18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - TYLOO (2. map): (AH: -6,5 Runder) 1

28. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
27. mar. 2020 kl. 21:40 (Opdateret 28. mar. 2020 kl. 17:08) 27/03
103
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

G2 gør TYLOOs situation værre med storsejr

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 14-16
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

TYLOO er gruppens klart svageste hold og skal nu møde, hvad jeg mener, gruppens bedste eller anden bedste hold (mousesports som kandidat). Igen er jeg ude på favorittens eget map pick, som bliver 2. map eftersom TYLOO picker først. Jeg forventer denne gang at G2 picker dust2, fordi de altid gerne vil ud på dette map og gør det også rigtig godt. Statsmæssigt er de "kun" 60% winrate på dette map på 10 kampe, hvilket ikke er vildt imponerende. Men kigger vi på modstand, har det været nogle store kanoner. Så er det okay, men stadig ikke vildt imponerende. Tab til NaVi, Liquid, Mousesports og OG. Især imod Mousesports så de meget svage ud som CT efter lead på 12-3 som T. Taber så 13-1 efterfølgende, men Mouse er også et super hold og dust2 er også et map, hvor man som T bare kan rushe A lang og vinde hver runde, hvis man får momentum. Det kan de af jer, som selv spiller nok nikke genkendende til.

Det er G2s første kamp og TYLOO har allerede spillet to, så på den baggrund er TYLOO varmere. Men selvtillid må de ikke have fået mere af, så ved ikke hvor positivt de står. G2 har "heldigvis" 1. map til at spille sig varme, hvis ikke de rammer niveau med det samme. Så de forhåbentligt kan gå ud og smadrer TYLOO med 16-9 eller større på eget map pick. På dust2 vil de netop komme til at starte T, hvilket de ikke har noget imod - det er her de %-mæssigt vinder flest runder. Det skal dog siges at de også ofte vælger dust2 og derfor kommer til at starte som T, hvilket betyder de med garanti får alle 15 runder på T-siden. TYLOO så jeg spille dust2 imod OG i dag og de så ikke alt for godt ud. De får faktisk en fin første half med kun nede med en enkelt runde, men som T går det galt og OG lukker dem helt ned, 8-2 og vinder 16-9. En gentagelse må gerne ske i morgen.
Hvis ikke G2 picker dust2, så kunne Vertigo være et muligt pick. Det er jeg også helt tryg ved, her har de også vist fint spil og TYLOOs statistikker ser ikke skræmmende ud. 

Det er et must win for G2!

Held og lykke!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback