18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Feyenoord - Ajax: X

19. september 2010 kl. 12:30
16. sep. 2010 kl. 14:38 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 18-26-56%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 3,85
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Klassikeren i hollandsk fodbold spilles lørdag hvor Feyenoord tager imod Ajax. Det er et opgør der de seneste år er faldet ud til Ajax’s fordel, og Feyenoord har ikke vundet deres indbyrdes opgør siden februar 2006. Det er siden blevet til 9 Ajax sejre og 3 uafgjorte.

Det ligner en Ajax sejr mod et Feyenoord, der ikke er kommet helt godt fra start. Jeg mener dog ikke at et odds på X til 4,02 er retfærdigt, da dette opgør er et vaskeægte rivalopgør, der som regel er tæt og ikke har meget at gøre med hvordan det ellers kører for holdene i ligaen. Det er også værd at bemærke at de 3 sidste Feyenoord-Ajax kampe i Æresdivisionen er endt X.

Feyenoord


Rotterdam-klubben er i økonomisk krise, og det har derfor ikke været muligt at gøre de store indkøb, til en trup der i forvejen har tabt terræn i forhold til PSV og Ajax. Sæsonstarten har været lidt blandet og bestemt 3-2 nederlaget til sattelitklubben Excelsior gjorde ondt. Det er dog værd at bemærke at Feyenoords problemer har været på udebane, og at de 2 hjemmekampe indtil videre har kastet en 3-1 sejr over Utrecht og en 4-0 sejr over Vitesse af sig. Dette er helt i modsætning til udebaneresultaterne, hvor man især har haft problemer med at score, hvilket har kostet nederlag til NAC og Excelsior , samt et enkelt point mod Heracles.

Lige netop kampene mod Ajax, er dem man allerhelst vil vinde i Feyenoord, hvor der ikke foreløbig er udsigt til pokaler. Og med et fyldt De Kuip i ryggen, vil man formentlig se et Feyenoord mandskab komme ud med mord i øjnene, også for at vaske nederlaget mod NAC væk, hvor Feyenoord sad på spillet, men ikke kunne score. Mange mener at det lige præcis er  Jon Dahl Tomasson, som Feyenoord mangler til at putte boldene i kassen, men det ser pt. Ikke ud som om han bliver klar til søndag.

Skader og karantæner:

Bruno Martins Indi (for – res/fast)

Bart Schenkeveld (for .- res)

Dani Fernandez (ang – res)

Erwin Mulder (mål – res)

Jon Dahl Tomasson ( ang – fast)

Forventet startopstilling:

Van Dijk; De Vrij, Vlaar, Bahia, De Cler, Leerdam, Bruins, Fer, Smolov, Castaignos, Wijnaldum.

Ajax

Ajax har fået en fin start på Æresdivisionen, og man har samtidig kvalificeret sig til Champions League. Man har holdt på samtlige profiler, på trods af lidt økonomiske problemer, og man har samtidig fundet en afløser for Marko Pantelic i El Hambdoui, som allerede har lavet 4 mål i Æresdivisionen samt det vigtige mål mod Kiev, der sendte Ajax i gruppespillet. Så Ajax er uden tvivl favorit op til rivalopgøret mod Feyenoord, også selvom de muligvis vil have lidt tunge ben, efter at være blevet splittet på kryds og tværs mod Real Madrid onsdag.

Som de fleste andre rivalopgør rundt omkring i verden, har den hollandske klassiker det også med at leve sit helt eget liv. De to klubber står, sammen med PSV, som de tre store traditionsklubber i Holland, og deres fanbase er kæmpestor. Men det er ikke kun mellem fansene på tribunen der er had, på banen plejer det også at gå hedt for sig, og som om det ikke var nok, pustede Ajax’s Jan Vertonghen til ilden, da han efter sidste pokalfinale i sommers, tog mikrofonen på scenen og begyndte at synge smædesange, henvendt til Feyenoord.  

Bortset fra at de dummede sig i premieren mod Groningen og smed en 2-0 føring væk, har Ajax haft godt styr på kampene i Æresdivisionen, og er som sædvanlig suveræne på hjemmebane. Det er dog på udebane at Ajax normalt mister point, og De Kuip er ikke sted hvor Ajax har det nemt, hvilket tre X'er i de seneste tre opgør der i Æresdivisionen også vidner om

Skader:

Mido (ang – fast/res)

Kenneth Vermeer ( mål- res)

Nicolas Lodeiro ( midt – res)

Atouba (for/midt – res)

Forventet Startopstilling:

Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita, Enoh, Lindgren, De Jong, Sulejmani, El Hamdaoui, Suarez.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback