18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fnatic - forZe: (AH: -2,5 Runder første map) 1

23. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
23. mar. 2020 kl. 12:41 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 23/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vores svenske venner, møder et godt velspillende forZe. Dog spiller Fnatic numsen ud af en hvis buks - og de aldrig set bedre! Hvem hiver sig serjsrigt ud af dette!?

OBS denne analyse går på første map og spillet hedder -2.5 runder på 1 map.

Taler for spillet:

- Vi har med et Fnatic hold som ligger #5 i verden. Og med rette. De spiller flot Cs og må bare sige de er i nogenlunde topform. Vi skal måske ca et år tilbage, hvor Fnatic spillede lige så flot. KRIMZ & Brollan viser vejen. De rydder alt der kommer deres vej og spiller fantastisk. De snitter en ratio på 1.12 & og 1.13. Derudover har de JW, som på sine bedste dage kan afgøre kampe. Han rotere som en gal, med sin grønne glaskanon(AWP). Hans impact ligger også som en af de højeste på cs scenen lige nu nemlig 1.26, som er uhørt højt.

- Dette spil går på, at Fnatic skal vinde første map med MIN 3 runder. Udover jeg synes oddset på Fnatic er for højt, så map picker de også som de første. Det vil sige, de får næsten frit slag hvilket map de vil spille. Der er 3 maps, som i min bog og som stats også underbygger som forZe ikke vil spille. Det er flg: Vertigo, Overpass og Nuke. (#1)

- Vi kan ikke komme udenom, at map pool (Når det omhandler, at picke første map) så er det godt, at være bredt sat i maps. Der har forZe desværre lidt huller endnu til, at kunne være med hvor det er sjovt. Måske derfor de endnu ikke har været i #top10 endnu. Kom de med lidt flere maps i bagagen, så mener jeg bestemt forZe har power og kvalitet til, at være oppe hvor det sjovt.

- Går vi lige de 2 hold igennem. Så er Fnatic's mandskab bedre mand for mand. Det vil sige vi sætter rifler op mod hinanden, awp op mod hinanden osv. 4 ud af 4 vinder Fnatic, både på ingame IQ, skill og ikke mindst stats. FL1T, som er en af de helt store stjerne på forZe er den eneste der slår 1 mod 1 mod Fnatic. Men han gør det også med maner.

Hold øje med:

- Først og fremmest forZe er ikke et dårligt mandskab, og får vi også, at se i dagens kamp. De har flotte sejre bag sig og kampe hvor det er lige ved. Der er bare en grund til de kun er et top25 hold lige nu. 

- forZe anført af FL1T og xsepower kan volde alle hold problemer. De 2 spillere alene snitter 1.15 og 1.18 i ratio og er holdets bedste spillere. Dog med et par gode support spillere bag sig. 

- forZe kan som sagt godt spille en god omgang BANG BANG, og deres map pool er faktisk OK. De har som sagt nogle maps de bare ikke er fan af, men måske de overrasker? Så pas på.

- De mødte hinanden i slutningen af sidste år, der smadrede Fnatic dem på overpass 16-4. Derudover var de 2 andre maps utrolig tætte. Så kan blive en tæt kamp?

#1 forZe kan godt spille Nuke, de ikke super velorganiseret på mappet, og jeg synes nogen gange løber de rundt som vilde kyllinger som har glemt hovedet. Deridmod Fnatic har ikke rigtigt spillet Nuke de sidste 3mdr. Jeg ved dog, det er et map de praccer og som de også HAR spillet førhen i tiden. Men de sidste 3mdr banner de det som regel(Guderne må vide hvorfor)

Så når det er sagt, kunne jeg godt se Fnatic pick blive Overpass el Vertigo(Dog vil forZe med garanti ban en af overstående) Dette vil være til fordel for spillet, men pas på. Fnatic kan overraske med et "anderledes" pick - Og bliver det et helt 4 map end nævnt, så ser jeg ikke meget værdi i spillet. Værdien ses på baggrund af Fnatic tager Overpass, Vertigo og i min bog også Nuke. 

Hos mange Bookies hedder linjen -3,5 og med 0.10 oveni hatten på oddset. Derfor ser jeg klart værdien da linjen "kun" hedder -2.5 til 1.8.

Er du til lidt ekstra spil. SÅ har jeg kastet mig ud i map handicap Fnatic -1,5 på bet365 til 2.37 og ren Fnatic sejr til 1.4 ser jeg bare også for høj. Ser måske de skulle ligge i en 1.28-1.30 måske.
God dag og god kamp! og beklager spillet kom op så sent, har haft tekniske problemer. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback