Frankrig - England: Over 2,0 kort

Match center
13. juni 2017 kl. 21:05 - Fodbold, Venskabskampe, landshold
Stade de France    Davide Massa
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (16)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 43-22-35%
Betvalue: 101,55%
Spilbar ned til odds: 1,81
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Tirsdag aften mødes de to store nationale mandskaber Frankrig og England hinanden på Stade de France, i en kamp der forhåbentlig byder på nogle kort.

Derfor skal du spille den:

- I og med at dette er en venskabskamp, forventes det at begge trænere vil eksperimentere. Endelige startopstillinger er ikke blevet annonceret, men unge og (på landsholdsbasis) uerfarne spillere vil
sikkert blive bragt i spil, hvilket kan skabe usikkerhed om hvordan man skal stå, systemet, og bare det at spille imod det øvrige mandskab kan være intimiderende, specielt på et stort stadion som Stade de France.

- Dagens dommer, italienske Davide Messa, er glad for at uddele kort. 73 gule og 1 rødt kort har han givet i 16 Serie A kampe i denne sæson. Desuden 10 gule i 2 Europa League kampe.

- Ingen af mandskaberne har nogen decideret hård hund i truppen. Dog forventes det, at den centrale midtbanespiller Eric Dier indgår istartopstillingen for England. Dier har indtil videre fået 2 gule kort
i VM kvalifikationen – det seneste imod Skotland i lørdages. Derved har han karantæne i næste kamp mod Malta, og har derfor intet at tabe.

Det skal du holde øje med:

- Frankrig får meget få advarsler.  De ligger typisk på 1, eller helt ned til 0 advarsler pr. kamp. Faktisk skal vi helt tilbage til EM slutrunden sidste sommer, hvor de tabte til Portugal i finalen, for at
finde en kamp hvor de fik over 2 gule kort i en kamp. Men at skullet holde styr på Cristiano Ronaldo i 90 + 2 x 15 min., det kan nok drive selv den bedste defensiv til vanvid.

- England derimod er en lidt anden sag. Siden sidste sommers EM, har de mødt Slovenien der bød på 4 gule kort (7 i alt) og Spanien der bød på 3 gule kort (6 i alt). Ellers har de ligget stabilt på 2 kort, hvilket nok bunder i at de fleste kampe de spiller har bolden mest og er spilstyrende. Dette vil nok ændre sig i dette opgør.

- Spillerne vil nok være lidt forsigtige med at lave store frispark, for at slippe for advarsler der vil være gældende i vigtige kampe. Selv et vitalt frispark som man i en alm. kamp ”skal” lave for at stoppe et
kontrastød, vil sikkert blive ladet passere.

- Kort i venskabskampe plejer ikke at sidde løst hos dommerne. De vil meget nødigt ødelægge spillet og ”fløjte kampen ihjel”. Plus de ved, at hvis de fløjter meget ofte/lægger en tilnærmelses hård linie, vil spillerne agere ud fra dét og højst sandsynligt blive mere påpasselige i deres taklinger, hvilket vil gøre kampen mindre intens.

Odds:

Udover odds 1.850 hos bet365, har jeg intet kunnet finde om dette væddemål. 

I må meget gerne byde ind, hvis i ved noget. 

Potentielle startopstillinger:

Frankrig

4 - 2 - 3 - 1

Målmand: Lloris

Forsvar: Jallet, Umtiti, Kimpembe, Digne

Midtbane: Rabiot, Kante

Offensiv midtbane: Dembele, Mbappe, Lemar

Angreb: Lacazette

England

4 - 2 - 3 -1 

Målmand: Heaton

Forsvar: Tripper, Jones, Stones, Cresswell

Defensiv midtbane: Dier, Livermore

Midtbane: Oxlade-Chamberlain, Lallana, Sterling

Angreb: Kane

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback