Annonce

Florida Panthers - Winnipeg Jets: 2

Match center
8. december 2017 kl. 01:30 - Ishockey, USA - NHL
BB&T Center
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Winnipeg Jets skal forsøge at samle sig selv op, efter en rundbarbering af dimensioner, da de tabte hele 1-5 til Detroit Red Wings. En skamplet de nok meget gerne vil have vasket af hurtigst muligt. 

Florida Panthers har tabt 3 kampe i streg og ligger næstsidst i deres Conference. Det er efterhånden ret frustrerende at være Panthers fan. 

Spillet her går ud på, at Winnipeg Jets skal vinde kampen og jeg har valgt ML varianten, så evt. OT og straffeslag hører med.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Til trods for deres seneste kamp, så er Winnipeg Jets stadig et af de bedst spillende hold i ligaen. 

- Winnipeg Jets topper deres Conference, kun 1 point efter Los Angeles Kings og Nashville Predators. De snitter 3,39 mål pr. kamp og lukker 2,71 mål ind i snit. 

- Florida Panthers skraber bunden af deres Conference. De scorer 2,92 mål i snit pr. kamp og de lukker 3,44 mål ind i snit. 

- Sidst de to hold mødtes, endte det med en 4-1 sejr til Winnipeg Jets. 

- Florida Panthers normale førstevalg i mål er skadet og de stiller derfor med deres backup, Reimer, i målet. Reimer har pr. en af de dårligste statistikker i ligaen. Alle som ved en smule om ishockey ved, at målmandspositionen er en af de vigtigste i sporten. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Winnipeg Jets blev kørt over af Detroit Red Wings i deres sidste kamp - og de så ikke gode ud. De så tunge og umotiverede ud. Det er en bekymring i forhold til denne kamp. 

- Florida Panthers er på egen is og hjemmebanefordelen er alt andet end lige en fordel i alt sport. 

- Florida Panthers er ikke nødvendigvis et hold som bare smadrer derudaf, bare fordi de er på hjemmebane. De kan sagtens spille tålmodigt. Winnipeg Jets' fordel er normalt at lægge et højt pres og stresse modstanderens opspil. Det behøver ikke, at være 'dræbende' for Panthers som højst sandsynligt ikke vil spille offensivt alligevel. De vil nok have stort fokus på deres defensiv og satse på kontra. 

STARTENDE MÅLMÆND:

Florida Panthers: James Reimer, GAA (Goal Against Average) 3,67. 

Winnipeg Jets: Eric Comrie, GAA (Goal Against Average) 2,30.

Edderkoppen

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback