18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pardubice - FK Varnsdorf: Pardubice vinder og begge hold scorer

Match center
13. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
11. jun. 2020 kl. 21:18 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 18:50) 11/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)
Chance: 35%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Sårbare, men trods alt stærkest

I deres sidste hjemmekamp, hvor Pardubice tog imod ligaens bundprop, lukkede det absolutte førerhold og deres jævndefensiv ét mål ind. Ud fra devisen, ’hvis elendige Vitkovice kan, så kan Vansdorf også,’ finder jeg værdi i at spille på et kampforløb, hvor begge hold kommer på tavlen, men hvor hjemmeholdet som så mange gange før denne sæson viser sig stærkest til sidst.

Derfor skal du spille den

 • Til trods for at ligge tredjesidst er det Varnsdorf, der indtil videre har leveret overraskelserne i de første fire runder efter genopstarten af FNL, den andenbedste række i Tjekkiet. I begge tilfælde er det sket på udebane. Først mod Jihlava, der spiller med i toppen, og senest mod midterholdet Usti nad Labem.
 • Ude mod Dukla Praha – som dog trods alt må betegnes at være en noget anden og farligere størrelse end Varnsdorf – viste Pardubice defensive svaghedstegn. Man tillod flere store chancer, endog to mål som imidlertid begge blev underkendt grundet offside. I sidste ende trak man sig sejrsrigt ud af opgøret gennem en regulær arbejdssejr – ét udfald, der efterhånden er blevet Pardubices varemærke denne sæson. Sejren var lige dele heldig og dog fortjent, eftersom man til slut viste sig som det stærkeste hold.
 • Varnsdorf har scoret i 73% af deres udekampe denne sæson. Point er det dog ikke blevet til mange af. Før de sejre nævnt ovenfor hed Varnsdorfs udebanestatistik seks nederlag og tre uafgjorte.
 • I 36%, det vil sige i 4 ud af 11, af Pardubices hjemmekampe denne sæson har begge hold scoret.
 • Pardubice har vundet samtlige kampe på egen bane med undtagelse af én. Dette nederlag ligger tilbage i november måned og var til rækkens nummer to, Zbrojovka Brno.

Hold øje med

 • Pardubice råder over ligaens klart bedste forsvar. Så sent som i sidste uge spillede jeg på, at værterne ville vinde og holde nullet. Dét skete ikke. Alligevel er oddset på hjemmesejr til nul væsentligt lavere til denne kamp; 2.00 hos Bet365 (startede i 1.83) hvor det var 2.36 mod Viktovice. Jeg har dog ærlig talt svært ved at se, hvorfor Varnsdorf skulle være dårligere stillet offensivt end bundproppen fra Vitkovice. Varnsdorf har trods alt scoret otte mål mere henover sæsonen.
 • Alligevel er man nødt til at holde sig for øje, at Pardubice har vundet 64% af deres hjemmekampe denne sæson uden at tillade scoringer imod, og at det – med undtagelse af forrige rundes opgør mod Viktovice – indbefatter samtlige kampe på eget græs imod hold uden for top 4. Det betyder også, at af de 4 kampe (eller 36%), som jeg referer til ovenfor, hvor begge hold har scoret, er de 3 af dem hjemmekampene mod de tre øvrige tophold. Bortset fra Vitkovicekampen har Pardubice holdt tæt bagtil mod de resterende hold i ligaen.
 • Pardubice har dog ét væsentligt fravær til kampen her, der kunne gøre dem mere sårbare end normalt. Midtbanegeneral, Jan Jeřábek, er ude med karantæne, og det må alt andet lige siges at svække hjemmeholdet. Jeřábek er dog ikke kun vigtig defensivt. Med 7 scoringer er han den næstmestscorende spiller for værterne denne sæson. Hans fravær er derfor at betegne som et dobbeltsiddet svær i forhold til spilforslaget: Hvad det bidrager til spilforslaget 'bagtil' i forhold til at få Varnsdorf på tavlen mangler omvendt fremadrettet, når Pardubice også skal sikre sig sejren.
 • Klubberne i FNL er generelt ekstremt uniformative i forhold til fravær. Der kan derfor være karantæner og skader, jeg ikke kender til og i særdeleshed på et så tidligt tidspunkt som her.

Holdnyt

Pardubice: Som nævnt er Jan Jeřábek (defensiv midtbane, fast) ude med karantæne, hvilket er et væsentligt tab for hjemmeholdet. Tomas Solil (central midtbane) er givetvis ude med skade (se også kommentarsporet nedenfor). Til gengæld vender Lukas Pfeifer (venstrekant, fast) tilbage fra karantæne.

Varnsdorf: Adam Houser (centerforsvar, fast) har været ude den seneste tid og kan meget vel fortsat være det. Varnsdorf har ingen spillere i karantæne.

Oddsudvikling

Spillet blev udbudt hos Bet365 til 3.20. Dette er siden faldet til 2.75. Samtidig er ’Pardubice vinder til nul’ steget fra 1.83 til 2.00 hos samme bookmaker. Unibet holder stadig fast i deres åbningsodds på spillet, der oddsudviklingen taget i betragtning virker fint betalt. LeoVegas ligeledes med 3.10.

Kilder

Soccerstats, FotMob, Transfermarkt, de to holds hjemmesider samt fnliga.cz

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback