18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Frankrig - Honduras: Gult kort til Victor Bernárdez

Match center
15. juni 2014 kl. 21:00 - Fodbold, VM
Estadio Beira-Rio (Jose Pinheiro Borda) (neutral)
15. jun. 2014 kl. 04:14 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 15/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
1. runde, Gruppe E.

Svær kamp for Honduras der muligvis overdæmoniseres for Englandsopgøret, men har nogle hårde nysere, fx midterforsvarer Bernárdez der bl.a. skal holde store og formstærke Giroud i skak. Med fair midler? Måske, men en kortglad dommer står klar.

DET TALER FOR TIPPET

 • Bernárdez har fået 18 advarsler i sine seneste 60 ligakampe (MLS) og 7 gule kort i sine seneste 19 landskampe.
 • Man må formode at Honduras i vidt omfang skal jagte bolden - Frankrig har som udgangspunkt det bedste hold (*).
 • Bérnardez (1,87) er større end makker Figuera (1,8), men også langsommere - og er stadig noget mindre end den franske angriber Giroud (1,93).
 • De franske fløje, Benzema og Valbuena, søger gerne centralt, og midtbanespillerne støder flittigt frem. Honduras-forsvaret kan få en travl dag.
 • Honduras kommer til VM med sammenbidt fighter-attitude: Hårdt spil og 4 gule/1 rødt kort (1 gult til Bernárdez) i træningskamp mod England 7/6.
 • Frankrig kommer med optimisme efter 8-0-sejr over Jamaica. Honduras fik heldigt 0-0 mod England, men tabte forinden klart til Israel og Tyrkiet.
 • Honduras-spillerne er sure på Frankrig efter fransk TV-udsendelse kritiserede kvaliteten og fan-volden i honduransk fodbold.
 • Dommer Ricci er typisk temmelig glad for at vifte med kort: Har uddelt i snit 4,55 gule per kamp (38 internationale opgør).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Honduras holdt 0-0 (omend heldigt) mod England trods udvisning. Det kan have givet en masse selvtillid.
 • Lørdagens triumf for Honduras-næstennabo Costa Rica mod Uruguay kan også have givet gejst.
 • Uden stjerne-venstrefløj Ribéry er den franske offensiv svækket (storsejr over Jamaica, men før det blev det kun 1-1 mod Paraguay).
 • Honduras-træner kan have givet sine spillere besked på at skrue ned for det hårde spil efter Englandskampens medieomtale.
 • Bortset fra det: Diverse Honduras-spillere (fx plæneklipper W. Palacios), og såmænd også nogle franske, er kort-kandidater - ikke kun Bernárdez.
 • Bernárdez er ikke super-hurtig, men overspurtes næppe af lange Giroud.

(*) Honduras er nr 33 på FIFAs verdensrangliste, nr 45 på ELO-ranglisten. Frankrig er nr 17 og nr 11.

SPILLET

Frankrig - Honduras : Gult kort - Victor Bernardez: Ja 

Spillet går på at Bernárdez får gult kort i løbet af kampen. Spillet gælder kun hvis han starter inde.

Tipico har også odds 2,7. Unibet har 2,6.

CHANCEVURDERINGER

1X2: 74-19-7

Over/Under 2,5 mål: 48-52

TRUPNYT

FRANKRIG
Trup

Mangler
Ribéry (højreback - normalstarter)

Tvivlsom

Debuchy (højreback - normalstarter)

Debuchy blev lårskadet mod Jamaica sidste søndag og missede nogle dages træning. Ikke alvorligt, meldte landstræner Deschamps, men det kan være at han for en sikkerheds skyld stiller med den rutinerede Arsenal-mand Sagna i stedet for.

Noter
Deschamps har famlet en del efter den helt rigtige formation, men er landet på 4-3-3, med én angriber og to fløje der kan gå til baglinjen, men også kan og vil gå ind i banen  (der kan også være to angribere plus en kreatør bagved, dvs 4-3-1-2).

Det er et system Deschamps meget nødigt fraviger - selv med venstrefløjsstjernen Ribéry skadet. Men det fravær kan (som mod Jamaica) betyde at centreforward Benzema rykkes ud til venstre, og Giroud så får frontløber-pladsen. I givet fald vil 4-3-3 nok ind i mellem blive til 4-3-1-2, med højrefløj Valbuena som 10'er, dvs central-kreatør bagved Benzema og Giroud.

Bakket op af tre midtbanespillere der alle kan rydde op, men som også kan fordele bolden på konstruktiv vis og gå med frem og afslutte. Lige præcis denne totalfodbold-midtbane er nok nøglen til fransk succes.

De to backs er typisk hurtige og gode til at gå med frem - til gengæld skal de så også være flinke til at løbe med hjem, ligesom fløjene skal yde et defensivt stykke arbejde ved siden af det fremadrettede.


Bud på opstilling
4-3-3 
Lloris - Debuchy, Varane, Koscielny/Sakho, Evra - Cabaye, Pogba, Matuidi - Valbuena, Giroud, Benzema


Læs mere om det franske hold i VM-sektionen

HONDURAS
Trup


Fravær
Peralta (højreback - normalstarter)

Noter
På papiret spilles der nok 4-4-2, men alle fire midtbanespillere, også kantspillerne, vil nok være temmelig defensive.


Bud på opstilling
4-4-2: Valladares - Beckeles, Bernárdez, Figueroa, Izaguirre - Boniek/Chávez, Palacios, Garrido, Espinoza - Costly, Bengtson


Læs mere om det honduranske hold i VM-sektionen

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback