18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Første hold Deshaun Watson spiller et snap for i 2021/22: Miami Dolphins

25. april 2021 kl. 00:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
19. feb. 2021 kl. 12:25 (Opdateret 24. apr. 2021 kl. 21:12) 19/02
147
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance: 15%
Betvalue: 165,00%
Spilbar ned til odds: 6,67
Unibet Spil nu hos Unibet

Watson kan sende Dolphins op blandt Super Bowl-favoritterne

Houston Texans' stjerne-quarterback Deshaun Watson ser nu endegyldigt ud til at have mistet tålmodigheden med sin kontroversielle arbejdsgiver og har derfor ultimativt anmodet om at blive tradet. Miami er ikke officielt på udkig efter forstærkning på sportens vigtigste position efter sidste års valg af Tua Tagovailoa, men med skattekisten fuld af draft picks og en småskuffende rookie-sæson af førsterundevalget bør Dolphins som minimum gøre et forsøg på at lokke Watson til solskinsstaten.

Det taler for

 • Deshaun Watson har længe haft et anstrengt forhold til Texans-organisationen og ejer Cal McNair, af hvem han føler sig groft negligeret og ført bag lyset, men nu ser det dog endelig ud til at det berømte bæger endelig er flydt over. Sidste år kunne quarterbacken læse nyheden om tabet af sit vigtigste angrebsvåben, WR DeAndre Hopkins, på de sociale medier, og i år kunne han så se ledelsen ansætte både general manager og head coach uden som lovet at have konsulteret ham først. Som konsekvens har Watson nu ikke blot anmodet om at blive tradet, men også gjort det klart, at hans intentioner om at spille i Houston i kommende sæson er ikkeeksisterende uanset hvad - noget, der også bakkes op af Watsons stadig totale ignorering af Texans-organisationens forsøg på dialog. På sine sociale medier refererer han nu heller ikke længere til Houston Texans, men fremstår blot som "atlet." 
 • Både McNair og GM Caserio har klart afvist at give slip på deres bedste spiller, men hvis Watson viser sig at stå fast og er villig til at sidde ude indtil hans ønske bliver opfyldt, så kan det være svært at se meningen med at holde på en værdifuld elite-QB, der ingenlunde ønsker at være der. Foruden faren for at en langvarig kontrovers med Watson kan skræmme potentielle spillere væk i fremtiden, så kan der også meget vel ligge historiens største og rigeste NFL-handel og vente rundt om hjørnet. 
 • Tidligere Lions-quarterback Matthew Stafford er netop tradet til Rams for to førsterundevalg, et tredjerundevalg og QB Jared Goff (tidligere 1st pick overall), og hvis dét er markedet for en ganske dygtig, men dog syv år ældre, skadesplaget QB uden en playoff-sejr på CV'et, så tør jeg næsten ikke tænke på, hvad en top 5-QB på en yderst fordelagtig kontrakt og i sin bedste alder kan indbringe. Kompensationen for Watson kan med andre ord lægge fundamentet for texanernes kommende rebuild og derfor ende med at være for fristende at takke nej til.
 • Watson har udtrykt stor frustration over at spilde sine år og sit talent på en inkompetent organisation uden en klar vision for fremtiden, og hvis quarterbackens førsteprioritet er at vinde, så kan Miami meget vel være blandt de absolut bedste steder at fortsætte sin karriere. Dolphins, der leverede en overraskende flot sæson i 2020, var kun et mulehår fra at nå playoffs efter en særlig imponerende indsats af et af sæsonens bedste forsvar, og med et par ekstra brikker på angrebet og Watson under center kan dette hold være ét, der skal regnes med i de næste mange år i NFL.
 • Der vil selvsagt være adskillige andre bejlere, men hvis Dolphins endegyldigt ser en etableret QB som den manglende brik i jagten på mesterskabet og går helhjertet efter Watson, så bør de bedre end noget andet franchise i NFL kunne tilbyde Texans en pakke, de ikke kan sige nej til. Foruden to attraktive førsterundevalg (nr. 3 og nr. 18 overall) samt to andenrundevalg alene i 2021 vil Dolphins ligeledes kunne sende et stadig lovende, ungt supertalent med i form af QB Tua Tagovailoa, som trods en småskuffende rookiesæson også viste glimt af stort potentiale, hvilket kan være nok til, at McNair og Caserio vil forsøge at bygge det "nye" hold op omkring ham.
 • Officielt er Miami stadig committed til Tua, men chancerne, for at han nogensinde når Watsons højder, er minimale, og mulighederne med den nuværende Texans-quarterback ved roret bør være for store til ikke at forsøge sig med en opgradering.
 • Ifølge ESPN's Chris Mortensen har Watson tidligere givet udtryk for begejstring for Dolphins head coach Brian Flores og den kultur, han har skabt i Miami, ligesom en detalje som en ikkeeksisterende skat på indkomst i staten Florida tilsyneladende heller ikke er gået ubemærket hen


Hold øje med

 • Deshaun Watson er lige nu det absolut eneste, der kører for Houston Texans. Udover at være et talent udover det sædvanlige har Watson alle dage været anerkendt for sine store lederevner, og særligt i 2020 imponerede han med en stor og ikke mindst heroisk sæson i spidsen for et ellers overordnet elendigt hold, der hverken på forsvaret eller den offensive linje kunne tilbyde kaptajnen megen hjælp. Texans vil næppe få muligheden for at anskaffe sig en quarterback af samme kaliber i den nærmeste fremtid, og hvis man med succes skal vende den synkende skude og atter blive en vindende franchise, så er det spørgsmålet, om en respekteret kulturbærer som Watson kan undværes.
 • Til at rydde op i rodebutikken efter årene med head coach/general manager Bill O'Brien har man hos Patriots hentet Nick Caserio ind som ny GM og sidenhen ansat en ny HC i David Culley, der senest agerede assistant head coach hos Ravens. De to får nu chancen for at klinke skårene med Watson og overbevise ham om, at en fremtid i Houston kan give mening. Begge har givet klart udtryk for et ønske og en forventning om, at Watson vil fortsætte sin karriere som texaner, og særligt Caserio har i flere omgange udtrykt sig utvetydigt om sit "commitment" i forhold til quarterbacken. Blandt andet har han udtalt, at Texans skulle have "zero interest" i at trade ham, og det er da også en påstand, der falder godt i tråd med rapporteringer om, at alle hidtidige henvendelser skulle være afvist med beskeden om, at Watson ikke er til rådighed.
 • En renvisket tavle og en ny start med begge parter på samme bølgelængde vil klart være at foretrække for alle, men selv hvis det ikke er muligt, kan Texans med de bedste kort på hånden vælge at sætte hårdt mod hårdt og "tvinge" Watson til at spille. I fald, han vælger holdout-vejen, kan de uddele bøder allerede fra "mandatory minicamp," og Watson kan derfor potentielt miste over 3,3 mio. dollars allerede inden starten af den regulære sæson. Med papir på quarterbacken helt frem til 2025 og derefter muligheden for at "franchise tagge" ham yderligere tre år, vil Caserio og co. kunne styre showet mere eller mindre, som de lyster.
 • Som tidligere nævnt vil der være flere bejlere til en quarterback af Watsons kaliber, så at overtale Texans til at lade sin bedste spiller gå er kun første skridt. En del hold mangler en quarterback, og heraf har adskillige af dem næppe udsigt til selv at kunne drafte fremtidens mand i 2021. Ifølge seneste rapporter fra diverse amerikanske journalister tæt på situationen fremstår både Broncos og 49ers som stærke bud, mens også Panthers forventes at være aldeles aggressive, såfremt Watson bliver ledig.
 • Alle ovenstående forhindringer vil dog allerede være irrelevante, hvis Dolphins virkelig er fuldt committed til Tua, eller hvis ræsonnementet bliver, at Watsons evner ikke står mål med den ekstremt høje pris.
  Dertil skal det også nævnes, at Watson har en "no-trade clause,"der giver ham ret til at bremse enhver trade til et hold, han ikke ønsker at spille for. Klausulen ventes dog ikke at blive en hindring for Miami.   

Zwei

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback