18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - Cloud9: 2

25. januar 2021 kl. 21:00 - cs_summit 7
25. jan. 2021 kl. 10:51 (Opdateret 26. jan. 2021 kl. 20:22) 25/01
124
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

cs_summit 7

Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Furia er i krise. Spillet fungerer ikke og resultaterne udebliver. De kan dog trøste sig med, at de møder C9 som har haft en masse uro internt og som først lige har fået deres 5' mand klar. Dette bliver en lige kamp på slagmarken
Det taler for
 • Der er kommet ro på de indre linjer hos C9. Det er for mig altafgørende for, at dette C9 lineup skal fungere. De fik fjernet støjen(Woxic) og kan nu fokusere på eget spil. Xeppaa er kommet på holdet i stedet. De har eftersigende haft en masse pracc sammen. Så kan godt se en god overgang her.
 • Furia's tid i Europa ser ikke god ud. De seneste 8 kampe er det kun blevet til 2 sejre. Derudover er individualister faldet drastisk i deres præstationer. Furia er gået fra at alle leverede super stats til, at det kun er Yuurih der viser sit sande jeg. Ikke meget spillet for tiden hos Furia Det kan et sulten C9 hold udnytte.
 • Furia er ikke gode taktisk De er og bliver et super hold, som elsker at spille offensivt. C9 har haft over en måned til, at komme tilbage på scenen. C9 vil med den tid, de har haft være bedre taktisk. Alex er en genial IGL og med holdet bag sig. Så har dette C9 kæmpe potentiale.
 • C9 har en trio på holdet, som allerede har vist, at de kan mod de bedste. es3tag, Floppyy og Xeppaa. Tre herre hvis topniveau er højt. Har de fået ro på de interne linjer, så jeg sikker på vi ser dem på 100%. Raw-talent, fire-power, taktisk godt begavet og teamplay. C9 har hele pakken, nu skal det bare vises i praksis. Det går så udover Furia i dag. Et frisk C9 mod et Furia uden selvtillid.
 • C9 map pool er ikke dum. De kommer til, at spille deres "ynglings map" hvis de vil. Det er Nuke. I en lang Bo3, så kan C9 sagtens være med. Furia har de seneste 3mdr, kun set gode ud på Inferno. De resterende maps har været direkte end af bakke.
 • Furia har Honda med til denne kamp, da deres nye mand Junior endnu er i USA. Honda er en hæmsko for Furia. Honda er tilset en "6 mand plads" men er simpelthen kastet for tidligt ud i det. Kemien hos Furia er ikke perfekt, langt fra. Spillerne underpræstere og har gjort det siden Hen1 fosvandt. Dette vil tage tid, at bygge op igen.
Hold øje med
 • C9 er endnu nye. De mangler officielle kampe og en masse af dem. Dertil skal det med, at det kun er få dage siden, at C9 offentliggjorde deres 5' mand. Dette er en god kamp for Furia, at vende den dårlige stime.
 • Furia spiller vild cs. Taktisk er det bare fremad, og man stopper ikke før runden er tabt eller vundet. Har C9 ikke gjort deres hjemarbejde, så bliver C9 kørt over. Furia spiller tosset cs og det klart noget, man skal være forberedt på.
 • Vi skal kun en 45dage tilbage i tiden. Der leverede Furia konge cs. Sejre mod G2, VP og Liquid. Furia har alt for, at være et godt hold. Fire-power og ikke mindst spillere med højt topniveau og potentiale. Art, Yuurih, Kscerato og Vini er alle fra øverste hylde. Lidt tro på egne evner til dem, så de farlige.
 • Projektet C9 har stadigvæk en masse spørgsmålstegn. Det eneste man ved, fra deres lejr er, at de har en masse pracc og alt er godt. De mangler dog endnu, at vise det. Er det for mange "alfa" hanner samlet på et hold. Det er store personligheder, som gerne vil vise, at de er de bedste.
 • Set udover 6mdr, så har Furia en fin map pool. Hvor der bliver leveret positive stats på 4 ud af 7 maps. Derudover spiller Furia 6/7 maps. Så ingen nemme maps for C9.
Oddsmarked

Værdi at hente hos: betfair, danskespil, comeon, leovegas, bet365 og onsidebetting.
De forskellige bookies er lidt uenige hvor dettte odds skal ligge.
Licensløse bookies ligger også med værdi.

C9 har muligheden for, at blive store. De har uden tvivl spillerne til at blive store. Jeg håber at se es3tag tilbage på awpen. Der har også været tale om, at Alex skulle have den rolle. Håber dog på førstnævnte. Derudover har C9 sindssyg meget fire-power i både floppy og Xeppaa. C9 kan blive utrolig giftige, hvis de får den taktiske del med.

Furia leder for tiden efter svar. Der er ikke meget der fungere hos dem. Resultater udebliver er en ting. Men spillet falder mere og mere sammen. Får de ikke rejst sig snart, så kan det blive et dybt hul de kommer ned i. Furia har et voldsomt godt hold, som kan smadre alle hold. Det kræver bare de er villig til, at gå på kompromis. De SKAL blive bedre taktisk. Deres NA spillestil virker bare ikke mod hold som Astralis eller lign. Det er for nemt, at læse. Når man først er fløjet igennem den samme smoke 10 runder i træk, så sker det nok også i 11. Den går ikke herman. 

Veoten bliver spændende. Furia har ikke leveret god cs over noget tid, på en del maps. Nuke, Overpass og Mirage er alle maps, hvor Furia halter. Der er simpelthen bare for mange lost. 
 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback