18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fnatic - Mousesports: 1

12. april 2020 kl. 16:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
12. apr. 2020 kl. 02:09 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 12/04
298
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 3-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Grand Final BO5! - Vores svenske "venner" Fnatic, mod 20% danske Mousesports(Ja Coach tæller vi ikke med). Kunne det blive en bedre finale? Ja, så skulle det selvfølgelig være Astralis! 

En fantastisk kamp mod et godt solidt svensk team mod et måske lidt såret MS, men som viste noget tro på tingene og efter en røvfuld på inferno afgøre tingene flot på Nuke. Spændende.

Hvad taler for:

- Bund solide Fnatic, med kun 3 nederlag i dette ESL spil ud af 11 kampe. Det er vel kun godkendt, de kommer senest fra en 2-0 mod Navi. Bag 11-4 på Inferno, men valgte så, at tage skeen i den anden hånd, og tømte resten af bordet efter det, med en og solid dominans derfra. Fnatic ligger lige nu #5 i verdenen, men tænker de snart godt kunne være et top3 hold igen. De spiller lige nu en god omgang solid cs. Og som jeg ville sige, de spiller som en god gryderet. De giver runderne tid, de afventer, de spiller roligt og stille. Og ikke mindst giver de spillet tid til, at udvikle sig. 

- Da Flusha var i c9 var det bestemt ikke en succes. Og mange mente det nok var på tid, at stoppe. Så kom Fnatic på banen og hentede ham ind. Og det var en blandet landhandel, og slutter også 2019 helt skandaløst. Kommer så ind i 2020 og de første 2 mdr er som han sluttede 2019, nemlig enormt ringe. Men et eller andet er der sket. For han spiller som den gode gamle Flusha vi husker fra den gang jeg spillede.(Ja det mange år siden) Og grunden, til jeg har et helt argument kun med ham er fordi det fortjener han. Når han snitter en flot ratio så det ikke bare 1.10, som man normalt ville sige er godkendt/flot. Nej så ligger han på 1.36, 1.47, 1.25,1.61 osv osv. Og dette er kun taget fra ESL kampe. Han entry fragger som aldrig før og han rammer som en hest sparker! Og det voldsomt. Han har givet sit hold så mange fordele i hver runde/hvert map de har spillet ved det spil han levere. Navi kampen topfraccer han med 43kills og MS kampen ligger han på 40 dog uden at topfracce. Mens Krimz måske er gået lidt ned i niveau, så har Flusha bare hevet sit niveau, hvis ikke 2 takter, så hvert fald en. Det helt igennem imponerende. Flusha skal være "on-point" hvis de skal tage denne grand final. Og med den impact han har her online i ESL - så forventer jeg det også.

-  Nu har Fnatic jo andre end Flusha. JW bliver enorm vigtig i morgen mod Woxic i Awp duellen. Den der vinder den duel vil klart have en fordel i løbet af runderne(Kommer an på maps, bevares) Jeg ser det som en hel lige duel. Jeg ville normalt skyde JW som favoritten her. Men han har bare ikke leveret som vi kender ham. Han har en masse misset skud, dårlig timing osv. Det samme har Woxic bare også. Det siges så også han lider under lidt lag. Om det er sandt eller ej, ved jeg ikke. Men ser denne duel meget lige. Momentum ser jeg afgørende her, hvem får sat skuddene osv. JW ligger på en impact på 1.18 som er flot, plejer at være højere. Men stadigvæk utrolig flot. Så skal Brollan og krimz vise niveau, for rammer de det. Ligger de også bedre end MS spillerne som formen er lige nu. Dog meget tæt igen. Men de ligger på ratio 1.10 og 1.11. De har heller ikke leveret det man forventer .Dog har der været glimt af det alligevel. De skal op imod en ropz og brandvarm Frozen. Ropz spillede godt mod Astralis, men synes stadigvæk han har været et stykke fra topform. Derimod har Frozen spillet bedre og bedre. Så han bliver farlig, at følge. ChrisJ som jeg nu har nævnt nogle gange i mine analyser. Men bliver jeg nød til igen. Jeg så som sagt et interview med ham 2 dage siden, han ser syg ud. Og udtalte selv han ikke var der mentalt. Det synes jeg hans spil har vist. Han plejer at være en stor stjerne. Han rammer lige nu en ratio på 0.95 hvilket er uhørt! De sidste 3 kampe har han ikke snittet 0.90 hvilket er skandaløst. Så vil jeg mene bekræfter det jeg før har skrevet. Der er noget galt. Får de IKKE gang i ChrisJ, så er jeg tæt på, at sige de spiller med en mand der ikke kan trykke på sin mus. Det er et handicap og tilgodeser selvfølgelig Fnatic. Ser det som et kæmpe plus, at man spiller mod et hold, som har en mand der bare ikke er til stede på serveren. Fnatic vinder denne team mod team 3-2 - Havde jeg været lidt frækt havde jeg sagt 4-1. Men må sige Frozen slår Brollan/Krimz. Også har jeg en ide til min gamle ven Karrigan! 

- De har lige mødt hinanden, der vandt Fnatic 2-0 - De spillede Nuke & Inferno. Og nu hvor vi er her, så vender vi lige map pool. Da det jo er BO5 får vi nok en masse maps af se, håber jeg. Om Fnatic helst vil spille Train eller Vertigo, der går jeg på de vil ban Train og MS vil ban Overpass. Så vi får Inferno, Dust2 og en Nuke af se. De 3 maps kunne jeg sagtens forestille mig vi starte med. så kommer en Mirage nok også i brug. Jeg ser Fnatic som favorit på Inferno, Nuke og Mirage. Inferno spiller de bund solidt de vinder 75% på 12 forsøg. Nuke så vi sidst de mødtes, at Fnatic helt klart havde praccet det map. De viste en masse ting, som ingen var klar på. De fløj rundt som de ville på T siden, var imponerende, at se på. De vinder 75% på 4 forsøg godt nok. Det ikke et map de spiller tit, men har altid vist de har praccet det. Mirage ligger de på 60% ud af 10 forsøg. Og jeg ser dem faktisk som favorit på alle 3 maps, ikke stort, da det som sagt er en lige kamp. Men alligevel en lille procent eller 3.

- Jeg forventer, at se et Fnatic hold som spiller med selvtillid og den rolighed de har fremvidst en del kampe nu. Det er solidt og stabilt! Det er hvad vi igen vil se fra Fnatic. Også skal de vide der måske er 2 spillere fra MS som ikke er på toppen af deres game. Vi har set når MS kommer lidt bagud, så er de meget opgivende. Så det håber jeg af se. Og forventer.

Hold øje med:

- Ms nummer 4 i verden. Fik kæmpen sig op fra en skandaløs kamp mod Astralis. Fik så lige en dag til, at tænke over tingene. Og trods mange sagde "De holder bare fri" Så kunne man tydeligt se, at Finn Karrigan havde været i gang med, at studere. Der var ændret på så mange ting i forhold til deres første kamp mod Astralis. Det var et helt andet udtryk der kom frem. De havde skiftet lidt positioner også. Aftaler var i hus. Og trods de spillede med en ChrisJ der igen var dårlig, så lykkedes det dem denne gang mod Astralis. De leverede en horribel Inferno igen. Men spillerede flot på både Dust2 og ikke mindst Nuke. Der var lukket ned på Nuke for det meste. Startede med en flot T side, og lukkede så kebabbiksen på CT siden. Meget flot og ikke mindst imponerende. Hvordan man får et team fra horribel til fantastisk på så kort tid. Det er flot. 

Er de klar og opsat på denne Grand final, det kan jeg love dig for. De kommer nu med flot sejr mod Astralis, så der er igen tanket godt op. Og når det er en finale, så er man pr automatik bare klar. 

- Frozen er klart den spiller fra MS der har løftet sit spil. Vi snakker ikke bare et niveau her, men 2. Han spiller som var han Magisk på lykkepiller. Det en fantastisk. Han snitter lige nu en ratio på 1.17 og ikke mindst impact på 1.13. Hans stats og optrædende taler for sig selv. Han er tit en en mands hær, det skal de selvfølgelig have løst. Men ropz som normalt også er til stede, vil være der. Han snitter nu 1.18 i ratio og 1.09 i impact. De tal plejer, at være lidt højere. Men han viste i sidste kamp mod Astralis, at han er tilbage. Skal dog lige siges, ropz er aldrig dårlig, jeg tror han rammer under 1.0 ratio en 3-4 gange de sidste 10 kampe. Så super højt niveau ligger han som regel på. De 2 stjerner her de skal shine hvis de skal have en chance. Om ChrisJ er syg og Woxic har lag ved jeg ikke med garanti, men de skal steppe op i denne kamp og gør de det! Så siger jeg god fornøjelse til Fnatic. For så det game on! De levere begge "normalt" +18 kills. Det bare ikke sket så tit for tiden. Men de skal håbe på dagen i dag er dagen. 

- Karrigan har vist han kan sætte sit hold op, når det gælder. Det har han selvfølgelig også til denne. Kender jeg ham ret, så sidder han nu med demoer og har en masse sjove tacs i gang. Der bliver tjekket igennem hvad der gik galt og hvad der kan ændres. Han er i min verden nok en af de bedste IGL(Ja ja der er bedre end ham ved jeg godt) - Men kræver 5 mand til at levere. Jeg ved godt, alle ville sige jamen studere alle IGL leaders ikke demoer osv. Jo det gør de. Karrigan er bare kendt for, at være den der nok bruger flest timer på, at gøre sit team klar. Derudover har han altid en masse i lommen der kan hives op. Det får han brug for i morgen. Han skal slå Golden i morgen - Og det kan sagtens ske. Har han så et team bag sig? Jeg tvivler. Men klart nok der skal med.

- Ms har vist de er super stabile på mange maps. De spiller D2, Mirage, Nuke, Train og Vertigo. Dette giver selvfølgelig en god fordel i en Bo5. Og er deres klart bedste maps, Dust2, Nuke og Train. De vinder hhv 83, 64 & 70% - Så vil vetoen ende ud til fordel for Ms, så det jo en god start på en Bo5. 

Jeg har svært ved, at se Ms vende hele butikken og gå ud for, at slå Fnatic. Jeg synes Ms har peaket for tidligt og vender så tilbage mod Astralis. Men ikke nok til, at jeg vender mig og ser deres vej. Jeg ser bundsolide Fnatic som favorit i denne kamp. Der er for mange ukendte faktorer hos MS som gør mig urolig. Den mentale tilstand samt hvor ligger Woxic med det lag(hvis han endnu har det). Det er faktorer jeg mener KAN afgøre en kamp. Meget af det er jo hvis og hvis. Det kræver stadigvæk et A team der levere for Fnatic. For spiller de bare et niveau lavere end de plejer. Så kan en halv laggende Woxic sagtens svinge den awp! Og er Chrisj til stedet imorgen bliver det heller ikke sjovt.

Jeg er lidt fræk i det og ser en Fnatic 3-1 sejr. Om ikke andet -1,5 map ser jeg også god værdi i. 


God finale til alle og klaphatten klar, parat! :-)

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback