18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

forZe - Winstrike: 2

5. maj 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio - CIS
2. maj. 2020 kl. 15:33 (Opdateret 5. maj. 2020 kl. 18:03) 02/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (62)

ESL One: Road to Rio - CIS

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 118,80%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 2-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Winstrike er i virkelig god form for tiden og det kan gøre ondt på forZe (igen), som kæmper med at levere det niveau, som de gjorde for måneder tilbage. Map pool står de ligeledes godt i forhold til forZe.
Det taler for
  • Winstrike er i virkelig god form. De har i deres seneste 11 kampe vundet 9 af dem. Heriblandt modstander som Endpoint, Espada, forZe, SKADE og HellRaisers. Det er ikke dårlige hold og de har endda gjort det forholdsvis overlegen.
  • Winstrike er pt. placeret, som nummer 43, men der tror jeg ikke de ligger ret længe, for de rykker frem med den fart bondik og co. har på nu. De er blevet et flot sammenspillet hold og har gode individualister. Der er både erfaring og masse talent at se på holdet, hvilket taler for at teamet kan udvikle sig endnu mere end det gør i øjeblikket.
  • Map pool har de også bare vist at de kan lege med på alle maps, på nær Inferno, som de altid banner. De resterende seks maps har de som minimum 50% winratio på minimum 3 kampe på hver de seneste 3 måneder. Super godt!
Hold øje med
  • forZe er et rigtigt stærkt hold, når det først spiller for dem. De er stadig placeret langt over Winstrike på en 17’ende plads på verdensranglisten, men det har set noget svingende ud for dem. De vidner dog om at de kan finde ud af spillet og derfor også skal være favoritter i opgøret.
  • forZe map pool er også bred. De spiller alle maps, men nogle bedre end andre – selvfølgelig. Vi får derfor at se maps, hvor begge føler sig mere eller mindre hjemme. Overpass kan man sige som det eneste, hvor Winstrike statistisk har det største overtag sammenlignet med de andre maps.
  • Individuelt har forZe klasse spillere. FL1T og xsepower, som de to mest iøjnefaldende på det russiske mandskab, som ligger med 1,15 og 1,12 rating sidste 3 måneder. To spillere, som på dagen kan gøre stor skade på Winstrike.

Vetoen ligger godt for Winstrike. Men hvornår gør den ikke det, når de er i så god form og vinder de fleste af deres maps. Der er dog endnu en god pointe omkring vetoen, som ligger i at forZe mest spillede map er Inferno og som skrevet tidligere, så er det mappet, som Winstrike banner først. Derfor kommer forZe altså ikke til at kunne vælge sit mest foretrukne map og må derfor tage second best. Forestille mig at det bliver Mirage eller Nuke, men her står Winstrike også rigtig fint i forhold til at kunne hive en overraskende sejr.
 

Alt i alt mener jeg at odds 2,70 er for højt. Winstrike slog dem for 2 måneder siden og for mig er kampen ikke blevet mindre ulige, tværtimod.

Held og lykke!

Kilder

www.hltv.org

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback