18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC Midtjylland - Randers FC: (AH: -0,5) 2

Match center
25. maj 2011 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena
25. maj. 2011 kl. 02:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 25/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 106,15%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
FC Midtjylland ligger på en flot 4. plads a point med Brøndby og har 3. pladsen at spille om. De vil være motiveret til at vinde denne kamp og revanchere nederlaget i pokalfinalen. Dog kan man ikke undlade at tænke om de ikke er mentalt skuffet, og alt andet lige, så har de i hvert fald ikke friske ben til dette opgør. Kristian Bak og Christian Sivebæk er ude af truppen, førstnævnte er anfører og ekstremt vigtig i defensiven.

Randers ligger med røven i vandskorpen, og efter deres forår in mente, så er det fuld fortjent at de ligger tredjesidst. De har været jævnt ringe spillende på de sidste og med 8 mål i deres sidste 10 kampe, så giver det et glimrende praj om, hvor problemet ligger. Ousted, Traoré samt Fischer er tilbage i truppen.

FCM er retmæssige favoritter, men jeg kan ikke forstå at styrkeforholdet skal vurderes så stort på hjemmeholdet, og i denne situation, har jeg svært ved at se FCM vinde 5 ud af 10 kampe.

Randers kæmper for overlevelse, og jeg tror at deres ekstra ”hvile” kan komme dem til gode i denne kamp.

Et andet spil alternativ kunne være under 3,0 mål hos Pinnacle @1,73.

Flere af FCM’s spillere har udtalt at de indebrændte aggressioner skal vises ude på banen imod Randers, efter man tabte pokalfinalen til FCN. Det hjælper unægtelig heller ikke at FCN scorede sejrsmålet i 90’ minut, hvilket muligvis vil sidde i hovederne på de unge ”ulve”.

Kristian Bak og Christian Sivebæk bliver ikke klar til kampen imod Randers, hvor jeg finder især førstnævnte ekstrem vigtig for holdet. Han er om nogen en af de bærende kræfter på holdet, og når man lige har haft en kæmpe nedtur ovenpå pokalfinalen, så vil han komme til at mangle her. Albrechtsen er tilbage, men hvor god er hans form egentligt?

FCM har generelt en ret ung trup med en enorm talentmasse, hvor man dog i blandt disse unge spillere har nogle mere rutinerede spillere i Jakob Poulsen, Mikkel Thygesen og muligvis også Albrechtsen fra start.

FCM stillede således op imod FCN:

 

Jonas Lössl – Kasper Hansen, Kristian Bak (anf.), Kristian Ipsa, Jesper Juelsgård – Danny Olsen, Izunna Uzochukwu, Jakob Poulsen, Rilwan Hassan – Mikkel Thygesen, Sylvester Igboun På bænken: Kasper Jensen, Christian Sivebæk, Adigun Salami, Ken Fagerberg, Jonas Borring, Mads Albæk, Martin Albrechtsen

Thygesen og ”Sly” er velspillende i øjeblikket, og dem skal man da også lægge mærke til i denne kamp.

Randers har kun én ting i hovedet, nemlig overlevelse. De har ikke råd til at tabe denne kamp, da de skal møde Esbjerg i sidste runde, hvor Esbjerg muligvis stadig kan redde sig!

Selvom ”førstemålmand” Ousted er tilbage i truppen, så har han allerede fået at vide, at han skal varme bænken. Peter Friis Jensen har også imponeret i kampene, og at han får lov til at stå de sidste to kampe, vidner om noget af en tillidserklæring fra trænernes side. Fischer og Traoré er tilbage i truppen, hvilket giver træneren nogle gode indskiftere i slutningen af kampen til evt. at forsvare kampen hjem.

Frank Kristensen er iflg. deres hjemmeside joker, da han døjer med en skade, og vil højst sandsynligt først komme ind til sidst i kampen.

Randers stilledes således op imod FCN:

 

Peter Friis, Søren Pedersen, Mads Fenger, Anders Egholm, Søren Jensen, Kasper Lorentzen, Jonas Kamper, Mikkel Beckmann, Lasse Rise, Tijan Jaiteh og Farlige Frank.

Bænk: Ousmane Sarr, Rasmus Hansen, George Odhiambo – alle kom ind.

Indbyrdes fordeler holdene pointene meget godt, og uden at gå alt for langt tilbage i historiebøgerne, så har de spillet 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe. FCM har vundet 4 af disse 10 mens Randers har vundet 3 af disse 10 spillede kampe.

Bruttotrupperne:

 

FCM:

Jonas Lössl, Kasper Jensen, Jesper Bøge, Martin Albrechtsen, Kristian Ipsa, Jesper Lauridsen, Jesper Juelsgård, Danny Olsen, Kasper Hansen, Izunna Uzochukwu, Mikkel Thygesen, Mads Albæk, Adigun Salami, Jakob Poulsen, Rilwan Hassan, Jonas Borring, Ken Fagerberg, Sylvester Igboun, Mads Hvilsom.

Mangler: Kristian Bak(fast, forsvar), Christian Sivebæk(Semi fast, højre forsvar/midtbane).

RFC:

David Ousted, 2. Dennis Cagara, 4. Issah Ahmed, 5. Anders Egholm, 6. Rasmus Hansen, 7. Kasper Lorentzen, 8. Søren Pedersen, 9. Lasse Rise, 10. Mikkel Beckmann, 13. Mads Fenger, 14. Tidiane Sane, 15. Christian Traoré, 16. Søren Jensen, 17. Jonas Kamper, 18. George Odhiambo, 20. Frank Kristensen, 21. Alexander Fischer, 23. Ousmane Sarr, 24. Tijan Jaiteh, 25. Peter Friis Jensen.

Opsummering:

 

FCM har på papiret det lidt bedre hold, men så heller ikke mere. Det kan virke helt åndssvagt, nu når de ligger nr. 4 og Randers ligger tredjesidst, men den holdning står jeg ved. Hjemmeholdet har fået tur i den, og deres nogenlunde stabile præstationer på MCH Arena, har gjort at de slutter i top 4.

Men, jeg mener også at Pokalkampen har noget at sige i denne kamp, og det vil komme udeholdet til gode. Kampen blev spillet i Parken d. 22 maj, hvilket er ens betydende med at de har fået mandag og tirsdag til at restituere i, hvilket absolut ikke er optimalt frem til denne kamp, alt andet lige. Kristian Bak er ligeledes skadet, hvilket kan komme til at skabe ravage i deres defensiv, som absolut er til at snakke med.

Randers kæmper for nedrykning og deres motivation kan næppe være større? Mange af disse spillere var med, da de med nød og næppe klarede frisag i sidste sæson. Dette kan godt være en lille fordel for dem, da de ved hvad der kræves af dem for at ”overleve".

Styrkeniveauet på disse mandskaber er slet og ret ikke så stort, som bookmakerne gør dem til. I hvert fald ikke i min bog. Den største bét for dette spil er helt klart, at Frank Kristensen ikke er med fra start!

Held og Lykke!

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback