18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fnatic - NIP: Over 2,5 Maps

4. april 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
4. apr. 2020 kl. 15:26 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 04/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et fantastiske svensker opgør vi har med, at gøre her. Et erfaren Fnatic mod en masse upcomming talent fra NIP

Kort og godt, så skal vi se et langt spil her hvor vi ser alle 3 maps. Det mener jeg nu der er god chance for. Jeg har valgt ikke, at lave en taler for, taler imod analyse. Men skriv i en lang og dejlig smørre hvorfor jeg mener der kommer 3 maps i dagens kamp. For dette kommer nok ikke ned til hvem der topfraccer og hvem der holder hvor på mappet.

Et spil hvor jeg forventer, at vi kommer til, at se alle 3 maps. Jeg forstår simpelthen ikke vi kan få odds 2 på dette endnu. Først og fremmest har vi med 2 mandskaber som kender hinanden ind og ud. Dog har begge teams der svagheder når det kommer til map pool. Og det er derfor jeg ser odds 2 som godt betalt. For de spiller IKKE de samme maps. De har hver deres svagheder og styrker og på forskellige maps. Dette taler kun for, i dette spil. 

Jeg forventer, at Fnatic vil ban Train, dog er det set før når de møder modstadere der heller ikke spillet mappet så meget. Så plejer de, at vælge en anden ban strategi. Så det kunne jeg faktisk godt se i dagens kamp. Så kunne de sagens fjerne Vertigo eller Nuke. Men omvendt, har begge hold også haft en god pause efter deres sidste kamp. Så der har været tid til, at planlægge lidt tricks, som vi ikke kender til. Derudover ser jeg NiP vil ban Dust2, det gør de altid, og det er et map de ikke spiller overhovedet, men som Fnatic spiller en del.

Jeg ser Fnatic gå efter Mirage som deres pick. Det er et map de er hjemme på. Og som NiP har set lidt svage ud på. Fnatic spiller den flot og har en winrate på 71% i 7 kampe. NiP ligger på 25% i 4 opgør.

Derudover som jeg har skrevet før, så KAN Fnatic godt spille Nuke, så måske de overrasker, dog er det ikke noget jeg forventer.

Fnatic kan i min bog vinde: Mirage, Nuke, Dust2 og vil væer favorit. Bliver der spillet Vertigo og Overpass, er det maps de godt kan være med på. Dog vil jeg ikke se dem som Favorit, men derimod vil NiP have en overhånd der.

NiP derimod vil være favorit på Inferno, Vertigo og Overpass. Så hvert team  har deres KLARE favorit map som jeg sagtens kunne se i spil i dag. Så derfor forventer jeg også, at se et 3 map.

De har mødt hinanden en gang, der gik de alle 3 maps. Det er dog så længe siden, at det nok ikke kan bruges til meget :-)

Fnatic har spillet de sidste 3/5 kampe over 2.5 maps

NiP har derimod kun 1/5.
 

Nogle ville sige min argumentation er lidt tynd, jeg synes dog nå de er SÅ forskellige i deres maps pools. så forventer jeg, at se 2 HELT forskellige maps i dag. Hvor de vil skiftes til at dominere på hvert map.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback