18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC Nordsjælland - Zenit Petersborg: 2

Match center
30. juli 2013 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Right To Dream Park
Opdateret
1
0
http://www.betxpert.com/artikel/tip-fra-ny-fodboldekspert
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 14-24-62%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Jeg synes bookmakerne glemmer et par store nederlag til FCN ved sidste sæsons Champions League. Nu står man endda uden Jores Okore, som var holdets klart bedste spiller. Der har været stor udskiftning, og det er ikke ligefrem en internationalt erfaren trup, som FCN kan stille med.

Det ligner en umulig opgave for nordsjællanderne, når man tager imod mægtige Zenit St. Peterburg, og jeg forventer et massivt pres på FCN, som har fået en dårlig start på Superligaen og næppe møder frem til denne kamp fuld af tro på tingene. Zenit har ligeledes fået en svingende start i ligaen, men Spallettis tropper har i mange sæsoner vist klassen både i den hjemlige liga og i europæisk sammenhæng. og med tilgangen af Arshavin ser Zenits offensiv frygtindgydende ud overfor en vaklende FCN-trup.

FCN har tidligere vist et stærkt kollektiv med en sprællende Jesper Hansen i målet, hvilket er danskernes chance i et sådan opgør. Samtidig kan russernes arrogance betyde muligheder for danskerne, men vigtigheden af dette kvalifikationsopgør bør have stor nok effekt på russerne, til at de yder maximalt.

FCN

Nordsjællanderne har fået en skidt start med bare et enkelt point i to kampe mod Esbjerg og Viborg. Den store udskiftning i truppen har skabt lidt problemer og salget af Jores Okore har for alvor gjort ondt på FCN defensiven. Ude mod Esbjerg viste FCN svaghedstegn og Ivan Runje ligner endnu ikke en mand, der kan tage overfor Okore, trods store roser fra Kasper Hjulmand. I begge Superliga kampe hidtil har FCN set svage ud defensivt og nu står man altså overfor en virkelig stærk russisk offensiv.

FCN har hentet mange nye ansigter, men de talentfulde unge spillere er ikke folk med megen international erfaring og det kan blive udslagsgivende. Der er ingen tvivl om, at Zenit er klasser over FCN, men 1,65 virker højt sat med tanker på sidste sæsons Champions Legue gruppespil, hvor modstanderne i form af Chelsea, Shaktar Donetsk og Juventus lå i et oddsleje på 1,30-1,40. Bevares, de er en tand stærkere end Zenit, men der er også langt til 1,65 og denne gang har FCN ikke en fyldt Parken i ryggen, men spiller på knap så voldsomme Farum Park.

Jeg synes virkelig ikke FCN ser ud til at have niveauet til topfodbold denne sæson, da defensiven er stærkt svækket, mens offensiven mangler frontangribere, der står for 15-20 kasser pr. sæson. Det er et dårligt tidspunkt FCN står overfor denne vigtige kamp og jeg frygter lidt, at danskerne bliver blæst omkuld.

Zenit

Russiske Zenit har deltaget i gruppespillet i Champions League de sidste to sæsoner og var meget tæt på videre avancement sidste sæson. Zenit tabte mesterskabet til CSKA Moskva i seneste sæson, da man manglede en sejr i sidste runde, men kun fik 0-0. Zenit er dog mestre fra 2011 og 2012 og fik sølv sidste sæson. Både i den hjemlige liga og på internationalt niveau er Zenit et storhold og klasser over FCN. Zenit handlede sidste år Axel Witsel og Hulk for små 600 mio. kroner hvilket fortæller, hvad vi har at gøre med overfor FCn's signing af Kim Aabech i Lyngby.

Zenit spiller hurtigt, direkte pasningsfodbold, hvilket er FCN's varemærke, men når man møder hold er samme karakter, men på langt højere niveau, så får man det ofte svært. Zenit har solgt Denisov til Anzhi og midterforsvaren Bruno Alves er ligeledes fortid i klubben, men ind er kommet Tymoschyk fra Bayern München, mens Andrey Arshavin er hentet i Arsenal. Offensivspilleren var med til at vinde UEFA Cuppen i 2008 med Zenit og havde en stor tid hos dette mandskab. Jeg tror igen, han kan finde takterne og med Arshavin til en offensiv, der i forvejen indeholder Hulk, Shirokov, Kerzhakov m.fl. virker Zenit voldsomt stærke. Kampen spilles på Farum Park, men kunstgræs er ikke noget uvant for russerne.

Hvad kan FCN stille op?

Det bliver umådeligt svært for FCN, der skal forsøge at leve på fight og et stærkt kollektiv og naturligvis håbe, at Zenit undervurderer dem og derfor først gør det færdigt i 2. opgør hjemme i Rusland. Jeg tror dog, at kollektivet har fået et slag med den dårlige start og så løber man måske ikke de samme meter for hinanden. Det er dog FCN's chance kombineret med, at Jesper Hansen igen skal agere mirakelmager, som man så det mod Juventus sidste år i 1-1 kampen i Parken.

Zenit vil højest sandsynligt undervurdere FCN og de velbetalte spillere frygter næppe danskerne synderligt meget. Disse Champions League kampe er dog bare umådeligt vigtige og man må ikke overlade noget til tilfældighederne, hvorfor jeg også forventer at Zenit vil forsøge at gøre kort proces og sætte tingene på plads allerede i 1. opgør.

Team-news

Kasper Lorentzen og Uffe Bech bliver formentlig ikke klar til opgøret. Lorentzen ville bestemt være brugbar i en sådan kamp, men er uden kampe i for lang tid.

Zenit kan stille med alle mand klar og har også fordel af, at den russiske sæson er gået i gang. Hulk blev sparet i fredagens ligaopgør, hvilket også fortæller, at Zenit går ind med 100% til dette opgør.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback