18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fenerbahce - Denizlispor: 2

Match center
5. april 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Sukru Saracoglu Stadi
25. mar. 2021 kl. 09:50 (Opdateret 5. apr. 2021 kl. 20:03) 25/03
882
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2): 77-16-7%
Betvalue: 126,00%
Spilbar ned til odds: 14,29
Rigtig/forkert: 1-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Det "umulige" kan sagtens ske. 
Fenerbahce har fået den ene mavepuster efter den anden, når de har spillet på hjemmebane i Istanbul. Selvom Fenerbahce, matematisk set, stadig har en chance, virker motivationen blandt spillerne til at være forsvundet for længst. Det forventede spil fra sæsonstart er udeblevet, hvilket har skabt mange frustrationer blandt fansene, og nu skal man møde et presset bundhold, som kæmper om overlevelse. 
Fenerbahce tabte til et andet bundhold, Genclerbirligi, for knap 10 dage siden, og så på ingen mentalt klar ud. 
 

Det taler for spillet:

 • Fenerbahce har historisk set aldrig været så ringe på hjemmebane, som de er i denne sæson. 6 ud af 15 hjemmekampe er tabt, heriblandt mod nogle af de svageste hold i rækken. 
 • Landsholdspausen virker til at give Fenerbahce en yderligere mavepuster. Holdets græske stjerne Pelkas blev skadet under den græske landsholdslejr, og det gjorde holdets tyrkiske landsholdstjerner Kahveci og Sangare også. 
 • Fenerbahce har lige offentliggjort at fem spillere er ramt af corona, og er heller ikke med mod Denizlispor. Navnene på spillerne er dog ikke oplyst. 
 • Denizlispor er begyndt at vise tænder, nu hvor de kæmper om overlevelse. Man har fået skrabet 7 point sammen i de seneste fem kampe. 
 • Fenerbahces offensive spillere har ikke levet op til forventningerne. Samatta, Valencia, Thiam, Cisse og Gümüs har været yderst uskarpe, hvilket siger lidt om, hvorfor Fenerbahce befinder sig i denne situation. De nævnte spillere har samlet set scoret 21 mål, og det er alt alt for lidt. 

Hold øje med:

 • På papiret er Fenerbahce klar favoritter. De bør vinde denne kamp med overskud, selvom nogle af de vigtigste spillere er ude. 
 • Denizlispor ligger på sidstepladsen netop fordi deres forsvar oftest har store udfordringer. Denizlispor har kun formået at holde modstanderne fra at score i 5 ud af 29 kampe i denne sæson. 
 • Fenerbahce har Gustavo og Sosa på midtbanen, som bør være nok til at holde på bolden gennem hele kampen, hvorfor Denizlispor må stå kompakt og vente på mirakler med kontra. 
 • Hvert point tæller for Denizlispor, og hvis de kan komme helskindet ud af denne kamp med et enkelt point i lommen, vil de tage imod dette med kyshånd. 

Forventede startopstillinger:

Fenerbahce: Bayindir - Gönül - Szalai - Aziz - Erkin - Tufan - Sosa - Pelkas - Samuel - Valencia - Thiam

Denizlispor: Gönen - Özkal - Yumlu - Fabiano - Aytac - Murawski - Sacko - Backalorz - Diskerud - Sagal - Rodallega.

Oddsmarked:
De fleste på markedet ligger på odds omkring 9 - 10,90, mens Danske spil tilbyder hele odds 18 til en Denizlispor sejr. Jeg synes, at det virker ret højt, Fenerbahces triste situation, taget i betragtning. Man ved ikke, hvem de coronaramte spillere er, men hvis det eksempelvis er på midtbanen, får man alvorlige problemer med at sammensætte en fornuftig startopstilling, hvilket selvfølgelig vil gøre det lettere for Denizlispor. 
Der skal mirakler til, hvis Denizlispor skal hive en sejr hjem fra Denizlispor, men jeg mener, at miraklet sagtens kan ske, på samme måde som det skete for små 10 dage siden, da Genclerbirligi gæstede Fenerbahce. 

Kilder: Mackolik - Fotomac - Fanatik - Hürriyet - Aspor - BeInsports - Transfermarkt

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback