18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fiorentina - Udinese: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
27. april 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Artemio Franchi, Firenze    Ivano Pezzuto
30. dec. 2021 kl. 11:59 (Opdateret 6. jan. 2022 kl. 09:17) 30/12
201
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2): 57-24-19%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Fiorentina er inde i en god stime og har gjort det rigtig godt på hjemmebane. Udinese har overrasket i en del opgør i denne sæson og hvor man har været underdogs, men La Viola har normalt et godt tag på gæsterne i Firenze og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Hjemmeholdet er inde i en rigtig god stime, og har indtil videre haft en mere end godkendt sæson under den nye træner Vincenzo Italiano, og forsætter man stimen i foråret så skal europæisk fodbold ikke udelukkes i Firenze.
 • Fiorentina er især et bøvlet hold at møde på Stadio Artemio Franchi hvor de har gjort det rigtig godt i denne sæson, og kun har tabt to opgør imod Napoli og Inter, og hvor man er ubesejret i de seneste tre måneder.
 • Gæsterne fra Udinese er generelt et mandskab som bestemt ikke har det nemt på udebane, og har da også kun vundet to af sæsonens indtil videre ni udekampe.
 • Fiorentina har normalt et godt tag på norditalienerne når man spiller i Firenze, og har vundet tretten af de seneste tretten indbyrdes opgør i Toscana.
 • Hjemmeholdet kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling indtil videre.
 • Udinese er ikke skræmmende i det defensive og Dusan Vlahovic i det offensive hos Fiorentina, bør og skal kunne give både Becao og Samir i midterforsvaret store problemer på især hurtigheden.
 • Kigger man på de to mandskaber så virker Fiorentina bedre sammenspillet, og et mandskab med flere ideer og strenge, at spille på og hjemmebanefordelen bør tale til Fiorentinas fordel.
Hold øje med
 • Udinese har overrasket i denne sæson både i Bergamo mod Atalanta og i Rom mod Lazio hvor man spillede uafgjort i begge opgør.
 • Det er første opgør efter julepausen og det kan ikke undgå, at betyde hjemmeholdet skal finde kampformen igen efter to ugers pause.
 • Norditalienerne har kun tabt et opgør i de seneste fem spillerunder.
 • Udinese er et mærkeligt mandskab, at blive kloge på og kan når de rammer dagen overraske med enten og vinde eller som minimum spille uafgjort, og de er sammen med Genoa det mandskab som har spillet flest uafgjorte opgør i denne sæson.
 • Defensivt har Fiorentina ikke helt kunne lukke sækken, og deres offensive spillestil betyder blottelser i de bagerste kæder, og her kan Beto hos Udinese især blive farlig med hans hurtighed på omstillingerne.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,85 på en Fiorentina sejr, Marathonbet er i odds 1,84, mens Bet365 er helt nede i odds 1,75

FIORENTINA: Hjemmeholdet er placeret på en flot syvendeplads med 32 point her i julepausen, og under den nye træner Vincenzo Italiano har man indtil videre stået for masser af offensivt og underholdne fodbold, og det klæder Fiorentina efter et par meget dårlige sæsoner.

Fiorentina har vist utrolig god stabilitet hjemme på Stadio Artemio Franchi i denne sæson, man har kun tabt til Napoli og Inter, men hvor man sagtens kunne have fået point imod napolitanerne efter spil og chancer, og også besejrede Milan, og kan man forsætte den gode stime især på hjemmebane, så skal europæisk fodbold ikke udelukkes til efteråret i 2022.

Man er favoritter i næste uges opgør når Udinese kommer på besøg, og hvis der er et mandskab som Fiorentina elsker og spille imod på hjemmebane så må det være norditalienerne, man har vundet tretten af de seneste tretten indbyrdes opgør i Toscana, og vi skal helt tilbage til den 11/11-2007 for at finde den seneste Udinese sejr i Firenze.

Udinese er ikke skræmmende på udebane, og man har et godt tag på dem normalt og besejrede dem da også i Udine i september med 1-0.

Fiorentina kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og hjemmeholdet har efter min mening et bedre mandskab som både er bedre spillende end gæsterne, og ikke mindst med flere strenge, at spille på og hjemme i Firenze giver man ikke meget væk, og især hjemmebanefordelen, bør tale til Fiorentinas fordel.

Fiorentinas hjemmebanefordel: 6-1-2, målscore 23-12.

Trupnyt: Fiorentina kan indtil videre stille i stærkeste opstilling til opgøret.

Fiorentinas forventede startopstilling: 4-3-3: Terracciano- Odriozola, Milenkovic, Quarta, Biraghi- Bonaventura, Torreira, Duncan- Gonzalez, Vlahovic, Saponara.

UDINESE: Norditalienerne fik en flot 4-0 udesejr på Sardinien over kriseramte Cagliari, og det sidste opgør inden julepausen imod bundproppen fra Salernitana blev aflyst pga Covid19 i staben hos syditalienerne fra Salerno.

Udinese er placeret som nummer fjorten i tabellen med tyve point, og altså ni point ned til Genoa som er tredjesidst, men og sige at de overlever i denne sæson uden de store problemer er jeg ikke helt sikker på, man har bestemt haft heldet på sin side i flere opgør blandt andet 4-4 opgøret i Rom imod Lazio, og hvor man scorede i det 99minut, 3-2 sejren over Sassuolo var bestemt heller ikke helt fortjent, og ude mod Atalanta udlignede man i det 94 minut til 1-1.

Held er bestemt også en del af gamet og hvis man skal overleve, men man kommer ikke udenom, at Udinese er et mærkeligt mandskab og som ikke helt er til og blive klog på, og de er bestemt heller ikke det mest sexet mandskab i Serie A, og med den dårlig stime i Firenze dufter det umiddelbart af en meget vanskelig opgave.

Over et helt opgør så har jeg svært ved at se norditalienerne kunne holde Fiorentina fra mål og chancer, og især på midtbanen kan man blive presset gevaldigt, og med den tunge defensiv med især Samir og Becao som bestemt ikke er de hurtigste, så vil man sandsynligvis komme i store problemer med hjemmeholdets farlige og ikke mindst hurtige offensivespil.

Udineses udebanestatistik: 2-3-4, målscore 15-16.

Trupnyt: Pereyra(fast) i det offensive er forsat skadet, og har ikke været med siden hjemmekampen mod Genoa.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Silvestri- Becao, Nuytinck, Samir- Molina, Arslan, Walace, Makengo, Udogie- Deulofeu, Beto.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, acffiorentina.com, sportmediaset.mediaset.it, udinese.it, sportface.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-12-03
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - USA: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,55
2022-12-06
- Bruger
- Ekspert
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-12-11
- Bruger
- Ekspert
00:00 Paddy Pimblett - Jared Gordon: 1
1,60
2022-12-18
- Bruger
- Ekspert
23:30 Ender i top 3: Samtlige top-10 lande, t/m Danmark
3,00
2022-12-29
- Bruger
- Ekspert
21:30 Atletico Madrid - Elche: Under 0,5 Mål
3,45

Kommentarer

Feedback