18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fenerbahce - Istanbul Basaksehir: 1

Match center
9. februar 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Tyrkiet - Cup
7. feb. 2021 kl. 20:59 (Opdateret 9. feb. 2021 kl. 21:29) 07/02
505
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 57-24-19%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Özil og co. er presset til at levere resultater! 
Fenerbahce fik i weekenden en lussing af ærkerivalerne Galatasaray, men skal hurtigt op på hesten igen inden et vigtigt pokalopgør venter mod Basaksehir. Det tætte kampprogram har gjort at pokalturneringen i år kun spilles over én kamp, og der er derfor ikke plads til overraskelser. Basaksehir har smidt håndklædet i ringen i Süper Lig, og vil sikkert søge trøst ved at nå langt i pokalturneringen, men Fenerbahce har kvaliteterne til at skyde de forsvarende mestre i sænk. 

Det taler for spillet:

 • Fenerbahce har leveret stabile resultater i en længere periode. Indtil seneste spillerunde mod Galatasaray, havde de samlet 25 point ud af 27 mulige i ligaen. 
 • Basaksehir er rent mentalt et knækket hold. Champions League var for en stor mundfuld, som gjorde at de heller ikke kunne følge med i den hjemlige liga. 
 • Mesut Özil kan komme til at gøre en kæmpe forskel i denne kamp. Han fik en halveg mod Galatasaray, og viste hvor farlig han kan være, selv når han er langt fra topformen. 
 • Basaksehir er stadig hårdt ramt af fravær. Bedste spiller Kahveci er solgt til Fenerbahce, mens Visca, Chadli, Rafael, Aleksic, Bolingoli, Caicara og Topal stadig ude. Alle nævnte er faste spillere. 
 • Basaksehirs seneste opstilling mod Karagümrük, lignede ikke andet et bundhold i Süper Lig, hvorfor deres placering som nr. 17 ikke bør ses som en overraskelse. 
 • Hos Fenerbahce er forventningerne store. Man havde uden tvivl forventet flere point i ligaen. Det har fået kritikken til at hagle ned over spillerne og træneren. Går det galt i denne kamp, kan det sætte gang i en kæde af "katastrofer". 

Hold øje med:

 • Basaksehir søger trøst. Der er intet at komme efter i ligaen. Hvis man slår Fenerbahce i pokalturneringen, vil det være som et plaster på såret. 
 • Humøret hos Fenerbahce er bestemt ikke på højeste efter nederlaget til Galatasaray. Endvidere er den vigtige midtbanemand Gustavo ikke med i opgøret. 
 • Fenerbahce har 48 point i ligaen sammen med Besiktas og Galatasaray, men mens de to sidstnævnte har vist gode takter rent spilmæssigt, har Fenerbahce slet ikke været tilfredsstillende på dét punkt. 
 • Pokalturneringen er ikke højeste prioritet hos Fenerbahce. Alt andet end mesterskab i ligaen og en plads i Champions League vil være en skuffelse. Derfor kan der muligvis være spillere, der bliver sparet i denne kamp. 

Forventede startopstillinger:

Fenerbahce: Bayindir - Sangare - Ciftpinar - Aziz - Novak - Tufan - Sosa - Özil - Valencia - Thiam - Samatta. 

Basaksehir: Günok - Sarikaya - Epureanu - Duarte - Kaldirim - Sahiner - Tekdemir - Okechukwu - Giuliano - Guldbrandsen - Crivelli. 

Oddsmarked:
Markedet har stort set været stabilt og uændret siden åbningen. Nordicbet er højest med odds 1.85 til en Fenerbahce sejr. 
Generelt kan det siges, at Basaksehir, trods for at de er forsvarende mestre, må kigge langt efter deres spilmæssige præstationer i efteråret 2020. De spillede nogle exceptionelt gode kampe i Champions League, hvor de gav Manchester United, PSG og Leipzig kamp til stregen, men spillet siden nytår har ikke været noget beundringsværdigt. Den uendeligt lange fraværsliste har selvfølgelig også noget at sige, men den mentale træthed har tydeligvis godt tag på klubben og spillerne. Fenerbahce har en bred trup og kvalitet, der er langt bedre end Basaksehirs, og man bør overkomme denne opgave uden de store udfodringer. 

Kilder: Sporx - BeInsports - Mackolik - Fanatik - Transfermarkt - Aspor

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback