18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - Astralis: 1

9. april 2021 kl. 19:00 - ESL Pro League Season 13
9. apr. 2021 kl. 12:49 (Opdateret 9. apr. 2021 kl. 22:42) 09/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

ESL Pro League Season 13

Chance (1-2): 43-57%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 16-10 / 16-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Astralis er et af verdens bedste hold, af en grund. De plejer at steppe op når det gælder. Det er komplet hold, som indeholder alt hvad et tier1 hold skal indeholde. Men kan det stoppe den fire-power, som Furia kommer med. Individualister i topklasse
Det taler for
 • Selvom Astralis ligger #2 i verdenen. Så har 2021 godt nok været svingende. Nederlag til Gambit, Spirit, VP, EG, NIP og BIG. Hold som selvfølgelig er gode, men som Astralis godt plejer, at kunne håndtere. Astralis er slet ikke uovervindelige mere. Alle tier1 hold, kan drille Astralis på dagen.
 • Et punkt hvor jeg kan se, Furia slå Astralis er på fire-power. De har individualister, som når først melodien spiller. Så de ikke til, at stoppe. Astralis er for tiden afhængig af, at Dobbelt D (Device og Dupreeh) går amok. Der har Furia, bare flere individualister, som stadigvæk rammer et godt niveau.
 • Kscerato, Yuurih og Art er blandt top5, af bedste aimers på serveren. De snitter 1.13, 1.10 og 1.07 i raring samt 1.05, 1.06 og 1.32 i impact. En trio som Astralis kan få svært ved, at lukke ned for hvis de ikke strammer op.
 • Der er flere maps, hvor Astralis ikke er så sikre mere og hvor Furia viser godt spil, mod de bedste hold. Inferno, Nuke, og Train kan gå begge veje. Vertigo er også et map, som Furia plejer, at vise fint spil på.
 • Furia har de seneste uger, slået en masse gode hold. NIP, Faze, MIBR, G2 og Navi har mærket den power Furia kommer med. Finder man ikke værktøjerne lynhurtigt, så kan det blive svært.
 • Astralis er langt fra 2020 udgaven. De taber kampe og maps, som ingen forventede de skulle. Selvtilliden og den gode form er nedadgående. De gode individualister er ikke kontante nok. Spillet er ikke konstant, og er et stykke fra det høje Astralis niveau. Astralis kampen mod Gambit, beskriver det meget godt. Et ideløst Astralis.
Hold øje med
 • Astralis er Astralis. Når man tror de er færdige, så slår de tilbage og ligner verdens bedste hold igen. Det bare sket gang på gang. De har det med, at finde et ekstra gear, efter en skandaløs kamp.
 • Det punkt hvor jeg ser, Furia få problemer, er den taktiske del. Furia er og bliver et ringe taktisk hold. Astralis er nok et af verdens bedste hold, når det kommer til, at gøre en gameplan klar. Astralis burde/skal være et så erfarent hold, så de "vilde" spil Furia kommer med. Skal de være klar på. Får Astralis først fat, så får Furia en svær kamp.
 • Furia niveauet er svingende for tiden. Det ikke kun Astralis som halter lidt efter. Furia kan have en fremragende kamp mod Navi, hvorefter de taber til Cloud9. Det siger lidt om, at det konstante niveau ikke er til stede. Furia skal ramme 95% for, at slå de danske drenge.
 • Astralis led et nederlag til EG. Efter der lyste Astralis op, og spillet lige så. Det blev til fire sejre i træk, inden de tabte til Gambit. Sejre mod Liquid, Fnatic og Virtus.Pro, hvor Astralis viste det høje niveau, vi alle ved de har.
 • Man skal ikke glemme, at de danske drenge, har spillet sammen utrolig længe. De kender hinandens sokke størrelser, bedre end deres egen mor. De har en kemi, et teamplay og en forståelse for hinanden, som ingen andre hold har. Deres topniveau er endnu, noget af det bedste vi finder på scenen. De har alt et top1 hold skal have. Det fremviser de også i glimt en gang imellem.
 • Dupreeh og Device viser endnu godt niveau. De snitter 1.18 og 1.13 i rating samt 1.27 og 1.16 i impact. Selvom de er faldet i niveau, så det endnu flotte stats. Deres impact blive afgørende i dag. Kan en Magisk evt steppe op, så har de et komplet hold, som vil give Furia problemer på fire-power delen. Omvendt så er spillerne hos Furia faldet i niveau.
Oddsmarked

Unibet - 2.35
Betfair S - 2.40
Comeon - 2.40
 

Under "normale" omstændigheder, så ville jeg sige Astralis vinder denne kamp 2-0. Men med den form de viser, synes jeg faktisk de viser skræmmende tegn. Der forekommer en masse individuelle fejl. Den taktiske gameplan halter efter. Det ligner bare et hold, som mangler selvtillid. Hvis ikke Astralis løfter spillet markant meget, til kampen her, så taber de. Astralis er dog det bedste hold, hvis vi kigger taktisk på kampen. Furia er og bliver ikke et godt taktisk hold. Kan Astralis først komme under huden på Furia. Så kunne denne kamp meget vel være slut på halvanden time. For så når Furia ikke over 10 runder, på nogen maps. 


Hovedårsagen til at jeg synes Furia oddset er for højt. Det er mere pga Atralis spillet end hvordan Furia spiller. Astralis spiller langt fra deres topniveau for tiden. Trods nogle fine sejre, så er der bare for mange "upser" i blandt. Furia er lidt dag og nat, i deres resultater. Rammer Furia deres A-game, så vil alle tier1 hold have problemer. Til gengæld så er deres bundniveau tæt på ikke eksisterende. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback