18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - Pain: 2

30. april 2021 kl. 13:30 - DreamHack Masters Spring 2021
30. apr. 2021 kl. 02:03 (Opdateret 30. apr. 2021 kl. 18:09) 30/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

DreamHack Masters Spring 2021

Chance (1-2): 72-28%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Pain skal udnytte, at deres modstander er langt fra topformen. Furia har lignet et hold uden lyst og mod på spillet. Furia er et verdensklasse hold med individualister fra toppen af kransekagen. Furia har et topniveau, som Pan ikke kan komme op på.
Det taler for
 • Furia tog en pause, efter Gambit 2-1 nederlaget på en ti-dages tid. Efter de kom retur, har spillet været tæt på skandaløst. Tre nederlag til BIG, Movistar Riders og Faze. Det har været tre kampe, hvor INTET har fungeret. Furia er blevet kørt under gulvbrædderne på samtlige maps.
 • Furia lavede i min optik, en kæmpe fejl da Junior kom til holdet. Han har lagt fra vist sit værd. De sidste 3mdr snitter han 0.92 i rating og 0.78 i impact. Den sidste måned snitter han 0.88 i rating og 0.76 i impact. Hans rolle på holdet, er ikke altafgørende, men den er utrolig vigtig. Furia er afhængig af en stabil awper ift den måde, de spiller kampene på. Han underpræsterer bigtime!
 • En ting er, at Junior underpræsterer. Men fakta er, at alle de individuelle kræfter, spiller under niveau. Det et godt tidspunkt, at Pain møder Furia. For de er ramt på selvtilliden, og spillet bliver der efter. Furia spiller langt fra, med samme sikkerhed, som de gjorde for bare fire uger siden.
 • Pain har en bred map pool. Det kun Overpass, som ikke bliver spillet. Pain har jeg som sådan, ikke som favorit på nogen maps. Men Pain spiller alle maps, som vi vil se i vetoen. Så der bliver kamp til stregen.
 • Furia har flere maps, hvor de ikke spiller mappet lige så sikkert, som tidligere på året. Der er flere huller, som Pain sagtens kan udnytte her.
 • Pain har en trio, som på dagen sagtens kan følge Furia holdet. Biguzera, Saffee og Hardzao snitter 1.20, 1.26 og 1.16 i rating. Det en trio, som før er blevet rygtet, til de større hold. Deres topniveau er fantastisk og vil kunne drille et Furia, som er lidt nede i gear. Der er hvert fald massere af fire-power hos Pain.
Hold øje med
 • Så mødte Pain endelig et tier1 hold. Det gik som forventet, nemlig med en endefuld. Tempoet og niveauet er et helt andet, end hvad Pain er vant til. Furia er #7 i verden af en grund.
 • Spiller for spiller, så er Furia holdet vant til det høje niveau. Det er spillere fra toppen af. Kscerato, Yuurih og Art har et A-game, som er det bedste på serveren. Individuelt vil der være niveauforskel, HVIS Furia rammer deres topniveau.
 • Vi skal kun fire-seks uger tilbage i tiden for, at finde et Furia hold vinde mod Navi, G2, Astralis og en tæt kamp mod Gambit. Det fortæller bla. hvorfor Furia er et top #10 hold.
 • Pain er gode, når de rammer deres a-game. Men derfra halter det også. Der er ikke en midte i deres spil. Det enten eller. Rammer de dagen, så de fantastiske. Gør de ikke, så vil denne kamp ende, før den startede. Om Pain kan stå for presset, kan jeg godt tvivle på.
 • Teamplay, fire-power, power og taktisk. Det er bare fire vigtige parametre, hvor Furia skal være bedst. Pain er stadigvæk et hold, som kun spiller kampe mod hold fra NA.
 • Dust2 er det eneste map, som Furia ikke spiller. Derfra har de slået alle de bedste hold, på samtlige maps. Der er både en plan A, B og C på alle maps.
Oddsmarked

Unibet 3.6
Onsidebetting 3.9
Danskespil 3.6
 

Licensløse bookies med værdi


En kamp med to hold fra NA. Det kan blive en interessant kamp. Der er mange ting, som jeg tror bliver lagt på hylden. Dette kan godt blive en rodet kamp, hvor vi ser flere clutches end normalt. Forventer ikke en taktisk flot kamp. Dette bliver en slagmark, hvor soldatterne med de bedste våben vinder. Forventer de to hold gameplan, hurtigt kan ryge til jorden. Netop pga dette er to hold, som kender hinanden ind og ud tror jeg godt vi kan se en lille overraskelse. Pain møder et Furia som er langt fra topformen. En af de primære grunde til, at jeg tror på en overraskelse her.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback