18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - NIP: 2

23. maj 2021 kl. 21:00 - Flashpoint 3
23. maj. 2021 kl. 16:11 (Opdateret 24. maj. 2021 kl. 11:07) 23/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Flashpoint 3

Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
G2 er i fantastisk form og har skabt nogle flotte resultater. NIP har fået en af verdens bedste spillere til holdet. Samtidigt er det individuelle niveau hævet markant. Der bliver sat spørgsmålstegn, ved en masse ting på begge mandskaber.
Det taler for
 • NIP har fået Device til holdet, som tilhører toppen af poppen. Hans tilgang har hævet det individuelle niveau, blandt de andre spillere.
 • NIP har massere af individuel-klasse, som bringer en fire-power som godt kan matche G2. Plopski, Hampus, Device og Rez har et topniveau, som spiller lige op med Niko og co. Især Rez og Device kan få en afgørende rolle, i dagens resultat. Duoen snitter 1.16 i rating samt 1.26 og 1.21 i impact. Især Rez har set farlig ud, den seneste tid. Rifle-awp rollerne ,er der ikke meget forskel på.
 • G2 er afhængig af, at Niko og Hunter rammer A-game. Mange af deres sejre, er kommet på baggrund af deres høje niveau. NIP har flere spillere, som holder stabilt niveau. Jackz, Nexa og Amanek, har endnu ikke fundet det høje individuelle niveau.
 • NIP holdet sidder BC i øjeblikket. Det hjælper på tingene, så Device kan blive spillet hurtigere ind på holdet. Holdets gameplan og det taktiske spil, bliver hurtigere skarpere, når man kan sidde skulder om skulder og gennemgå tingene.
 • G2 begår stadigvæk mange personlige fejl. Trods G2 er inde i deres bedste form længe, hvis vi kigger isoleret på resultaterne. Så er de fleste kampe 2-1 sejre. Det er alle kampe, som lige så godt, kunne havde gået anden vej. Taktisk ser jeg G2 være et godt stykke fra toppen.
 • De to holds map pool, ligner meget godt hinanden. Vertigo og Overpass er kampen to bans. Udover Inferno, hvor G2 ser suveræne ud. Så vinder G2 ikke mere end mellem 50-67%. G2 er til, at tale med på de fleste maps. Dette kan komme ned til, hvem af profilerne fra de respektive hold, som præsterer på dagen.
Hold øje med
 • G2 er inde i deres bedste form, rent resultatmæssigt hvis vi kigger de seneste 5-6 uger. Det blevet til 12 sejre og kun 3 nederlag, hvor to af dem er til Gambit. En masse tier1 hold, er blevet besejret.
 • Niko og Hunter ligner en duo, som har ramt topformen. De snitter 1.17 og 1.14 i rating samt 1.20 og 1.14 i impact. Denne duo er klart den største grund til, at hjulene igen drejer hos G2.
 • NIP er endnu et lineup, hvor store ændringer har indfundet sig. Device skal spilles ind. Han er langt fra sig selv endnu. Samtidigt er der roller, som er byttet lidt om. Der vil gå mange kampe, før NIP er på 100%.
 • Der er flere maps, hvor vi endnu ikke har set NIP i kamp. Ender dette med en lang BO3, hvor alle maps skal i spil. Så vil de have en lille fordel på sidste map, qua de er begyndt, at se bedre ud på flere maps.
 • G2 ses i den bedste udgave, som de har været i længe. Individuelt, taktisk, fire-power og mentalt er der sket fremskridt. Den opgivende attitude er fyret og det positive spil er fundet frem. G2 har spillet sammen en del nu. Der er endnu flere spørgsmålstegn, som NIP endnu ikke har besvaret.
 • NIP havde mange mangler, i kampen mod Anonymo og FPP - som de lige så godt, kunne havde haft tabt. Har NIP værktøjerne og niveauet til, at besejret G2. Det er det helt store spørgsmål
Oddsmarked

Oddset er steget lidt på NIP sejr.
Leovegas 2.32
Unibet 2.35
Bet365 2.37
Onsidebetting 2.40

Alle bookies med licens har værdi

Et over 2.5 maps spil, er der også lidt værdi i. Odds 2 hos DS

Licensløse bookies med værdi

G2 er tidligere kendt for, at man aldrig helt viste hvor man havde G2. De har set utrolig gode ud, den seneste måned. Jeg er endnu bare ikke overbevist. Der er flere ting i spillet, som jeg har svært ved, at se ideen bag. Kampen i dag, kan besvare en masse spørgsmål. Både hvad angår G2 men også NIP.. NIP kender hinanden utrolig godt. De har fået en stjerne til holdet, i form af Device. Han burde kunne spille sig hurtigt ind på holdet. Han har den kvalitet og kaliber det kræver, for en supermand at træde ind på et hold, og skal gøre en forskel. Device ville pynte på et hvilket som helst hold. 

Denne kamp kan hurtigt blive afgjort på, hvem der rammer dagen af Device/Rez eller Niko/Hunter. Begge duoer har deres udfald.


Jeg tror vi har en fantastisk kamp i vente, hvor NIP trækker det længste strå, på et tæt tredje map.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback