18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - ENCE: 2

17. juni 2020 kl. 16:30 - BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals
17. jun. 2020 kl. 05:31 (Opdateret 17. jun. 2020 kl. 21:53) 17/06
192
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Verdens nummer 1 i verden G2 skal prøve, at finde formen igen mod et fornuftigt spillende ENCE
Det taler for
 • Nexa er faldet i niveau, vi snakker ikke lidt men meget. Det et kæmpe problem for G2.#1
 • Map vetoen ligger bedre til Ence. #2
 • Ence er kommet i bedre form og spillet bliver kun bedre og bedre. #3
 • Ence var ubesejret i 6 kampe før Faze kampen. Sejre mod bla. Astralis, Mousesports & Mad Lions.
 • 4 nederlag ud af 18 kampe kun. Det siger sig selv. Et hold med selvtillid. #4
Hold øje med
 • G2 ligger nummer et i verdenen. Det gør de af en grund. De spiller bundsolidt Cs.
 • Ence får stadigvæk hjerneblødninger en gang imellem. Senest mod Faze. Før det mod NIP & Vitality.
 • ER Nexa i godt humør - Så får Ence en hård dag på kontoret. Han er nøglen til succes sammen med KennyS & Hunter. #5
 • Ence er forholdvis afhængig af 2 mand. Allu og/eller Jamppi skal være i form. Ellers ser jeg ingen chance for Ence.
Oddsmarked

Oddset ligger rimelig lige de forskellige steder. En bookie uden licens ligger lidt højere oppe på Ence sejr.

#1 - Skal G2 igen vinde en masse kampe og ikke mindst titler, så skal Nexa i gang igen. 9 kampe, kun 4 wins. Ud af de 9 kampe de spillet har de spillet 27 maps. Ud af de 27 maps har han kun leveret 9 maps med positiv rating. Dette er et kæmpe problem. Nexa ligner lidt BlameF fra COL - Han fragger rigtig godt samtidigt med han er IGL. Normalt snitter Nexa nemt +20 kills. Det niveau er bare væk for tiden.

#2 Ence & G2 har ikke spillet mod hinanden i lang tid. Så hvor meget vi skal ligge i det ved jeg ikke. Men de plejer, at have tætte kampe/maps. Det kunne det meget vel også blive denne gang. Hvis ikke Ence laver julelege med vetoen ligesom de gjorde mod Faze. Så skulle vi gerne se et Train pick eller et Dust2 pick. Sidstnævnte er ikke noget jeg håber. Train ligger som altid godt til Ence, knapt så godt til G2. G2 spiller næsten aldrig Train og har aldrig gjort det. Nuke, Mirage & Dust2 er alle 3 maps G2 elsker, at spille. Nogen med mere succes end andre. Nuke er dog det eneste map jeg ser G2 være forholdsvis store favoritter. De 2 andre maps er i min bog helt lige. Så tager jeg vetoen alene, ser jeg den ligger bedst til Ence lige meget hvordan vi vender og drejer den.

#3 Har nævnt det før når jeg laver analyser, men gør det gerne igen. Ence var helt nede og vinde KUN 11% af deres kampe. Så kom der udskiftning og Ence ligner nu et klassehold, som i de gode gamle dage. Jamppi indskiftningen har virkelig kun gjort noget godt ved holdet. Forventer ikke der går længe før de igen er et godt og solidt top10 hold. De har endda holdet til, at være i top5 i min bog.

#4 Har sagt det før men siger det bare igen. Jamppi indskiftningen har ikke kun gjort godt, for selve holdmoralen. De har kun tabt 4 kampe siden han kom til. Allu lignede en færdig mand, han er nu tilbage som top5 awp'er i verden. Hans stats bliver kun bedre og bedre. Spillelysten hos Ence er kommet retur. Det kan jeg nu godt lide.

#5 Nu nævner jeg hvor vigtig Nexa er, det er han fordi han spiller som BlameF gør. Han har på sine gode dage og ikke mindst G2's gode dage så meget, at sige. Han er nød til, at smække en god rating sammen. Kennys spiller som vinden blæser og er langt fra det gamle niveau han en gang havde. Han har fået fine stats igen, men har stadigvæk ALT for mange udfald på de forskellige maps. Men rammer han en god dag, så gør det avs på Ence. Hunter er en stjerne spiller og har et sindsygt højt niveau. Han snitter lige nu 1.15 i rating og ikke mindst 1.20 i impact. Kan 2/3 ovennævnte spillere finde højt niveau, så får Ence en hård dag på kontoret.

Det bliver en fornøjelse, at se Allu mod Kennys. Ingen tvivl om Allu føler sig mere "tilpas" efter den seneste update. Kennys er uden tvivl en klasse awp'er. Men han er langt fra det gamle niveau. Niveauet lige nu er Allu bare bedre. Han rammer sine peaks. Han flyver godt rundt på mappet. Riflers delen må jeg give til G2. Der er Hunter & Nexa bare stærke. Og rammer Nexa lidt form, så han også en af de bedste på serveren. Alt i alt ville nogen måske mene denne kamp er et coin flip. Ja det er en 50/50 kamp. Mener dog den ligger LIDT bedre til Ence faktisk.

God kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback