18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - MIBR: 2

9. april 2020 kl. 22:00 - ESL Pro League Season 11 North America
9. apr. 2020 kl. 20:59 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 09/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

ESL Pro League Season 11 North America

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 112,80%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Så smutter vi en tur online, til de brasilianske samba rytmer! Det er Furia mod Mibr! Vi er en tur nede i lower bracket delen.

Beklager, en time til spilstop! 

Det taler for:

- Mibr er faktisk begyndt, at finde noget super lækkert spil igen. De kommer med 4 flotte sejre ud af 5 opgør. Men de seneste 2 kampe de har er klart dem man skal kigge på. De får 2 sikre sejre mod GenG & Snow Patrol. Det var 2 hold sejre. Ikke noget med fer skulle ligge på 50+ kills eller en Taco der rydder serveren. Det tegner godt, hvis de endelig har fundet lidt hold form frem til dagens kamp. 

- Ratings for Mibr spillerne er klart forbedre. Dog ikke noget der stikker helt af endnu. Dog skal det med, at fer & Fallen ligger på 1.10 og 1.09. Dette er 2 key spillere, der kan vende kampen godt ondt til godt. De har X factor, og skal vi se i dagens kamp hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om, at vinde denne kamp. Fer skal nævnes flere gange, og det skal have fordi han er holdets stjerne, det er som om når han spiller godt, så gør holdet det samme. Tager man hans sidste 2 kampe hvor de vinder, så snitter han 1.41 & 1.63 i ratio, det helt absurd godt! Samtidigt har man en Fallen med erfaringen der kan samle holdet. Nå de 2 så er nævnt, så skal vi slet ikke glemme de resterende 3. Det er 3 spillere der ikke holder niveau, men når de så gør. Så er det spillere i topklasse. 

- Map pool tror jeg godt kan blive afgørende for dette bet. Furia har 3 maps de bare ikke er gode til. Det er Vertigo, Dust2 & Train. Jeg forventer de vil ban Dust2 - Det giver så Mibr frit slag. Så de tager enten Vertigo eller Train. Begge maps har de winrate på 62 og 67% - Forventer dog Mibr på en Vertigo, da Furia ligner et tegneserie hold på det map. Furia vil nok tage en Overpass eller Mirage. Også 2 maps Mibr ikke er dårlige. Men dog vil Furia se lidt stærkere ud, men det ikke med meget. Et 3 map kunne blive Train. Og der vil jeg se Mibr trods fortiden, som favorit. Det vil jeg både pga deres stats på Train, men også fordi jeg synes de har spilletstilen til en god Train. Mibr har altid været kendt for en stabil og god Train. De kan også gå dobbelt awp hvis de får økonomien. Også kan der lukkes godt ned. Fallen er en rev i dette spil, så han har nok et trick eller 2 i bogen der kan spilles ud.

- Mibr ligger lige nu #19 i verdenen. Det gør de fordi deres spil har i nogle måneder ikke været godt. De har været svingende, og spillere som Fer og Fallan har bare ikke ramt blokken. Det er ved, at vende nu. Og personligt ville jeg ikke være Furia til dagens kamp, for de er på vej frem. Og Furia er bare endnu et stop på deres roadtrip til RIO's strande! 4-5 dages pause, hvor Fallen har kunne gå en masse demo igennem for, at se hvorfor det er de taber deres maps til Furia så stort. Så forventer klart, at se et forandret Mibr team til kampen. Forventer også, at man kan se en forskel i spillestien. Måske lidt mere defensivt, da Furia er et team der godt kan lide en vild salsa.De flyver rundt, springer ud fra a til n. Osv osv. Så et struktureret Mibr slår et vildt flyvende salsa Furia. 

Hold øje med:

- Furia ligger #11 i verdenen lige nu, de har grebet på Mibr og har faktisk haft det længe. Ud af de sidste 8 maps de har spillet. Der har Mibr faktisk kun vundet 2.  Og det har været på maps, hvor Mibr burde have en chance. Men Furia har kørt dem over i mange af de maps de har spillet.

- Ud af de sidste 5 kampe har Furia, vundet 3 gange. Dog har det været tætte kampe. Og de 3 kampe de har vundet, har været super tætte. Men det viser jo bare, at se i tætte kampe de kan de tage sejren. Dette giver selvfølgelig en masse til teamet. At man ikke bare taber det hele på gulvet fordi man er bagud. God moral er Furia trods alt kendt for. Ellers lå de heller ikke som de gør. De altså super tæt på en top 10 placering i verdenen. Tror jeg ikke mange havde haft set.

- Trods Furia absolut ikke er favoritter sådan ved første øjekast. Så har de vidst de kan både slå Mibr på Mirage, Train og Overpass. Så klar noget man skal have med i dette bet. Trods det ser ud til, Mibr er store favoritter. Så skal man nok tage det med et gran salt. Furtia er med på det meste! 

- Furia har et super lineup med nogle meget specielle spillere. Kscenrato ligger lige nu på en ratio på 1.21 . Ud af de sidste 20 maps, har han haft 4 dårlige maps. Resten har han ligget på en absurd høj ratio. Denne mange har så meget impact og er super vigtig på Furia teamet. Derudover har de yuurih og HEN1 begge 2 også på 1.16 og 1.08 i ratio. Udover de er sindsyge gode spillere, så kan de afgøre kampene alene. Godt nok laver de en masse tossede ting en gang imellem. Men for det meste lykkedes det. Og har de 3 spillere tænkt sig, at det skal lykkedes. Så skal Mibr for det første være vågne, men for det andet vil jeg tro det ikke en gang er nok. 

- Furia er et team der spiller med fyr og flamme! Det er fremad og der er ikke så meget pjat med dem. Det har dog vist sig at teams er begyndt, at læse dem lidt mere. Men har Fallen ikke forberedt sig godt nok til denne kamp. Så tror jeg netop godt deres spillestil kan komme til, at gøre ondt på Mibr. Så pas på Furia er klar! 

Har Fallen & dead gjort deres hjemmearbejde godt nok? Og er det nok til, at stoppe Furia? Ja det spørgsmål ved vi om et par timer. Furia's spillestil den kan læses, og har Mibr gjort det og rammer de bare lidt. Så kan jeg godt se Mibr nappe denne. Men omvendt, så sidder der så meget skill på Furia side. Så Raw talent mod erfaring. Vinder gammelfar mod ungdommens talent? Det kan kun tiden vise os.! 

Jeg ser SUPER god værdi i 2-0 til Mibr også, jeg er dog gået lidt passiv og nappet Mibr sejr. Jeg ser dette som en meget 50/50 kamp. Men pga h2h samt h2h blandt spillerne, så må jeg give Furia lidt flere procenter! 

God kamp! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback