv værdi.  

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til Galatasaray: Odds 2,45 hos Betsson.

Tidligt spil: Jeg har valgt at lægge denne anbefaling meget tidligt ud, da jeg er stensikker på, at oddset ikke får lov at stå. Jeg er ikke klar over, hvad Betsson’s odds-sættere har gang i, men slasher de ikke hurtigt, risikerer de at stå med temmeligt røde ører om små to uger.

Situationen i CL-gruppe H: Vi befinder os i Champions League-gruppe H, hvor situationen er den, at Manchester United ikke kun har kvalificeret sig til forårets ottendedelsfinaler, men også er sikker på førstepladsen i gruppen. Derfor er jeg 99 procent sikker på, at det bliver et rent reservehold, Alex Ferguson sender på banen i Istanbul. Det i sig selv garanteret ikke sejr til Galatasaray, men det er klart, at tyrkernes chancer bliver større, og nok så væsentligt, så er jeg stensikker på, at dette odds vil droppe. Der skal derfor spilles tidligt.

Situationen i gruppen er den, at Manchester United uden at imponere har maksimum-point 12 af de fire spillerunder, hvorefter Galasataray og CFR Cluj følger med fire point og Braga med tre.

Resultaterne indtil nu: De hidtidige resultater i gruppen for Manchester Uniteds vedkommende: 1-0 hjemme over Galatasaray, 2-1 ude over CFR Cluj, 3-2 hjemme over Braga, og senest 3-1 ude over Braga.

For Galatasaray melder resultaterne om følgende: 0-1 ude til Manchester United, 0-2 hjemme til Braga, 1-1 hjemme mod CFR Cluj, og senest sejr 3-1 ude over CFR Cluj.

Konklusion: Galatasaray har alt at spille for og hvert point er vigtigt for dem, mens Manchester United intet har på spil.

Desuden kan man bemærrke, at Galatasaray havde fortjent det ene point i det ”modsatte” møde på Old Trafford, hvor United vandt 1-0, men var sat under kraftigt pres i hele anden hlavleg. Tyrkisk sejr i Istanbul er bestemt ingen umulighed. I den forhåndenværende situation nærmest tværtimod.

Alex Ferguson vil i en situation som denne, hvor United intet reelt har at spille for, vanen tro vælge at stille op med reserver, og dette 2,45-odds på Galatasaray-sejr vil ikke kun droppe, det vil droppe drastisk.

Analysen vil blive opdateret morgenen på kamp-dagen tirsdag den 20. november.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tilføjet tirsdag den 20. november, kl. 08.20:

Forudsigeligt er oddsene på Galatasaray-sejr droppet betydeligt, siden den oprindelige analyse blev lagt ud.

Fra de 2,45 på Galatasaray-sejr er bedste betaling for 1-tallet nu odds 2,04 hos Pinnacle, 2,02 hos SBObet, og 2,00 hos Bet365 og Ladbrokes. Bedste betaling for Galatasaray på Asian Hansicap -0,5 er odds 2,04 hos Pinnacle og SBObet, 2,02 hos Bet365.

Følgeligt kan man lave sig en meget klar sure-win, hvis man spillede Galatasaray-sejren til 2,45. Manchester United +0,5 betales med odds 1,90 både hos Pinnacle, SBObet og Bet365.

Oddsene på Galatasaray var sandsynligvis droppet yderligere, hvis ikke de seneste resultater på den hjemlige scene havde maget sig, som de har. Siden offentliggørelsen af den oprindelige analyse har Galatasaray i den tyrkiske Süper Lig spillet 1-1 ude med Mersin Idman Yurdu og senest i den nys overståede weekend tabt 1-3 hjemme til Karabük. Manchester United har i den engelske Premier League vundet 3-2 ude over Aston Villa og i weekenden tabt 0-1 ude til Norwich.

Der er fortsat ingen tvivl om, at Alex Ferguson vælger at stille med et reservehold i Istanbul.

(jeg skal undskylde for den lidt kortfattige opdatering, men har et fly, jeg skal nå – vil desværre ikke være online resten af dagen - Torben)

  • Stærkt udbud af sportsmarkeder
  • Garvet spiludbyder med årelang erfaring i branchen
  • Flotte odds på dansk og internatonal top fodbol

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback