18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

forZe - North: 2

19. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
18. mar. 2020 kl. 23:59 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 18/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

North fortsætter gårdsdagen lækre spil, eller vil forZe sætter en stopper for det?

VI er så heldige at bang bang CS, ikke er lagt hen pga Corona. Så lad os være glade for det.

Det taler for: 

- Ny Coach samt ny Ingameleader er tilført holdet. (Der er blevet praccet en masse)

- De sidder alle samlet(lan) inde i parken, i deres flotte kontor de har der. Dette kan forhåbentlig give lidt til teamspiriten. Hvor forZe sidder hjemme hos sig selv(Separeret)

- Moralen kan kun havde haft fået et hak op, efter deres flotte sejr mod Navi(#1)

- North har mødt større kvalitet end forZe har, dette burde kunne give dem noget til fremtidige kampe.(#2)

- Trioen som tæller den nye Coach(Som jeg personligt mener er et KÆMPE løft for North) kan gøre forskellen. MSL som main Igl, men har gade med på råds endnu. Så kommunikationen mellem dem skulle være fantastisk(Har jeg hørt fra tætte kilder)

-  De mødtes i en Bo1 for en lille månedstid siden - den vandt North rimelig sikkert 16-8, blev vundet  af en stabil trio, og gør de det igen, så napper de også denne. På skill & god ingameIQ

Hold øje med: 

- forZe har et bedre map pool end North

-  Tager vi ratings snitter alle forZe spillere over 1.0 de sidste 3mdr. Der halter North en del efter

-  Trods de ændringer North har lavet, skal en masse nye ting spilles ind, det kan forZe trække nytte af.(#3)

- Hvis aizy & Kjaerbye, tildels cajunb ikke stepper op, så kan det blive op af bakke.

#1 - Ja North vandt 2-0, og kan man vel godt kalde en god solid sejr. Kom den på et billigt grundlag? Ja det gjorde den måske. s1mple og drengene spillede, langt fra optimalt. Men er jo også online? Der manglede hvert fald noget motivation og det kunne ses. Til gengæld, så spillede North lækker bang bang bold. Dem man forventer, der skal steppe op gjorde det. Her tænker jeg for aizy og Kjaerbye

#2 - Tager vi forZe 12 kamep, som de har haft i år, så har det været med svingende kvalitets hold som de har mødt. De har mødt North en gang som endte med røvfuld. Også mødte de Complexity, som selvfølgelig er et hold, der er på vej fremad og med masse, af kvalitet. Der vandt de efter en overtid på 3 map(Dog fortjent) - Hvor North har 11 kampe i år, godt nok også med mange "lavere rangeret hold, dog også hold med mere kvalitet"

#3 - Der er ting endnu der skal spilles ind for North, det kræver maps, massere af timer på kontoret og lans før alle aftalerne  sidder der hvor de skal sidde. Der er en masse frustration der skal spilles ud, det tager også tid og måske en psykolog hvem ved. Nu har en spiller som Kjaerbye været MEGET nede pga resultaterne, men han er en af de spillere, som har det i sig, og som er utrolig talentfuld og skilled.

Alt i alt er mange af mine argumenter, på moral, det psykiske osv. Men jeg mener også dette er en stor player i spillet - North er og har ambitioner om, at være en del af toppen. Det er de bare ikke endnu, og har ikke været det længe(Hvis overhovedet nogensinde) Det de har addet til holdet, håber og tror jeg kan gøre en forskel, da det er oppe i hovedet der er noget galt. Rent aim der synes jeg North, er godt med. De har de 2-3 gode spillere(Som kan være fantastiske) de skal have for, at komme derop mod toppen igen, efter et par års tørken - Kunne der være bedre spillere på holdet LIGE nu, hvis de skal være danske? - Jeg tvivler.

Jeg ser der er bedre skill, større kvalitet  på det danske team. Ser Dust2 & Train som map picks.

Held og lykke til alle. BANG! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback